Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmm na kogo głosować?

Czym jest Ruch Poparcia Palikota?

Polecane posty

Tzn dlaczego teraz jest na nich taki bum? Nie bardzo wiem na kogo głosować, a ostatnio słyszałam od wielu ludzi, również w internecie, że na nich najlepiej, bo to nowatorskie...

Gość szocks
na nich głosuja pedały i lesby mozesz sie dołaczyc

Gość Emo+Girls
Palikot to kumple z tyskiem i komoruskim Ruch palikota jest takim wyjściem awaryjnym dla platformy do ratowania duupy po przegranych wyborach i cały czas będą mieli wpływ na POlitykę nawet jak już ich nie będzie.

To dlaczego dwie odrębne partie? Jak niby z PO? Sorrt za głupie pytania, ale nie interesuję się polityką i jak nie podejmę żadnej decyzji to nie zagłosuję, żeby nie zrobić głupoty. Dlatego się dopytuję

Dlaczego w ogóle jest teraz na to taki bum? Nie chodzi mi teraz o kwestie czy z PO czy nie z PO, ale dlaczego tak wielu ludzi zaczyna popierać? Widziałam tylko sondaże...

Gość ale lokale są otwarte
Palikot ok, fajny facet, ale nie do końca. Zobacz kto startuje z jego listy. Numer 1 w Krakowie: Anna Grodzka - Fajnie, tylko kiedyś była Ryszardem. Transwestytka. "działaczka na rzecz równouprawnienia osób transseksualnych, transwestytycznych, transgenderowych, jak i innych wychodzących poza normy płciowe. " Numer 1 w Gdyni: Robert Biedroń - Gej. działacz na rzecz osób LGBT (czyt. Homosów) Do tego: Wanda Nowicka - działaczka ruchów kobiecych i feministka Robert Leszczyński - Ten dziennikarz muzyczny z dredami. Brakuje mu jeszcze tylko morderców i pedofilów do partii, ot taka kolorowa i nowoczesna partia.

tak czy siak będzie chujowo :( czym tu się martwić?? i tak kto by nie doszedł do władzy to nic dla nas nie zrobi, sobie tylko kabzy nabijają :(

Cały czas nie rozumiem czym ta partia tak zachęciła, bo wszyscy mi mówicie jaka ta partia zła, ale nie mówicie dlaczego tak się wybiła...

Gość prowokacja cba
nie pisać :classic_cool:

To lewa flanka Tuska, ma zbierać głosy niezadowolone z rządów Platformy oraz element antyklerykalny, a tak naprawdę to koleś uwikłany w kontakty z byłymi eSBekami. Kilku z nich pracuje lub pracowało na kierowniczych stanowiskach lub zasiada(-ło) w radach nadzorczych w jego firmach - między innymi funkcjonariusz SB Tadek Olejnik, ojciec Moniki Olejnik 🖐️

Ale PiS i PO, to już w ogóle masakra... Przecież widzę co się dzieję... Nikt nie ma nic do zaoferowania. Inflacja rośnie przez co rośnie bezrobocie, a jeszcze podnoszą podatki przez co to jeszcze bardziej rośnie... Nikt nie stara się tego naprawić, to na kogo głosować?

Gość zajrzyj do netu
generalnie jest to ruch dosc ekstrawagancki (jak dla mnie - za) , aczkolwiek inteligentny. to była taka odtrutka na "obrońców krzyza"i ojca Rydzyka, w sumie ruch antyklerykalny - ale raczej przeciw koscielnym oszołomom, nie wszytkim ksiezom) Przydałby sie w sejmie, jako swieze spojrzenie, ale jak na władzę ak na mój ust jest za bardzo czarno biale . Mnie wkurza,ze głownym argumentem przeciw był Palikot z penisem, jakos malo kto zwracal uwage, skad sie wziąl ten penis - Palikot w tym momencie protestował przeciw skandalicznym zachowaniom policjantow wobec mlodych dziewczyn( z gwaltami włacznie)

10:41 Hmm na kogo głosować? Dlaczego w ogóle jest teraz na to taki bum? Nie chodzi mi teraz o kwestie czy z PO czy nie z PO, ale dlaczego tak wielu ludzi zaczyna popierać? Widziałam tylko sondaże... 10:46 Hmm na kogo głosować? Cały czas nie rozumiem czym ta partia tak zachęciła, bo wszyscy mi mówicie jaka ta partia zła, ale nie mówicie dlaczego tak się wybiła... ========> Wcale się nie wybiła, bo nie było na czym. Została wybita zmanipulowanymi (przez kolesi z SB) informacjami i sondażami, w czym prym wiedzie TVN.

