Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekamnamiesiaczke

jak to jest z okresem po porodzie?

Polecane posty

Gość czekamnamiesiaczke

pierwsza miesiaczke dostalam dokladnie miesiac po porodzie, teraz mija kolejny i nadal nie dostałam. (dodam ze nie karmie piersia). czy takie nieregularne okresy to norma, czy mam sie martwic?

Gość paroovveczka
Mija kolejny miesiąc - czyli jakiegos wielkiego opóźnienia nie ma. Nie martw się, na pewno za parę dni dostaniesz. Masz prawo miećje jeszcze mało regularnie, to w końcu była jedna wielka rewolucja

Gość czekamnamiesiaczke
tak ale ja sie martwie bo.. no własnie w pierwszym tyg po porodzie, kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia, czulam sie napawde dobrze wiec zrobilismy to. dodam jeszcze ze mialam wtedy jeszcze (skąpe ale było) krwawienie poporodowe. potem po 3tyg dostalam okres, a teraz juz nie:( bosze chyba kupie test, albo naprawde schizuje za bardzo:/

Gość czekamnamiesiaczke
halo

Gość mama malego synka789
w pierwwszym tyg po porodzie Ty juz wspolzylas??? Ja to pierwszy tydz spedzilam w lozku bo sie ruszyc nie moglam a krocze tak mnie bolalo , ze szok. A to co sie dzieje z Toba to normalne ja tak mialam przy pierwszym dziecku. Pozdrawiam

Gość a ja.....
kilka miesiączek po porodzie u mnie było nieregularnych

tak wspolzylam, bo czulam sie ok:) miałam cesarke wiec "tam" nic nie bolało no i krwawienie juz powoli ustepowało. Mam nadzieje ze to nie ciaza.

Gość anilka
pierwsza @ mialam 6tyg po porodzie, potem ze 4 moze 5 msc przerwy, @, i znowu kilka miesiecy przerwy:)

ale czy mozliwe było zajscie w ciaze tydzien po porodzie? zawłaszcza ze potem byl okres. odchodze juz od zmysłów, kupie test ale dopiero w pon.