Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisssssssssboeta_Poznan

towarzyszka na wyjzd poszukiwana:)

Polecane posty

Jest jeszcze inna opcja, ale troche bardziej kosztowna. Mozna poleciec np. do Rzymu, tam spedzic 2 dni, potem poleciec z Rzymu do Barcelony, rowniez na 2 dni (bilety miedzy tymi dwoma miastami sa tansze niz polaczenia z Polski) i wrocic z Barcelony. Nie wiem tylko czy jest sens zwiedzic 2 miasta po lebkach.

4,5 dni wchodzilyby w gre, ale jesli powrot bylby we wtorek i w srode moglabym juz isc do pracy, lub wylot w czwartek i powrot w poniedzialek.

Gość lisssssssssboeta_Poznan_
Twoj pomysl jes do zrealizowani:) tylko czasmi ciezko do zegrania i no i dosc meczacy, no i wlasnie po lebkach. ja podobnie lecialam w zeszlym toku (4 miasta) to byla niezla logistyczna zagwostka;)

chyba, ze pojechalybysmy we wtorek 22 listopada (lot jest o 17.30, to jeszcze zaliczylabym prace:D) i wrocilibysmy 26 listopada, czyli mialybysmy 3 cale dni (sroda, czwartek, piatek) i w sobote powrot

ja podobnie lecialam w zeszlym toku (4 miasta) O kurcze, zazdroszcze! Ja traktuje ten wyjazd jako wstepny rekonesans, aby aby poczuc atmosfere miasta, pochodzic po centrum, wczuc sie w klimat, wiadomo, ze w 3 dni nie da sie zobaczyc wszystkiego.

do Barcelony w wizzair zalazlam: 22 list 90zl 26list 130zl o tym polaczeniu mowisz? (ceny bez znizki) czy o Rzymie? bylam 10 dni, niestety mediolan byl bardzo po lebkach (mysle, ze jeszcze tam wpadne), 2 inne miasta znalam, juz a w 4 bylysmy pelne 3 dni wiec w sumie zwawym tempem dalo rade:D ale generalnie na taki maraton to chyba bym sie juz nie ciagnela:D nie te lata:P

22-26 listopada to do Barcelony Ja bardzo chetnie zrobilabym taki laczony wypad do 2/3 miast po 3 dni w kazdym, ale nie moge na razie z powodu pracy, dlatego trzeba na razie zadowolic sie jednym:D

2 miasta to jeszcze luz, ale jak lecialam na te 10 dni to naprawde ten bagaz podreczny zeby wystarczyl, to byl naprawde wyczyn. oczywiscie wage dopuszczalna przekraczal, a w stojak miescil sie na wcisk:P to co to polaczenie zostawiamy jako jedno, na ktore wstepnie obie sie piszemy. czy mamy cos jeszcze?:)

Powiem szczerze, ze nie wiem jak to bedzie z tym bagazem, jednak jesienia ubrania wiecej waza:D

Moze najpierw zdecydujmy sie na miasto: Barcelona czy Rzym?? (jest jeszcze Sztokholm)

sztokholm zostawilabym na wiosne;) jesli chodzi o rzym to pasuje mi bardziej termin 19-22, tylko szkoda, ze to tyko 3 dni a nie chociaz 4. a Ty za czym bardziej jestes ten Rzym 19-22 czy barcelona 22-26?

Sama juz nie wiem. Jestem strasznie ciekawa obu miast. Faktycznie 2 dni na Rzym to troche malo...

teraz tak mysle, ze ja byl glosowala na ten rzym 19-22:) choc troche krotki. w sumie tylko 2 dni urlopy bym wtedy musiala wziac. moze by sie jeszcze udalo mi zakrecic cosc to do tego Budapestu by moze sie tez udalo? pomyslalam sobie, ze barcelona zostawilabym na polacznie z lizbona;)

Ja bym byla gotowa wybrac taka opcje: Wyleciec z Warszawy w piatek, 18 listopada, wrocic tego 22 listopada do Poznania. Wiadomo, ze wygodniej wyleciec z Poznania, ale w ten sposob zyskamy caly dzien na zwiedzanie Rzymu.

Ok, uciekam do lozka, jutro podejmiemy decyzje. Jesli chodzi o Budapeszt, to jak juz pisalam, wyjazd 27 pazdziernika (czwartek), powrot w poniedzialek.

Gość isssssssssboeta_Poznan
a ten pazdziernik co w czesniej podawalam nie wchodiz w gre? 19-23 pazdziernika wiec 4 dni. wychodzi ok 245 zl ale tamto polaczenie z dotarciem do wawy wyjdzie podobnie inna opcja pazdziernikowa ale 3 dniowa to 23-26 za 110 zl

ok, to do jutra 🖐️

znalazlam dosc fajne polaczenie. napisalam szczegoly na maila:)

chwila, jesli ten 22-26 listopada do Rzymu Ci nie pasuje, to pozostaje 19-22 list albo rzeczywiscie sprowac polaczyc 2 miasta na 1 tydz. wstepnie wczoraj sprawdzalam polaczenie Rzym-Barcelona, ale o ile nic nie pokrecila, to ani ryanari ani wizzair nie oferuja takich polacznen. hmm... moze easyjet..

A co z tym Budapesztem? Mania sie nie odezwala dzisiaj i nie wiem czy nadal chce jechac. Dzwonilam dzisiaj do Rainbowa i jeszcze sa miejsca.

ryanair jednak ma polaczenia miedzy rzymem a barcelona. niestety jesli chcialybysmy jez 19 list wyleciec do rzymu to lipa, bo dopiero najblizszy lot do barcelony jest 26 listopada. ja bym wtedy byla za wylotem 22 list (wizzair za 90), nastepnie przelot 26 list do barecelony (ryanair ok.21 eur) i powrot 29 list (wizzair za 70 z). co myslisz? jeszcze zobacze jak sie uklada przyjmujac odwrotna kolejnosc tzn. barcelona, rzym

ale to dobrze:D moze uda nam sie zaraz cos sklecic:) co do Budapeszru, to jesli bysmy jechaly w list na tydz, to nie wiem to troche ciezko byloby mi to ustawic tak zeby jechac do budapesztu. ale na 100% na razie nie jestem w stanie sie okreslic

Znalazlam tez polaczenie do Rzymu z przesiadka w Milano 18 listopada, aby zyskac jeden dzien wiecej w Rzymie, ale jesli dobrze pamietam Ty musisz byc w ten dzien w Polsce

hej kobietki🖐️ ustalilyscie cos? autorko mysle ze za ta cene co mi podalas mozesz nic nie znalezc(nocleg)ciezko bedzie:O moge zapytac kogos zaprzyjaznionego;) ja latalam jeasy jetem ale z berlina:)

chwila, niestety 18 listopada ( i caly tydz roboczy konczacy sie 18) musze byc w pracy. jesli odpowiadaja CI 2 miasta i caly tydz to: wizzair Poznan-Rzym 19 listopada za 90 zl ryanair Rzym- Barcelona 23 lis rano za 12 eur Barcelona-Poznan 26 list za 90 zl