Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisssssssssboeta_Poznan

towarzyszka na wyjzd poszukiwana:)

Polecane posty

Gość lisssssssssboeta_Poznan_
MAnia, no chyba tak... zaczyna sie sati ? wyslalam maila ta wycieszka do Budapesztu tez calkiem przyjemnie wyglada

tylko chyba z tymi kierunkami na wschod troche drozej wypada podroz bo z tanimi liniami w tamta strone kiepsko, co?;/ a jak z Rzymem? ktos bedziej jednak reflektowal?:)

Nic na razie nie doszło, ale na dobrego wysłalaś :) W Rzymie jeszcze nigdy nie byłam i tez chętnie bym tam pojechała. A już masz jakies noclegi na oku, i ile dni?

na razie mam loty na oku- czyli 19 pazdziernika wylot, 23 powrot. co do noclegu, to po prostu w necie szukalabym jakiegos hostelu albo hotelu f1, jakma cos wysoki noty, to jeszcze nie nacielam sie na jakis przypal. wiadomo, ze warunki sa raczej bez szalu, ale jak dla mnie na samo spanie to jest ok:)

Jestem;) Tez mi sie wydaje, ze ta wycieczka do Budapesztu jest ciekawa. Jesli chodzi o Rzym, to niestety nie bylam w tym miescie, ale jak sprawdzalam polaczenia lotnisk z centrum, bo juz od dawna planuje jakis wypad. Marzy mi sie tez Barcelona, Mediolan, Sztokholm (z Poznania mozna poleciec juz za 4zl!) i wiele innych miejsc.

w mediolanie byla w zeszlym roku, ale sztockholm czy barcelona tez moze byc dla mnie. niestety z tymi 4 zl, to niestety nie wierze;) bo nawet jak sie poleci za pare zl (powiedzmy ze 30-40) to juz powrot w rozsadnym czasie jesst o wiele drozszy, przewaznie najtanszy powrot jest tego samego dnia:D poza tym, na takie ceny to teraz raczej jest za male wyprzedzenie czasowe. w ogole porownujac do zeszlego roku bilety niezle podrozaly, teraz sobie nawet licza za odprawe online:/

Ech, jest tyle świetnych miejsc do zwiedzania, tylko nie bardzo mam z kim jezdzić, a samej tak jakoś dziwnie. no i niektore wyjazdy sa okropnie drogie. Chwila, jutro ci odpowiem co z urlopem. chwila@tlen.pl jest ok?

Na przelomie sierpnia i wrzesnia sprawdzalam polaczenia na pazdziernik/listopad i bez problemu mozna bylo znalezc wypad 3 dniowy za 4 zl w jedna strone (poznan-sztokholm) Byc moze teraz bilety troche podrozaly, ale to chyba najtanszy kierunek z poznania. Co do drozszych biletow powrotnych, to tez zauwazylam to w wizzairze. Bilet w jedna strone w miare tani, a za pare dni powrot mega drogi. Niestety w Polsce nie istnieja prawdziwe tanie linie.

Mania, po wyrazie chwila jest jeszcze cyfra 5. Nie pisze tu mojego maila, bo zaleje mnie spam;) mój nick malpa tlen pl

Ja rowniez chcialabym pojezdzic, ale jak jezdzi sie w pojedynke, to niestety takie wyjazdy sa strasznie drogie, bo zwykly pokoj 1osobowy w obskurnym hotelu kosztuje ok. 50euro.

ja tak samo:D dlatego wlasnie jest ten temat, zebysmy mogly sie zmowic i pojeachac razem:)

tego maila, co mowilam, niestety zle wyslalam. zlaczyly mi sie dwa adresy:/

cos nie moge wejsc na poczte:/ jutro na pewno sie do Was odezwe. a teraz bede se juz zbierac. mozemy sie jakos na jutro umowic, zeby cos ustalic?:)

ja pracuje, takze kwestia urlopu to jest strategiczna kwestia, ja niestety powiedzialam ze do pon (czyli jutra) podam konkrety kiedy chce wybrac wolne, ale jak widac nie uda mi sie. powiem, ze postaram sie we wtorek:P a Ty, Mania?

no to tez nie mozesz wyjechac ot tak;) no to co, pomimo, ze teraz chwila i asak sie nie odzywaja, to mysle, ze przeczytaja to i sie jutro odezwa:) masz skype? ewentualnie mozemy zrobic wszystkie jakas telekonferencje na skype:)

Tak mam, chociaz ostatnio były jakieś problemy z kamerką, ale może teraz będzie pracowac bez zarzutu. Jutro dowiem się czy mnie puszczą na urlop. Do usłyszenia jutro. Mojego maila masz w razie czego :) Dobranoc

ja w ogole nie mam kamerki:) nie musi byc videokonferncj, wystarczy ze latwiej bedzie nam sie dogadac:) chwila, ja jeszcze zobacze z tym budapesztem, ale raczej mi sie w tym terminie nie uda.. zobaczymy do jutra zatem:)

podbijam temat, a nuz jeszcze jest jakas chetna dziewczyna:) na razie nic do konca nie dogadalysmy, wiec w sumie nie wiem czy ostatecznie znalazlam towarzyszke. takze zapraszam;)

czesc chwila:) ale sie zgralysmy, wlasnie weszlam do domu i wlaczylam kompa:) w pracy luknelam jeszcze na loty wizzaira i jeszcze oprocz rzymu, ciekawa opcja jest sztockolm i oslo. tylko, ze niestety o tej porze to jednak preferowalabym ten Rzym,:D no albo Lodyn rynairem;) a moze wlasnie wybierzemy jakis inny kierunke i zeby jakies fajne ceny przypasowaly od jakiegos pt do pon?

Hej dziewczyny :) Jestem, ale dzisiaj niestety tylko na chwilę. Chwila, dzisiaj z urlopem nic nie zalatwiłam, bo nie bylo szefa, jutro będę z nim rozmawiać. Ogólnie na Budapeszt jestem nastawiona bardzo na tak :)

Oo, jestescie:D Mania, no to bardzo sie ciesze, fajnie by bylo pojechac razem. Mamy juz jedna rzecz, ktora nas laczy, wchodzimy na kafeterie:P Zapisalas mojego maila? Ile w ogole masz lat? Lisboeta, ja dzisiaj tez buszowalam na stronie Wizzaira i widze, ze strasznie podniesli ceny. Jeszcze miesiac temu mozna bylo poleciec do Rzymu za 129zl, a teraz widze przewazaja ceny powyzej 200zl...Napisz jeszcze raz jakie terminy Ci odpowiadaja.

Jesli chodzi o Sztokholm, to tez ich pogielo, bo jeszcze miesiac temu loty od pazdziernika kosztowaly 4/19 zl, a teraz nawet powyzej 400zl:O