Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skarbek264

NIE JESTEM SZCZESLIWA W ZWIAZKU!!!!

Polecane posty

Hey:)...moj problem jest beznadziejny...jestem w zwiazku z moim partnerem od 4 lat...na poczatku go bardzo kochalam ....wogole swiata po za nim niewidzialam..od roku mamy dziecko i jestesmy tez po slubie cywilnym...teraz na dzien dzisiejszy nieczuje do niego prawie nic...wogole mnie nie ciagnie do niego, dlugo tez niespimy ze sooba....w sumie zachowujemy sie jak kolezanka z kolega..!!!...klocimy sie czesto ...nie liczy sie z moim slowem...wszystko robi po swojemu....ja tylko marze o prawdziwym meszczyznie!!!!co mam zrobic ???????????marze o milosci!!!!

Gość o maj god o maj god
taaak, prawdziwy meszczyzna to jest to :P

Gość kkikiooo
też tak mam ,tylko my sie nie kłócimy i normalnie ze sobą żyjemy,ale czuję pustkę jeśli chodzi o uczucie do niego

Gość pani a panienka
u mnie też tak jest ,kocham go ale czegoś mi brakuje

no wlasnie ja czuje pustke w sercu...niewiem jak to wszystko sie potoczy..nie gadam z nim na te tematy a powinnam przeprowadzic powazna i szczera rozmowe...hmmm no sama niewiem ...juz mam dosc tego ...moje zycie wyglada tak...siedze od rana do wieczora z dzieckiem on pracuje...przychodzi z pracy daje mu obiad i dalej sie zajmuje dzieckiem nawet mi buziaka niedaje przez caly dzien ...nic....caly czas dom dziecko obiady...tyle...naprawde niewiem co ja mam zrobic...najchetniej to bym z nim skonczyla ale mamy razem dziecko i to mnie tylko zatrzymuje....:(:(:(...

Gość Czyński
aresztowałaś faceta to się dziwisz

Gość aga,agnieszka,agula
to dlaczego nie rozmawiacie ze soba....:O O zwiazek trzeba dbac,pielegnowac go... Predzej czy pozniej znajdzie jakas kobete,i moze byc za pozno na cokolwiek... Osobiscie nie popieram zwiazkow ,,dla dobra dziecka''

sama niewiewm czemu nierozmawiamy...moze ja niepotrafie mu powiedziec co czuje ...pewnie sie boje...ehh:(:(:(...dobro dziecka tez jest wazne ...tak mysle po co sie meczyc z facetem ktorego tak naprawde nie kocham...ale zadaje sobie pytaniie...czy ja sie boje odejsc od niego????ehh

Po co zakładacie takie tematy? Nie jestes szczesliwa? jestes tego pewna? to zakoncz to, do chooja! przestancie bac się samotnośći! niby czasy się zmienily ale nadal widac jak kobiety są uwiązane, boja sie samotnosci i dlatego męczą się w związkach-EGOISTKI i TCHORZE

Wybacz, ale jeśli już go nie kochasz to nie widzę dla was szansy. Piszesz co zrobić. Przecież wiesz ... tylko boisz się podjąć decyzję. Prawda?

wlasnie boje sie ...a pozniej co zrobie jak go zostawie ..wszyscy beda przeciwko mnie...rodzina znajomi i wgl...ehhh jeszcze dodatkowo dojda spory o dziecko..jestem w kompletnym dolku...

Gość dzikuska...
pisze się Mężczyzna