Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko onaaa91

kobieta"tirówka", co sądzicie??;p

Polecane posty

Gość tylko onaaa91

witam, mam do Was pytanie. Już od jakiegoś czasu myśle o zrobieniu prawka na tira, zawsze podobały mi się takie duże samochody, chciałabym zostac kierowcą tymbardziej że mam do tego predyspozycje(lubie jeżdzic i myśle że umiem;p). Co myślicie o moim pomyśle??znacie jakieś kobiety kierujące tir-ami??

Gość aha ii ach
zrób to, niech facetom szczeny opadną :D ja bym nie umiala chyba takim duzym manewrowac

Gość ZostanęAnonimowy
Myślę że nie ma w tym nic dziwnego. Jeśli chciałabyś jeździć.. to czemu nie:) Szczególnie, że to dobrze płatna praca ;)

Jak Cię to kręci, to czemu nie :d Ja też uwielbiam jeździć, ale ni tira prawka nie mam i nie chciałabym nim jeździć, bo przeważnie taka praca to długie podróże, daleko od domu :( A to nie dla mnie. Ja z kolei od dawna mam takie głupie marzenie zrobić prawko na autobus i zdobyć uprawnienia instruktora nauki jazdy, no ale nie mam takie potrzeby i niestety tego nie robię :D

Gość tylko onaaa91
no tak tylko ciekawe czy jak już będe miała to prawko to czy ktoś mnie zatrudni bo niestety przyjeło się że to faceci wykonują tą prace;\

tylko onaaa91 -> niestety niemal każde ogłoszenie jakie widzę o kierowce c+e to wymagane doświadczenie :/

Gość tylko onaaa91
do Dorinsa00 specjalnie użyłam określenia "tirówka" aby zaintrygowac potencjalnych czytelników a poza tym zwroty grzecznościowe pisze się z DUŻEJ litery chodząca inteligencjo

Ja jeżdżę autobusem:) ostatnio miałam okazje siedzieć w Reno Magnum:) bydlackie bydle:) Miałabym obawy zeby tym jechac ale myślę ze do opanowania. Idz,idz, jeśli masz ten dryg to wykorzystaj:)

Gość Spodniarz345
Jadac przez Polske, widze wiele tirowek stojacych w lasach!

Gość tylko onaaa91
Spodniarz345 a póżniej sie dziwic że są wypadki jak ludzie zamiast na drogę patrzą sie na "zwierzęta leśne"...;\

Gość do jasnej cholerrrrrry
Złotowłosa - jeździsz codzienną liniówką czy wycieczkowymi?

Gość do jasnej cholerrrrrry
ale fajnie :) trzymam kciuki :)

Gość ja jeżdze TiR-em
najpierw po Polsce , a przez dwa miesiące już po Europie. Bardzo Proszę nie nazywaj nas kobiet jeżdżących TiR-em "tirówkami" Żadna z nas tego nie lubi. mam 27 lat i Tata mnie uczył jeździć bo też jeździ tirem a no i brat też :)

Gość tylko onaaa91
wiem wiem, sama nie chciałabym aby mnie nazywano tirówką ale gdybym użyła innego określenia to pewnie nikt by nawet nie zajrzał w mój topic;p;p a więc kobiety-kerowcy tirów,łączmy się aby nas było coraz więcej :):)

Gość tylko onaaa91
up

U mnie w rodzinie wszyscy mężczyźni byli i są kierowcami :) Marzy mi się kiedyś wyruszyć w trasę z mężem po Europie, ale na razie dzieci... :)

Gość Kotek 332
Sobie pojezdzic tirem , kobieto to jest ciężki kawałek chleba , to nie jest zabawa . Jeśli chodzi o kobiety kierowcy , to znam pare takich , aleone z kobiet maja tylko pizdy , bo za cholerę kobiety nie przypominają