Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisssssssssboeta_Poznan

towarzyszka na wyjzd poszukiwana:)

Polecane posty

Gość lisssssssssboeta_Poznan_
mania dwaj na lisboeta85@op.pl asak, potweirdz ze to prawdziwy mail:)

Gość Mania z Poznania.
ale mi trzeba zasponsorować całość :-(

Mania, jest to wyjazd z biurem, bo jak juz pisalam, taniej dojechac do rzymu czy paryza niz do budapesztu. Jest to wyjazd 4dniowy autokarem, od czwartku do niedzieli, 2 noclegi obok budapesztu, cena niewygorowana, dlatego mimo iz wole jezdzic na wlasna reke, to chetnie bym sie skusila na te wycieczke

Asak, Z fiumicino i ciampino latwo dojechac do rzymu, a jak sie podrozuje tanimi liniami to lotniska zawsze sa oddalone od centrum

ja ladowalam na tym fiumicino wlasnie ale zawsze ktos mnie odbieral i nie interesowalam sie jak dojechac do centrum mowisz,ze dojazd dobry

Gość Mania z Poznania.
asak ja pojade z tobą do rosjii

Rainbow Tours, jakbys naprawde byla zainteresowana to napisz do mnie, moj mail, to moj nick+malpa+tlen.pl

Spod lotnisk zawsze odjezdzaja autobusy do centrum, zazwyczaj sa skomunikowane z polaczeniami lotniczymi, wiec po wyjsciu z samolotu, juz czeka autobus. Co do tego budapesztu, to powrot jest w poniedzialek, nie niedziele.

dojazd z lotniska sprawdzalam, podobnoe 14eur w jedna strone jakims pociagiem, 30min jazdy:)

Asak ja juz się zaczerniłam. Co prawda bardzo chetnie pojechałabym do Rosji- Moskwa, Krym, super, jedno z moich marzeń :) ale to niestety droga wyprawa. Ostatnio znalazłam fajną, ekstremalną wycieczkę do Czarnobyla, w pobliże elektrowni, kusi mnie :)

Gość Mania z Poznania.
asak kiedy chcesz,serio

w sumie ta Moskwa.. Krym to tez fajna sprawa:) a moze Czarnogora?:) bo jakos Czarnobyl mnie nie kusi:P

Gość Mania z Poznania.
znam rosyjski mogę jechać w kazdej chwili ale musiałabyś zasponsorować

widze, ze chwila i asak jestescie obeznane z Rzymem:) fajnie by bylo z taka osoba pojechac:P mi sie wlasnie jakos do tej pory nie udalo dotrzec. mowicie po wlosku?:) p.s. wyslalam o wszystkich maila, zebysmy miala wszystkie swoje prawdziwe maile;)

W zeszłym roku mialam jechac do Albanii, ale ktos mnie zostawił na lodzie i z wyprawy nici. Tak więc do Czarnogóry, Albanii bardzo chetnie pojadę. Ogólnie ciągnie mnie na wschód. chwila5, wycieczka do Budapesztu super, jestem zdecydowana, tylko jutro w pracy o urlop się spytam czy dostanę

Moskwa i St petersburg jedno z najpiekniejszych miast europy zloto tam kapie z dachow;)

Gość Mania z Poznania.
asak to jedziemy,spacer po arbacie w moskwie i białe noce w st.pt. zwróce ci koszty jak pozbieram kapiące złoto