Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek k

Jakie kosmetyki polecacie mezczyznom; jakie marki

Polecane posty

Gość tomek k

moze Ziaja jakie kosmetyki przynosza najlepsze efekty?

Gość Zdzisiek
gówno królicze dobre jest na cerę

Gość tomek wilmowski
;-)

Gość eraare2121
mydło marki MYDŁO no i ogólnie duuużo mydła, no i golarki

Gość tomek wilmowski
moze cos bardziej szczegolnego

Gość tgetgtrhhgry
Nivea:) moj chlopak kupil caly zestaw zel do mycia twarzypiankda do golenia balsam po goleniu i krem nawilzajacy i jest zadowolony:) z zeli pod prysznic lubie zapachy adidasa bo dlugop sie trzymaja na skorze i nie sa bardzo drogie;)

Gość a ja nawet pojde dalej i napis
ze ze nie sugeruj sie opisem producenta a składem. ale pewnie nie bedziesz wiedziala czego unikac :(

Gość tomek k
skore raczej delikatna, chyba nie jest tlusta- nie znam sie, jakis czas temu mialem wypryski ropne na brodzie - ale wyleczylem je Zinerytem nie jestem az tak przekonany do Nivea - balsam po goleniu nie podoobal mi sie, nie dawno kupilem serie kosmetykow Ziaja dla mezczyzn, takze zakupilem kosmetyki AA m.in. zel do higieny intymnej

Gość tgetgtrhhgry
hehe wkurzajace jest teraz wszedzie z ta naturalnoscia parabenami itd..:/ szczerze mowiac chlopy kiedys uzywaly wody i mydla i bylo ok teraz i kosmetyki z parabenami sie nie nadaja do delikatnych twarzy? Sama nie wzwracam uwagi na parabeny bo mozna oszlaec mam ladna cere zero problemow:) nie popadajmy w paranoje z tymi skladami

Gość pomyśl inaczej
markowe szare mydło

Gość a co wy na to ze moj kot dla m
parabeny to akurat najmniejsze zlo. parabeny sa najdokladniej przebadanymi konserwantami, poki co nikt nie udowodnil na 100% ich szkodliwego dzialania. ta afera z parabenami to tylko zaslona dymna dla wiekszych grzeszkod koncernow kosmetycznych. bac sie nalezy pochodnych formaldehydu, jesli dbamy o cere to pegow, pochodnych ropy naftowej czy glikoli nalezy sie bac, unikac silikonow. parabeny to najmniejsze zlo.

Mój chłop używa moich kosmetyków do pielęgnacji ;) Ale wiem że ziaja wypuściła serię Yego bodajże, dla mężczyzn, że Tołpa ma dla mężczyzn, i Floslek - a to są dość fajne firmy, i kosmetyki nie mają wygórowanych cen (jak męskie serie z Sephory czy Douglasa).

Gość douglas to w ogole ma straszne
przebitki cenowe. ostatnio w takiej drogerii u siebie, ktora na pewno do najtanszych nie nalezy, kupilam taki balsamik mades cosmetics i kosztowal w zaokragleniu 10 zl, a potem przechodzilam obok douglasa, mial akurat w koszach wystaiowne te same balsamy w super promocyjnej cenie 15 zl :D (zeby jeszcze on chocby tych 10 zl byl wart :P )

Gość JakaKasia
Jestem zwolenniczką naturalnych kosmetyków, więc mój luby, również je stosuje. Zaczęliśmy od kosmetyków z Avonu, ale teraz już wiem, że do prawdziwych kosmetyków z Morza Martwego wiele im brakowało. Zajrzyjcie na stronę : osmetyki-morzemartwe.pl/pl/c/Kosmetyki-dla-Mezczyzn/42

Gość mrodimerka
Teraz są modne takie kosmetyki męskie w tym stylu http://barbersupply.pl/ szczególnie jak facet ma brodę w typie drwala :).

Gość gość
Niedawno kupiłem sobie dość drogi krem, który pozwoliłby mi się uporać z problemem bardzo suchej skóry. Marka to Laikou, a sklep to www.coletia.eu Przed nałożeniem kremu warto się, np. przetrzeć delikatnym tonikiem. To jest jedyny krem, a stosowałem dziesiątki dający uczucie bardzo głębokiego nawilżenia. Skóra mi się nie łuszczy mocno później, normalnie wyglądam, nie mam takich czerwonych plam. Składniki w kremie wydają się dobrane tak, aby nie podrażniać. Krem poza tym świetnie się wchłania. Jednak rynek kosmetyków azjatyckich jest bardzo ciekawy i moim zdaniem też skierowany z fajną ofertą do mężczyzn. Akurat sklep Coletia się w takich markach specjalizuje, stąd moje polecenie, bo taniej znaleźć się podobnych zestawów dla mężczyzn nie da. Zaznaczam, że marka Laikou jest w wielu kręgach uważana za luksusową.

Gość Roman77
Główna różnica polega na skuteczności. Normalną sprawą jest to, że im lepsza marka, tym lepiej będzie dany produkt działał na cerę. Właśnie dlatego ja polecam takie produkty jak http://beardman.pl/kategoria/kosmetyki-przed-goleniem zamiast najtańszych z marketu. Osoby, którym zależy na zadbanej i wypielęgnowanej cerze na pewno docenią ich działanie.

Gość gość
Dermokosmetyki: Nuxe, Vichy, okazjonalnie Ziaja

Gość Maciek

Masveri to prawdziwy sztos!