Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viva los dj

mamy! dlaczego przegrzewacie swoje dzieci? Przeciez robicie im krzywde

Polecane posty

Gość autorko daj juz spokoj
nie wygrasz z tymi pojebkami, co bys nie napisała to beda sie Ciebei czepiać, masz racje, a one jak chca to niech przegrzewaja swoje dzieci

ok, skoro przegrzewanie dzieci, które może doprowadzić do chorób jest głupim problemem to ok :) kończe :)

Gość brawo! brawo! brawo!
brawo idiotki! poraz kolejny pokazałyscie klase!hah:D głupie z was cipy, które na kafe udaja najlepsze,najmądrzejsze itd a tak naprawde słoma z butow wam wychodzi:d jestescie tak glupie, ze tylko mozna sie z was smiac, autorko daruj se juz, bo te kretynki chociaz wiedza ze masz racje to i tak beda cie gnoić :) bo to sa glupie, zakłamane ścierwa :) widac ze jestes nowa tu, bo jeszcze nie poznałas tych fałszywych pizd :)

porazka nie wazne jaki temat sie zalozy to zawsze konczy sie tak samo :/ nikt tu nie umiem rozmawiac NA TEMAT kulturalnie i ze spokojem :( przykre... autorko masz racje niestety mamy czesto przegrzewaja dzieci... jak moja Hania byla mala to czesto mi zwracano uwage "o jej przeciez jej zimno", ale nigdy nie byla zimna, nigdy nie chorowala... a Wy sie czepiacie, ze ktos jest wscipski, a pozniej macie zal, ze cos sie dzialo a nikt nie reagowal :/ Polska to prawie sami hipokryci :/

hehe mialo byc wscibski bo pewnie i do tego sie zaraz przyczepia :P

Gość testowanie dla przyjemności
ja tez czesto słysze, ze zle ubieram moje dzieci, ze nie daje czapki, ze za cienko są ubrane, a w porownaniu do dzieci kolezanek moje w ogole nie choruja