Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Jaki telefon uważacie za lepszy dla kobiety?????

Polecane posty

Aniołek w kropki Hehe te sutki faktycznie sie odznaczają pod kiecką powinien być sztywniejszy stanik no chyba że to był zamierzony efekt ale zupełnie niepotrzebnie bo, jak wiemy, faceci wcale nie patrzą na wygląd tylko na wnętrze nieważne kto patrzy..... :P 😴 trzeba wyglądać i basta :P

a ja chciałam kupić samnsunga wave:) a ty mi mówisz dyrektore że się psują to lipa ,na ipkhona mnie nie stać na chwile obecną(cała kasa ładowana w dom) teraz mnie zmartwiłaś ..ja szukam komórki tak do 1000zl maks.

Gość a ja baja
dyrektorke nie czuejsz sie z tym zle, kradnac czyjes foty

Gość takie ładne botki mam
aniłek to jak nikt Cie nie widzi to jestes w dresie???????

warczypies wszyscy? teraz to Ty za dużo paplesz jak siadam przy kompie to już odpisuję wszystkim po kolei.... KULTURRA tego wymaga

Gość a ja baja

jennifer8787*** a ja chciałam kupić samnsunga wave a ty mi mówisz dyrektore że się psują to lipa ,na ipkhona mnie nie stać na chwile obecną(cała kasa ładowana w dom) teraz mnie zmartwiłaś ..ja szukam komórki tak do 1000zl maks. to nie ja mówię tylko kolega ...ja chyba i tak zaryzykuję w SGSa ajfon jest za ciężki poza tym jest amerykańsko okropny :P i jest tyle opinii pozytywnych o samsungu, że może jakieś modele były nieudane -wyniki sprzedaży zdają się to potwierdzać - a poza tym to każdy telefon może się zepsuć... zwłaszcza że tamta osoba pisała że zrzuciła LG wiele razy - to pewnie samsung też spadł :) 🖐️

Gość a ja baja

jennifer8787*** a co do pytania autorki iphone ładniejszy zdecydowanie i biały i dwa razy cięższy :O :O trzymałaś kiedyś w ręku??? ;)

*Lady Laroo* to nie są twoje zdjęcia dyrektorke przyznaj się i oszczędz tej farsy przyznaję się ;) zadowolona? :) jeśli tyle mogę zrobić abyś była szczęśliwsza w życiu - to proszę :classic_cool: MIEJ TO ODE MNIE! :)

takie ładne botki mam aniłek to jak nikt Cie nie widzi to jestes w dresie??????? ona jest w dresie także w kościele 😴 po prostu nie ma parcia na wizaż :classic_cool: 🖐️

jennifer8787*** nie trzymałam nigdy więc pewnie masz rację ja se macam przy każdej okazji - i wciąż nie mogę się zdecydować... prawdę mówiąc liczę na poradę jakiegoś guru technicznego, który ppowie.... to dobry w tym. tamto w tym a tamto takie same :P ale jak widać nikt się nie zna - albo nie chce się wypowiedzieć :P ;) 🖐️ i nikt nie chce zgadywać gdzie to jest? 😭 😭 😭 chyba tym razem za trudne :P

Gość a ja baja