Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizyczny_pracownik

Ile zarabicie?

Polecane posty

Gość ja zarabiammm
Tego trochę też, ale nie zamierzam się wdawać w tę dyskusję, bo właśnie spadam do pracy ;) Nara!

że plujesz jadem na wszystko i wszystkich wszystko? wszystkich? jak motloch uwielbia takie wzniosle hasla przestan narzekac, przestan smecic, nie podoba sie to wyjedz i gwarantuje, ze nie bede na ciebie "plul"

Gość o Boziuuuuuuuuuuuuuu
tacy kreatywni jak Zawsze Szczery co siedzi od rana do poznej nocy .Co ta dziadyga pierdoli tu. Zarabiaja lekarze( starsi )po 30 -50 tys , notariusze ,adwokaci, siedzacy w spolkach skarbu panstwa, wysocy ranga urzednicy panstwowi i niektorzy z prywatna inicjatywa. Reszta musi zadowolic sie ochlapami. Taka jest prawda i z kreatywnoscia to ma sie tak jak swinia i gwiazdy.

Gość ygygy
Nachodzic sie trzeba. Smieszny jestes. Jakby chodziloby tylko o staranie sie to na pewno nie byloby powodu do narzekania. Ten kraj jest poprostu biedny, gospodarka jest slaba i ciagle jeszcze malo rozwinieta, przez co rynek pracy jest malo chlonny.

Ten kraj jest poprostu biedny, gospodarka jest slaba i ciagle jeszcze malo rozwinieta, przez co rynek pracy jest malo chlonny. o fuck :-) chlopie, dlaczego jeszcze nie ma cie na listach wyborczych?

Gość kddkvmrfijrit nnv
ja nie narzekam żałosny człowieczku. Oczywiście że WSZYSTKO i WSZYSTKICH. Bo jak nie znając człowieka możesz nadawać mu od debili? Poza tym, jak pewnie Ci wiadomo, znany jesteś na tym forum i moje stweirdzenia nie biorą się z powietrza. A tak na marginesie: Co to za facet, który przesiaduje na "babskim" forum???

Gość davece
widzę, że zamiast skupić się na temacie będziecie się kłócić o to czy socjal jest wystarczający, czy państwo jest dobre czy nie... w tej kwestii uważam, że jak ktoś chce mieć kasę to powinien iść do roboty a nie wyłudzać od państwa, ale płace w Polsce są zdecydowanie za niskie. zawsze szczery jak chcesz wiedzieć to żona ma i ręce i nogi, i studia magisterskie dzienne kończy, więc uznałem, że 3400zł na razie wystarczy na nas dwoje i ma się skupić na nauce...

i niektorzy z prywatna inicjatywa znasz liczne tych "niektorych" z prywatna INICJATYWA - dobre slowo, oddaje sens tej "dyskusji" bo przecietny polak to w miejsce inicjatywy chce miec podane na tacy, jak bylo drzewiej, to praca ma polaka znalezc i juz najlepsi sa tez tacy co narzekaja, ze oni skonczyli socjologie, kobietologie, astrologie i co tam jeszcze a hydraulik zarabia 100 na h, no ja pierd. to zostan hydraulikiem skoro tak tego pragniesz, w czym problem?

Gość ygygy
Kazdy liczy gorsz do grosza, oszczedza na czym sie da. Mozesz byc sobie nawet najbardziej kreatywny a i tak gowno zdzialasz. Tak jak ktos wyzej napsial. jest garstka ludzi ktorym powodzi sie bardzo dobrze. kalsa srednia zanika, a najwiecej jest biednych, ktorzy patrza jak powiazac koneic z koncem.

i moje stweirdzenia nie biorą się z powietrza wlasnie tak, w tej przestrzeni, gdzie ludzie maja mozg u ciebie hula wiatr, zatem wlasnie z powietrza sie wziely twoje dyrdymaly

