Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

Idzcie na wybory

Polecane posty

ze gdyby wsadzic Niemcow w takie warunki jak w PL,to polowa by sie pierwszego dnia powiesila a druga uciekla podobnie nas do bialorusi lub korei pln

"ludzie maja zaspokojone podstawowe potrzeby" - problem polega na tym, że podstawowe potrzeby "paprykarza" różnią się od podstawowych potrzeb emerytów. Wzruszyłem się jak zobaczyłem największe współczucie dla "paprykarza" w oczach tłumu wielbicielek wodza, które muszą przeżyć cały miesiąc za 700 zł. I płakałem rzewnymi łzami, kiedy nienagannie ubrany i wypomadowany kosmetykami najlepszych firm, niejaki pan H. mówił, że co piąte dziecko w "kraju Tuska" jest niedożywione. Nie potrafię przeliczyć ile dzieci można by było dożywić za przyczepę folii, którą tak dumnie prezentował pan H. Pan H. pewnie przeliczył. I doskonale PRZEKALKULOWAŁ.

Gość łii o taaak
szkoda by było z automatu stracić prawo do narzekania. Przekonałeś mnie

Gość łii o taaak
na PiS

_zwiazana_z_zonatym_, "Idę głosować na PIS, z nadzieją na lepsze jutro Wierzę" TO JEST PIĘKNE. WIARA NIE WYMAGA DOWODÓW. Zwalnia z racjonalnego myślenia.

"od lustracji nalezalo zaczac od razu wtedy nie byloby tych problemow co sa teraz" Byłyby inne. Problemy są zawsze. Szukanie "błędów przeszłości" aby usprawiedliwić nicnierobienie dzisiaj jest dosyć powszechne. :(

Gość luska poszla po buty
i troche sie spozni :D

ci z de powinni miec zabrane prawo do glosowania podobnie gorale z chicago podobnie lekarze z ny itd nie ma cie w kraju 5 lat, masz obywatelstwo innego kraju to spadaj ze swoimi ocenami polskiej sytuacji

zapewniam Cie ze zylo sie szkopom zawsze dobrze,no moze z wyjatkiem tych lat murowych,ale teraz? zyje im sie doskonale a mimo to podnosza larum jak to im zle i bardzo och bardzo niedobrze obudz sie otulona bo od zburzenia muru przepasc społeczna i gospodarcza miedzy zachodem a wschodem Niemiec niewiele sie zmienila. jezeli o polityce masz takie samo pojecie, jak o otoczeniu w którym przebywasz to Twoj wybor mnie nie dziwi Mądri spadles z lozka w nocy i Ci sie kliknelo degauss? :) popieram apel, zrobcie sobie dobrze w urnach

"widze, ze wrociles na swoje tory chodzi tu tylko o to by zaglosowac" Ty z torów nie wypadasz. Nadal jesteś szczery; i konsekwentnie nie zawsze. Przecież małpie też mozna dać kartkę i długopis. I pokazać, gdzie się wrzuca. Nawet jeżeli wrzuci tam i długopis, to i tak DOKONA AKTU. Ja jestem jednak zwolennikiem AKTÓW ŚWIADOMYCH.

nie to ja pisałam, ALE nie obrażałam Cię i od samego poczatku napisałam, że ten topik nie powinnien być założony! Faktem jest, że tego topiku nie jestem założycielką, udzieliłam się w nim, ale nie obrażając Cię. Przejrzyj moje wpisy i dopiero mnie krytykuj. Nie jestem mściwa, choć po tym jak wrzuciłes treśc maila, którego ode mnie dostałes to może powinnam była się na Twój temat wypowiedziec. Ale jak widzisz, nie zrobiłam tego. Temat jak dla mnie został zamknięty.

związana ja nie jestem fan club szczerusia, ani on moj, ale robisz z siebie :P kretynkę (sama nie wierzę, że to napisałam :D )