Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizyczny_pracownik

Ile zarabicie?

Polecane posty

Gość ygygy
A Tobie chyba placa za pierdzenie w fotel skoro tyle czasu spedzasz na forum i nei masz nic do roboty.

Gość o Boziuuuuuuuuuuuuuu
Samanto -dobrze napisalas.Kraje sa zle zarzadzane .Po dyktat Unii wiee l lat temu zaczelo sie rozwalanie PGR.Ludzie z dnia na dzien stali sie bezrobotni.Mamiono ich kuroniowkami stalymi.Mysleli wtedy , ze bedzie eldorado na cale zycie.Oszukano tych ludzi ,doprowadzajac tych ludzi do degradacji spolecznej.Sprzedawano wtedy ziemie wybrancom po ....1 zl/ha. Tak tak.Wiedziano, ze beda doplaty .Polityka jest planowana na dekady lat wczesniej.Tysiace hektarow z orzechami ( najwieksze doplaty z Unii) daja kolosalne zyski. Dla wybrancow. To tylko jeden z przykladow , jak mozna oglupic ludzi, wmawiajac im , ze sa leniwi, zle wyksztalceni i .....malo kreatywni. Wystarczy mozg Szczerego za przyklad.

Gość chilll
Można osiągnąć bardzo dużo tylko trzeba mieć głowę na karku. Wśród moich znajomych wielu się udało dojść od zera do milionów w ciągu ostatnich 2 lat. Jest też sporo małych i średnich przedsiębiorców, którzy też dużo zarabiają. Gadanie, że się nie da jest bez sensu. Odpowiedzcie sobie czy tak naprawdę próbowaliście robić biznes? Z normalną analizą bez emocji? Pewnie nie bo większość ludzi tutaj działa jak stado owiec -> biegnie za jedzieniem albo ucieka przed wilkiem. Tak się nie da zarobić dużych pieniędzy...

Gość ja86sia
a ja jestem mgr.inż. i chciałabym zarabiać chociaż 5tys, bo za granicą na "dzień dobry" z moim zawodem mogę dostać 9-12tys zł (i to przez agencję, na rękę). Nie chcę nic za darmo od państwa, nie mam skończonego beznadziejnego kierunku humanistycznego, mam dużą wiedzę i nie mam problemu ze znalezieniem pracy - chcę tylko zarabiać tyle, żeby móc normalnie żyć i żeby wypłata była adekwatna do harówki jaką odwalam :)

Gość ygygy
Zawsze szczery pierdolnij sie raz a dobrze w leb to i dobrze zrobi. Potrafisz tylko cwaniakowac. Ciekawe czy w zyciu tez jestes taki madry.

Gość oszczędna kobita
ja mam pracę biurowa i zarabiam 1400 zł PORAŻKA:-(

Gość chilll
ja86asia Chcesz dyktować warunki to załóż własną firmę.

ygy, jeszcze nie ruszyles i nie dzialasz? na manne czekasz? jak tak wlasnie wygladaja twoje "starania" to ja ci sie nie dziwie, ze nic ci w zyciu nie wychodzi chloptasiu

Gość ygygy
Ciekaw jestem czym Ty sie kurwa zajmujesz skoro o 12 siedzisz w necie i nic nie robisz.

Gość MonikaWawa
czy ktoś pracuje może w zawodzie po kierunku inżynieria środowiska ? jakie zarobki ? bo jestem ciekawa bo będę wkrótce kończyła ten kierunek

Chcesz dyktować warunki to załóż własną firmę. otoz to, ale nie, bo ryzyko, bo podatki, bo zus, bo uzeranie z pracownikami, bo o 15 nie mozna isc do domu i tak bez konca

Gość ygygy
Cwaniaczek ktoremu cos sie udalo bo mial znajmosci pewnie.

Gość chilll
Zawsze szczery Zgadzam się z tobą w 100%

Gość klaustrofobiczna_jazda
zawsze szczery ile zarabiasz? bo jak byś nie zauważył to o tym jest ten temat

Gość ygygy
Sam jestes sobie winny, ze rozpoczales ta dyskusje w taki sposob. Teraz wszyscy, ktorzy sie z Toba nie zgadzaja sa wg Ciebie zawistni.

Gość chilll
ygygy Dlaczego musi się udawać po znajomości? BTW: Czasem znajomości trzeba sobie wychodzić, więc nadal nie ma nic za darmo.

Gość ja86sia
otoz to, ale nie, bo ryzyko, bo podatki, bo zus, bo uzeranie z pracownikami, bo o 15 nie mozna isc do domu i tak bez konca no właśnie - ja chcę mieć normalną rodzinę, dom i nie interesuje mnie prowadzenie firmy. w Polsce nie mogę zarobić wystarczających pieniędzy mimo dobrego zawodu, a w innych krajach tak - jaki z tego wniosek? muszę wyjechać... I ja nie mam pretensji do rządu, lubię premiera i na pewno zagłosuję na PO, w ciągu 4 lat rządów nie da się zmienić całej gospodarki, więc myślę, że w Polsce jeszcze wiele lat będzie się zarabiało słabo w porównaniu z niektórymi krajami UE

Teraz wszyscy, ktorzy sie z Toba nie zgadzaja sa wg Ciebie zawistni. kretynie zadalem ci proste pytanie - czego oczekujesz, konkretnie - jakiej chcesz pracy, ktorej nie mozesz znalezc, potrafisz odpowiedziec? co do zawisci, to przeciez sie z ciebie wylewa na kazdym kroku

no właśnie - ja chcę mieć normalną rodzinę, dom i nie interesuje mnie prowadzenie firmy. hahahahahahahah ale mam zarabiac WIECEJ no ja tak chce! i tupniecie noga

Gość chilll
zawsze szczery Lepiej jest narzekać niż zacząć myśleć za siebie. Trochę mi szkoda tego, bo przez coraz większy socjal i obciążenia coraz więcej ludzi opłaca się podatkowo przeprowadzić. Jeszcze większe rozdawnictwo i nikt normalny nie będzie tu płacił podatków i wtedy można gasić światło...

Gość ygygy
heheheh musze juz konczyc:) Nie denerwuj sie tak bo padniesz szybko na zawal :D

Gość ja86sia
zawsze szczery jesteś głupi czy czytać nie umiesz? skoro w Polsce nie mogę zarobić tyle ile chcę, a w innych krajach nawet więcej to mam tu siedzieć na siłę, czy jak Ty to widzisz?

wiesz, chill, gdyby tak wyprowadzili sie wszyscy narzekacze, jednoczesnie to kto wie, kto wie :-) w takim nowym 8 mln kraju byloby roboty huk, male chinskie raczki by sie sprowadzilo :-)

Gość chilll
ja86asia Nie ma nic za darmo. Chcesz mieć dobrze mało dając z siebie? Tak się nie da!;)