Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Jaki telefon uważacie za lepszy dla kobiety?????

Polecane posty

Toksy nie mówię o różnicy cenowej tylko ogólnie o cenie bo to dość drogie modele ja wybrałabym Samsunga ale to tylko moje skromne zdanie oj tam oj tam :P :P :P ale ja chcę tą grę z kręglami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:05 ❤️ ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=-qwq8Vqaa0o hhehe :P :P :P raz na jakiś czas się kupuje - można trochę wydać bez przesady - zresztą na buty i tak pewnie więcej idzie 😭 :(

hehe aż tyle na buty nie wydaję :P mnie w telefonie wystarcza oprócz standardsowego wyposażenia GPS :P reszta właściwie jest zbędna ale faceci lubią takie zabaweczki więc bierz :P

**Mychol nie wiem jak sie ma Iphone w uzytku ale Samsung śmiga że aż miło także moja rada bierz go i się nie zastanawiaj Co do zagadki - śliczny strój, całokształt bardzo w moim guście aczkolwiek nie wiem gdzie to jest na pewno przy jakichś schodach dawaj podpowiedź nie będę ściemniać że Twoja opinia liczy się dla mnie 5krotnie bardziej :classic_cool: możesz tylko doprecyzować wyrażenie "śmiga aż miło" - chodzi Ci o szybkość działania???? ps. dawaj podobne foto - zainspiruj mnie :P :P :P :P :P

Aniołek w kropki Nie boję sie i tak w końcu będę musiał grzebac w nocniku DOSŁOWNIE nie prawda :P :P :P z nocnika się wylewa 😴 widzisz jak się motasz w zeznaniach :classic_cool: I już Cię wiozą moja droga :classic_cool: 🖐️

Toksy hehe aż tyle na buty nie wydaję mnie w telefonie wystarcza oprócz standardsowego wyposażenia GPS reszta właściwie jest zbędna ale faceci lubią takie zabaweczki więc bierz faceci lubią także kobiety które mają fajne zabaweczki :classic_cool: 🖐️ w różnym sensie rozumiane ;)

dobrze że dopisałeś że w różnym sensie rozumiane :P dla mnie telefon to telefon :P zawsze bedziesz mógł szpanować przy nastolatkach :classic_cool:

Tytuł topiku: "Jaki telefon uważacie za lepszy dla kobiety?????" Toksy piszesz: "ale faceci lubią takie zabaweczki więc bierz" lubisz wyrywać facetów na telefon? :classic_cool: Dyrektorke tak, chodzi sprawnie do tego szybki internet w miare, wygodny, leciutki, no i jeśli o porównanie chodzi do innych czy starszych modeli to nie przycina tak i czasami w tych starszych łatwo się zdarzało odblokować, skasować pliki czy cokolwiek (za delikatne pod tym względem) tutaj jest lepiej już się nie da ''przypadkowo'' powłazić wszędzie czy gdzieś zadzwonić :P dobra bateria, jak dla mnie łatwy w obsłudze ale nie taki prosty jak Nokia której z resztą nie cierpię. Jeśli chodzi o zdjęcia to rzadko używam aparatu w telefonie ale jak już zachodzi potrzeba to też nie można narzekać na jakość. Ładne kolorki to fakt :P a jako wadę mogę mu zarzucić trudne ściąganie klapki chociaż to też ma swoje plusy bo się nie ''wyrobi'' i sama nie będzie zjeżdżać jak np było w Samsungu Avila.

Mychol weź poprawkę na to że dyrektore to facet :P a tytuł topiku to prowokacja z jego strony - standardowo !!

**Mychol lubisz wyrywać facetów na telefon? ELASTYCZNOŚĆ moja droga ELASTYCZNOŚĆ :classic_cool: 🖐️ różne metody stosuje się na różnych egzemplarzach :classic_cool: 🖐️ ;)

**Mychol a tak serio - to masz i używasz właśnie TEN MODEL SGS II ????? tylko szczerze JAK NA SPOWIEDZI :P

*Lady Laroo* Ten temat zrobił sie nudny,rozejść się proszę o Panu K. nie chce mi się gadać..... myślę, że nie ma sensu :(

Momencik poproszę :P ( w tym czasie możesz mi zaserwować malusieńką podpowiedź :classic_cool: )

Gość rehyejjrky
samsung to dobry telefon, nawte lepszy/bardziej zaawanasowany technicznie niz iphone. lecz iphone to styl zycia i szpan. zdecyduj czy zalezy ci na wygodzie dobrych paramterach czy na szpanie. nie mowie, ze iphone nie jest wygodny ale sa lepsze telefony.

Gość a ja baja
dyrektorke jezeli sie przyznasz skad ukradlas fotke z pelna lokalizacja to dostaniesz ta stowke ale pelne dane

Gość hahahahahahahaha
projekcie , ales Ty glupi jesli myslisz , ze ktos lyknie to i uwierzy zes to Ty

rehyejjrky samsung to dobry telefon, nawte lepszy/bardziej zaawanasowany technicznie niz iphone. lecz iphone to styl zycia i szpan. zdecyduj czy zalezy ci na wygodzie dobrych paramterach czy na szpanie. nie mowie, ze iphone nie jest wygodny ale sa lepsze telefony. lepsze tzn. jakie.... ;) szpan mnie nie interesuje - i tak już sie na mnie drą, że buty szpanerski - auto też :O :O :O :O ale ja chcę kręgle - koniecznie mi napisz czy są też na IPHONE? :P :P :P :P

a ja baja dyrektorke jezeli sie przyznasz skad ukradlas fotke z pelna lokalizacja to dostaniesz ta stowke ale pelne prześlę Ci paypala na email :P zobaczymy - gdzie po drodze Cię braknie :) 🖐️

Gość zasmarkanee zazdrosniki sie
pozapluwaja niedługo :)

Gość a ja baja
place wiec wymagam satysfakcjonuje mnie tylko post o nastepujacej tresci ja dyrektorke ukradlam fotki z nastepujacej strony i pelne dane

:classic_cool: dobra - przekonałaś mnie - decyzja podjęta ;) :classic_cool: 🖐️ wszak jakże Ciebie nie słuchać ❤️ ps. kliknęło mi się w linka w Twojej stopce a tu....AAAAAAAAAAAAAAAA... 😭 pies-morderca - i to uśmiechnięty :classic_cool: 🖐️

a ja baja bez żadnej złośliwości :classic_cool:, ale myślę, że musisz chyba znaleźć kogoś głupszego od siebie :) 🖐️

Ja od roku czasu posiadam Nokie N8. Jest idealna jak dla mnie. Iphone jest duzym telefonem. W wydaniu 3 czy 4 jak sie trzyma iphona przy uchu, zasięg zanika - podejrzewam iz moze to być wadliwe ułożenie antenki ktora jest wbudowana. Wiele kolezanek posiadało tego typu telefon i zaczęły jedna po drugiej sprzedawac. Telefonik ładnie wygląda zwlaszcza ten biały. POza tym firma iPhone zbiera sobie informacje na Twoj temat :) gdzie jestes w danej chwili np :) mnie by to prywatnosc troche zakłócało, byla sprawa na ten temat ale niestety... dalej z iPhonami są takie jaja :)