Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisssssssssboeta_Poznan

towarzyszka na wyjzd poszukiwana:)

Polecane posty

Musze w takim razie wybrac sie do Rainbow'a, bo mam sporo pytan co do tej wycieczki. Ostatni termin to 27 pazdziernika, wiec trzeba by szybko podjac decyzje, bo moze juz nie byc niedlugo miejsc.

Mysle, ze trzeba by isc juz w tym tygodniu, nie wiem, moze w srode. Chcialam juz odpuscic sobie ten wyjazd, takze nawet nie dzwonilam do nich, ale skoro jestes zdecydowana rowniez pojechac, to trzeba sie pospieszyc, a musze sie dokladnie o wszystko wypytac:P

Gość lisssssssssboeta_Poznan_
generalnie pasoaloby mi miedzy 15 a 28 pazdziernika. szkoda ze teraz w sztokholmie i oslo to juz jest niezla zimnica:/

ja jestem zimnolubna, takze mi to nie przeszkadza:D Szkoda tylko, ze robi sie teraz coraz szybciej ciemno. Wlasnie znalazlam w miare tanie polaczenie do sztokholmu z poznania: wylot - 18 listopada - piatek - 39zl powrot - 21 listopada - poniedzialek - 19zl

Nastepne polaczenie tylko do Oslo: wylot - 11 listopada - piatek - 69zl powrot - 14 listopada - poniedzialek - 4zl Czy Wam pasuja takie terminy od piatku do poniedzialku? Lisboeta, a Ty mozesz tez gdzies wyjechac w listopadzie?

ogolnie mysle, ze dalabym rade wyrwac sie jakos w listopadzie. tez nie lubie upalow, z dwojga zlego wybieram za zimno nic za cieplo. przeraza mnie jednak wizja calych dni an dworze przy temp. ca. 8 stopni:D musialabym sie zastanowic, ale ceny przyjemne:)

hahha ale oprtymistycznie walnela te 8 stopni:D wlasnie sprawdzilam, raczej nalezy sie spodziewac czegos kolo zera:D a moze pojedzmy o razu do Laponii do Sw. MIkolaja:P a tak btw. jezdzicie na nartach/desce? wlasnie, ile macie lat?:)

Lisboetta, chetnie wybiore sie do Barcelony, tam w listopadzie jest cieplej niz u nas tego lata, tylko ceny troche wyzsze. Marzy mi sie tez Sevilla, podobno piekne miasto, tylko trzeba by znalezc jakies polaczenie z przesiadka.

Barcelona jest dla mnie ok:) terminowo oslo w ogole odpada. w listopadzie bede mogla dopiero po 13 list. do Barcelony w wizzair zalazlam: 22 list 90zl 26list 130zl

mania 🖐️ z tym lisopadem to jeszcze musialabym dokladnie sprawdzic jutro w pracy sprawdzic, jakie urlopyinnych osob juz zaakceptowalam, z ktorymi nie moge sie pokryc:o bo juz teraz nie pamietam:/ jedno jest pewne, ze 12 listopada musze byc w pl.

Jesli chodzi o 22-26 listopad, to niestety nie moge, chyba, ze cos wymysle, tj. znajde zastepstwo, bo urlopu nie moge wziac. Cos wymyslimy;)

Jesli chodzi o terminy lotow, to mozna jeszcze pokombinowac z Wroclawiem czy Warszawa, w sumie to nie tak daleko.

cos jeszcze z ryanaira sa, tylko niestety juz ostanie miesca po 3-4 wolne, a naet i 1. o takie cos jest 20-24 listopad za 206,5zl w sumie. taki termin bardziej pasuje czy nic nie zmienia?

jesli chodzi o listopad, to na razie nie wiem czy bede mogla wyjechac w srodku tygodnia

znalazlam takie polaczenia Poznan-Bercelona 26-29 listopada, razem 138zl (ze znizka Xclusive Club) Poznan-Rzym 19-22 listopada, razem 150zl

szkoda, ze musisz byc 12 listopada w polsce, bo w ten dzien jest najkorzystniejsze polaczenie: 12-15 listopada, poznan-rzym, razem 108zl

jeszcze ewentualnie mozna polaczy ryanaira i wizzaira.np wylot 15 wizzairem i powrot 20 list ryanirem (243zl lacznie). albo 19 wizzair, powrot 24 ryanair (222zl) to jest sob-wtorek a kiedy bedziesz wiedziesz jak bedziesz mogla brac urlop w list? ja niestety nie moge pozwolic sobie odwlekanie dezycji, mialam juz dzis ostatecznie podac swoje urlopy, wiec najpozniej mysle ze uda mi sie to odwlec do srody:/

no niestety 12 u mnie odpada:( masz te znizke w wizzair? ja zawsze podaje te ceny bez znizki

Gość lisssssssssboeta_Poznan-
to co pisalam wyzej, to dot wszystko poznan-barcelona (terminal 2)

Jesli chodzi o Barcelone i terminal2, to wielkim plusem jest to, ze to lotnisko znajduje sie bardzo blisko Barcelony, praktycznie na obrzezach. Jak jest lot do Girony (chyba Ryanair tam lata), to trzeba jeszcze 70km dojechac.

no wlasnie wiem, na szczescie od konca pazdziernika ryanair lata tez na/z T2:) takze tylko to bralam pod uwage

Z tego co widze to polaczenia wizzaira do Barcelony i Rzymu sa tego samego dnia, wylot 19 listopada, powrot 22, we wtorek, czyli mialybysmy cala niedziele, poniedzialek i we wtorek powrot, z barcelony wieczorem, czyli jeszcze we wtorek mozna gdzies rano wyskoczyc, a z rzymu o 14,30, czyli juz rano trzeba by bylo wyjechac

jesli chodzi o Rzym, to moglybysmy poleciec w piatek, 18 listopada z warszawy, o 11.30, tylko ze bilet kosztowalby wtedy 174zl

planujesz 3dni> czy 4, 5 whcodza w gre? jesli chodzi o wyjazd z innego miasta, to wolalaym jednak z pn, bo nie dosc ze jakis tam koszt dochodzi, to przede wszystkim czas jeszcze