Gość zajrzyj do netu
zamiast wchodzic w you tube po prostu wejdz na ich strone ze statutem i programem

Szukalam w necie, ale to co chce odtorzyc jest w PDFie, a niestety laptopa mam w naprawie i jestem zmuszona korzystać z neta w telefonie, dlatego pytam tutaj. Tymbardziej, że sama kiepsko orientuję sie w polityce. Czyli wg Ciebie warto na Palikota głosować?

10:56 Hmm na kogo głosować? Czyli wg Ciebie warto na Palikota głosować? " ======> jeśli nie interesujesz się polityką to warto zostać w domu i nie zabierać głosu, żeby nie wypaczać wyników własną ignorancją bądź głupotą 🖐️

Napisałam wyżej, że jeżeli nie będę jakiejś partii pena to nie pójdę głosować. Został tydzień i szukam informacji, choć to późno. Nie chce podjąć głupiej decyzji, każdy głos się liczy. A nie zagłosuję tylko po to by głosować

Gość POkemon.....
wielbiciel dobrze mówi!

To już zdążyłam przeczytać... Wy w ogóle się na tym znacie, bo każdy mówi to samo... A chciałabym naprawdę się czegoś dowiedzieć

Gość tylko pis sprzyja polsce
a platforma szkodzi polsce bo co zrobi jak wszystko sprzeda obcemu kapitałowi bendziemy wasalami niemców i rosjan bo oni wykupia nasza gospodarke i bendziey parobkami taka koncepcje miał tarz hitler gdyby wygrał wojne http://www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=1139333

Ale dużego wyboru nie ma...

Gość jak ci pasuje poziom radia
Maryja, Rydzyka i oszołomów spod krzyza , to glosuj na PIS. PO dzialala w kryzysie swiatowym i jak widac Polska jakos tem kryzys przetrzymała. . Nie mowie,ze jest idealna, ale ideałow nie ma, w kazdym razie nic lepszego nie widze. PIS nie ma programu, tylko rzuca oszczerstwami. Glosujac na pozostałe partie "tracisz głos", bo zadna z nich nie ma szanse na przejecie władzy. Ale oczywiscie mozesz poprzec jaka chcesz. Co do Palikota - skopiowalam ci z netu, jak ci sie nie otwiera. Stowarzyszenie jest organizacją społeczną powołaną do: a. Przeciwstawiania się obłudzie w polityce i życiu publicznym b. Zwalczania poniżania i obrażania wobec osób mających inne poglądy przez polityków i sympatyków w głównej mierze Prawa i Sprawiedliwości c. Wspierania demokracji i budowania społeczeństwa obywatelskiego i nowoczesnego d. Stowarzyszenie ma prawo wypowiadania się w sprawach publicznych

Dzięki bardzo:) Również za skopiowanie, tak naprawdę to jest jedyny post, który coś mi podpowiedział. Rozumiem, że w obecnych czasach głosujemy po prostu na większe zło?

Na demotywatorach widziałam takie zdjęcie z podpisem "wybory 2011": świnie w róznokolorowych kubraczkach biegną do koryta. Wybory sprowadzą się to do tego, że glosujesz na świnię, której kolor kubraczka najbardziej ci się podoba. Przecież i tak wiadomo, ze wszystkim chodzi o dorwanie sie do koryta. :o

Którąś świnie trzeba trzeba jednak wybrać

Gość zegnaj tusku
oby nie po

Gość nie musisz sie znac na
polityce, jak nie wiesz, na kogo glosowac, podeprzyj sie tym, kogo popieraja znani ( jesli ich cenisz) Oto np niektorzy , popierajacy PO _ Wajda, Szymborska, Janion, Penderecki , Preisner, Holland, Zasada, Olbrychski, Zamachowski, Seweryn, Szaflarska, Pszoniak, J. Fedorowicz, Kora Gajos, Fibak, Kidawa Błonski, Bałtorczyk, Włoszczowska, Kołecki, Kowalewski,Strzelecki, Materna, Tym.