Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka555555

Czy możliwe żebym była w ciąży?

Polecane posty

Gość julka555555

Witam dziewczyny. Otóż mam problem. Boję się, że mogę być w ciąży. W połowie lipca uprawialam z chłopakiem seks bez zabezpieczenia. Jednak on nie skończył w środku. mogły to być dni płodne. Po około 40 h zażyłam Escapelle. Tydzień później miałam okres. Kolejny raz uprawialam seks w sierpniu, była gumka, dni niepłodne, nie zakończył w środku. Po 5 dniach dostałam okres. Oby dwa były silne i trwały 6 dni. Jednak teraz okres mi się spóźnia już 11 dni. Ostatni miałam 21 sierpnia. Czy to możliwe żeby była ciąża? W przypadku ostatniego współżycia zapłodnienie wykluczam, bo nie było żadnych warunków do zapłodnienia. Ale czy to możliwe żeby tabletka nie zadziałała? Powiedzcie co myślicie, bo mam mętlik w głowie. Dodam, że testu jeszcze nie wykonałam, ale zrobie to w najbliższym czasie jeśli okres nadal się nie pojawi.

Gość yyyhmyyy
bierz pigłułki, albo zastrzyki antykoncepcyjne jeśli jesteś zapominalska, bo tak na gumce to widzę że zawsze będziesz miala wątpliwości.

Gość paźniernikowaaaa
taaa bierz zastrzyki i lecz się na tysiąc pięćset chorób za kilka lat:O oj jakie wy durne;O za co ty się dziecino zabierasz jak nie masz o tym pojęcia bladego? w odpowiedzi na pytanie: tak możesz być w ciąży

Gość yyyhmyyy
Dziecino? Ja jestem na zastrzykach 4 lata, w tym miałam przerwę na ciążę i znowu wróciłam do zastrzyków. Poczytaj sobie najpierw o Depo Provera jakie ma zalety, a potem się mądrzyj. Jestem świetnym przykładem na to, że zastrzyki są super wyjściem antykoncepcyjnym. Są też minusy, takie jak przy zażywaniu tabletek, tzn. mogą być, lub może ich nie być. Nie spróbujesz, to się nie przekonasz. Ja spróbowałam i mam się przez tyle lat świetnie, dziecko zdrowe, a cytologia I grupa.