Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisssssssssboeta_Poznan

towarzyszka na wyjzd poszukiwana:)

Polecane posty

hej asak:) wczesniej spogladalam na hostele w rzymie, to widzialam ze za ok 22 eur mozna cos znalezc. wiadomo, ze warunki tam nie sa jak w hotelu chocby 3gwiazdkowym... mysle, ze jak sie zdecydujemy juz ostatecznie, to chetnie skorzystamy z Twojego rozeznania;) a Ty nie chcesz tez sie wybrac?:)

Co do spania, to warto by bylo rozejrzec sie za jakims mieszkaniem do wynajecie, tylko ze najbardziej to sie oplaca jak jaks conajmniej 3 osoby.

jak podacie ostateczny termin to ja sprawdze w grafiku jak pracuje;) u mnie ciezko z urlopem:(

myslalam jeszcze, aby wyskoczyc np. z Barcelony do Sewilli (przeloty sa bardzo tanie), ale wtedy potrzebowalybysmy jeszcze wiecej dni wolnych:D

chwila, a ile wtedy orientacyjnie wychodzi za osobe? robilas juz kiedys tak? ja zwykle wybieralam hostele (Zeby bylo w centrum/albo blisko centrum miasta) lub hotele f1, wiec nie mam zupelnie dosw z takim rozwiazaniem, jakie Ty propnujesz. co sadzisz o tym co wczesniej znalazlam dla Rzymu i Barceloby?:)

o nieeee:D gdybym byla juz w Sewilli, to nie wybaczylabym sobie jakbym nie wpadla od Lizbony:D a to by znaczylo, ze potrzebujemy kolenych dnie urlopu :classic_cool:

Co do wynajmu mieszkania, to zrobilam tak w Paryzu. Wyszlo 50euro za dobe, czyli 25 euro na osobe, a wiadomo, ze zawsze lepiej mieszkac we dwojke i miec do dyspozycji lazienke, kuchnie niz w wieloosobowej sali z wspolna lazienka.

to fakt, ale spokojnie teraz w wielu hostelach dysponuja private rooms:) tu roznie bywa z kosztem, ale widzialam pare razy takie za ok. 25 eur. ale jesli masz jakies namiary na takie mieszkania, to czemu nie:)

Mam juz metlik w glowie. Zastanawiam sie czy nie pojechac osobno do Rzymu i osobno do Barcelony (plus jakies inne hiszpanskie miasto). Rozumiem, ze nie interesuje Cie pojechanie jeszcze raz do Mediolanu i Bergamo?

w tej chwili, nie wykluczam tego, zeby tam kiedys jeszcze pojechac. ale jest tyle miesjsc, ktorych nie widzialam, ze zdecydowanie powtoren odwiedzenie mediolanu zostawilabym na pozniej. mediolan bardzo latwo gdziekolwiek wplesc, bo jest duzo tanich polaczen z Polski, takze na przyszlosc wybierajac sie np. do Sawilli (czy wieeelu innych miast) mozna leciec przez Bergamo.

To co, ku jakiej opcji bardziej sie sklaniasz? Sam Rzym w weekend, czy rzym+barcelona na caly tydzien czy jeszcze cos innego?

sklania sie ku opcji Rzym+BArcelona cos jak to: wizzair Poznan-Rzym 19 listopada za 90 zl ryanair Rzym- Barcelona 23 lis rano za 12 eur Barcelona-Poznan 26 list za 90 zl ten lot Rzym-Barcelona moze byc tez dziec wczesniej wieczorem, ogolnie mamy tam niezle pole manewru:)

dziewczyny ustalcie cos bo juz Wam zazdroszcze moze uda mi sie podpiac;)

asak, prawdopodobnie zdecydujemy sie na termin 19-22 listopada, do Rzymu (lub Barcelony)

ustalamy, ustalamy;) msyle, ze jutro kolo poludnia przesle Tobie i Mani info co tam ugadalysmy, tak zeby wieczorem mozna bylo zabukowac loty;)

Cześć. Przepraszam, że mnie wczoraj nie było, ale musiałam dłuzej zostac w pracy. Widzę, ze sie zdecydowałyscie na Paryż/Barcelonę. Mi niestety terminy listopadowe w ogole nie pasują, 12.11 zeznaję z sądzie jako świadek, a potem mam kilkudniowa konferencję w Warszawie. Ale jakbyście szykowały kolejną wyprawę to jestem bardzo chętna :) Może uda nam się zorganizować coś na wiosnę. Fajnie, że na was tu trafiłam, bo do tej pory nie znalazłam osoby która by podzielała moją pasję podróżowania :) A samej tak fajnie się nie podróżuje

czesc Mania:) to szkoda, ze CI nie pasuje:( my w sumie z chwila ostatecznej decyzji jeszcze nie podjeslysmy, ale juz jestesmy blisko;) na tapecie pozostal Rzym i Barceolna. Nie wiem, czy sprawdzalas maila, ale przeslalam Tobie i asakowi maila z opcjami, jakie rozwazamy. a na wisone tez bedzie mozna cos pozniej pomyslec;)

Gość lisboeta85@op.pl
hej, jak co, to juz jestem;)