Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sa5m

WODNISTY ŚLUZ Z POCHWY!!!

Polecane posty

Gość Sa5m

Witam, dwa miesiące temu poroniłam w 8tc. Poronienie było samoistne i całkowite, nie było konieczne łyżeczkowanie. Od tamtej pory nie dostałam jednak okresu. Mam objawy jak sprzed ciąży: plecy w ropnych krostkach, na czole wypryski, rano mdłości. Robiłam test ale wyszedł negatywny. Bardzo martwi mnie wodnisty, rzadki, przezroczysty śluz z pochwy (brak przykrego zapachu).. Nie wiem co to oznacza, ale od jakiegoś czasu (ok.2-3tyg.) bardzo się ze mnie leje... Proszę o pomoc:(. Czy ten test się jednak pomylił? Czy po # mój organizm świruje? P.S. Wizytę u ginekologa mam umówioną dopiero w przyszłym tygodniu:(

Gość no zwykły zwykły
"Nieprawidłowa wydzielina pochwowa może wskazywać na infekcję narządów płciowych - między innymi może być to również infekcja grzybicza." Musisz czekać na wizytę.

Gość sa5m
to na pewno nie jest grzybica.. miałam grzybicę już nie raz po kuracji antybiotykowej i zawsze te upławy były obfite, ale białe o takiej serowatej konsystencji(jak serwatka, albo coś jakby zważone z grudkami), brzydko pachniało no i piekło i swędziało. Teraz też upławy są obfite, ale takie przezroczyste jak woda i nie pachną nieprzyjemnie... Ale na gina i tak muszę zaczekać:(