Gość ygygy
Nikt nie chce miec niczego podanego na tacy. Juz nie pieprz.

kalsa srednia zanika o fuck :-) wez ty sie puknij w czolo albo przejedz do rosji, tam zobaczysz co oznacza brak klasy sredniej, choc i tak na przestrzeni ostatnich paru lat widac duze poruszenie, nagle jest rynek na skody octavie czy toyoty carolle

zawsze szczery Nie prawda ze gosp jest słabo rozwinieta. Można tu zarobić duze pieniądze, tylko trzeba wiedziec jak i gdzie. Miec szkołę, certyfikaty i doświadczenie. jesli chodzi o świat informatyki to Ci powiem, że jeśli chodzi o sieć, w PL już jest 4 G a np w Wielkiej Brytanii nadal jest 3.5G. Nie ma krajów biednych, one są tylko źle rządzone :/

Nikt nie chce miec niczego podanego na tacy to slucham, czego bys konkretnie chcial, bo piszesz same frazesy "kraj nienormalny" "wszystko na glowie" konkretnie koles, jakie masz wyksztalcenie i jako kto bys chcial pracowac

Gość kddkvmrfijrit nnv
zawsze szczery-Jeśli myślisz że mnie sprowokujesz obrażając mnie jesteś w błędzie. opinie ludzi twojego pokroju mam głęboko w doopie. Siedź sobie dalej na kafe MĘŻCZYZNO i wypacaj tutaj swoje złote myśli... HAHAHA

Rosja jest bardzo bogatym krajem. Są miejsca gdzie bieda góruje, ale mimo wszystko i tak przewyższają punkty bogate. Rosja nie jest biednym krajem. Mają gaz ziemny - w garści trzyma całą Europę. Mają mnóstwo drewna, węgla.

gdyby łap po socjale nie wyciągały pospolite nieroby, gdyby na załatwionych rentach nie siedzieli znajomi znajomych to może i żyłoby się lepiej, bo środki faktycznie trafiałyby do potrzebujących... a tak jest jak jest, radośnie eksploatujemy środki unijne ciesząc się, że tyle inwestycji, krótkowzrocznie nie zauważając, że na 2 lata to się może skończyć i znowu bezrobocie skoczy :o

Gość ygygy
Dobra, dobra. Zyj sobie w iluzji i mysl, ze da sie tutaj wszystko osiagnac tylko trzeba tego chciec. Moze pomysliles Polske z USA :D Widac, ze wiele osob juz sie tutaj na Tobie poznalo.

hehehe, to usłyszałam w TV ale to jest prawda? zbierająludziom kase w Polsce. Gdyby ludziom tyle kasy nie zabierali, mieli by oni na rozwinięcie własnego biznesu. Ludzie ktorzy chcą sie podjąć własnego interesu, dali by prace tym samym innym ludziom i tak by sie kręciło. Nie bylo by bezrobocia az tak dużego. Nie było by takich wymagań. Ludzie nie chcą rodzin zakładać. Ludzi w PL bedzie coraz to mniej, bo nie ma z czego rodziny utzrymac. Wiem jedno... Polske już niedługo kupi inny kraj.

zawsze szczery O co Ci chodzi... nie wiesz, że oni mają całą Europę w garści jeśli chodzi o ważny surowiec jakim jest gaz ziemny?

Gość ygygy
Sam jestes koles. Nie mam juz ochoty z Toba dyskutowac cwaniaczku. Doskonale wiem co chcialbym osiagnac i nie mysl sobie, ze nei probowalem i nei probuje, tylko czekam na manne z nieba. Wlasnie dlatego, ze sie nei poddaje musze juz konczyc i dzialac. Moze zdarzy sie jakis cud co i tak nie zmienia postaci rzeczy.

Moze zdarzy sie jakis cud co i tak nie zmienia postaci rzeczy. hahahahahahahaha to prawda, zebys przestal byc debilem piszacym same frazesy tu musialby zaistniec cud :-)