Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Jaki telefon uważacie za lepszy dla kobiety?????

Polecane posty

Jak mam ochotę być w dresie nie dbam o to czy ktoś mnei widzi czy nie :p poza tym mam ładną odzież sportową, nie muszę sie wstydzić

Gość a ja baja
dyrektorke nie czuejsz sie z tym zle, kradnac czyjes foty

jennifer8787*** przed twoją 450m2 willą? hehehhe.... nie tak całkiem przed - poza tym.... nie ma aż tyle ;) gdyby było to by był kort - a nie ma kortu gdzie wsadzić :( przeszkadza ogród o droga dojazdowa w ogóle do dupy 😭

Aniołek w kropki Jak mam ochotę być w dresie nie dbam o to czy ktoś mnei widzi czy nie poza tym mam ładną odzież sportową, nie muszę sie wstydzić właśnie właśnie.... dokładnie o tym było wcześniej :classic_cool: ;) 🖐️ ps. ale i tak Cię uwielbiam - wiesz za co :classic_cool:

Gość a ja baja

z dwojga złego lepszy Samsung GSII :P jest wybajerzony ale czy warto go kupić za tą cenę ??

a ja baja jak sformułujesz pytanie bez presupozycji to Ci odpowiem ;) inaczej możesz sobie to wklejać ile dusza zapragnie :classic_cool: 🖐️

Dobrze że w internecie możesz się wykreować na gwiazdę,bo w domu siedzi przed komputerem zakompleksiony pasztet i całymi dniami zmyśla jaki temat zapodać na forum

Toksy z dwojga złego lepszy Samsung GSII jest wybajerzony ale czy warto go kupić za tą cenę ?? coś trzeba wziąć za przedłużenie umowy ..... zresztą...bez przesady 😴 właściwie chyba go wezmę :P 😴 nie ma żadnych innych argumentów przeciw? :)

jennifer8787*** dyrektore to jaka masz duża działencje i jaki duży domek ,jeśli to nie tajemnica \ mamy moja droga mamy :P :P :P 😴 ps., jesteś z urzędu skarbowego i kontrolujesz? ;)

Gość a ja baja

nie ,sama się buduję z czystej ciekawości pytam;) ja ci telefonu nie doradze bo się na tym nie znam ale chętnie poogllądałabym gdzieś wystroje wnętrz ,żeby zaczerpnąć inspiracji w urządzaniu mojego gniazdka;)

*Lady Laroo* Dobrze że w internecie możesz się wykreować na gwiazdę,bo w domu siedzi przed komputerem zakompleksiony pasztet i całymi dniami zmyśla jaki temat zapodać na forum zazdroszczę Ci tylko, że Ty nie siedzisz w ogóle przed kompem :) :classic_cool: 🖐️

Toksy skoro uważasz że cena nie gra roli to bierz akurat w tym przypadku nie gra - zresztą oba modele są w podobnej cenie - jest chyba 200 złotych różnicy także to bez znaczenia

Toksy a w ogóle to co CI się stało- że nie krzyczysz - nie wyzywasz mnie od najgorszych i tym podobne??? nie poznaję Cię :classic_cool: jakaś wewnętrzna przemiana a'la Pan Prezes - to tak tylko na czas wyborów prawda? :) bo wiesz.... się troszkę martwię :classic_cool: 🖐️

jennifer8787*** nie ,sama się buduję z czystej ciekawości pytam to WIEM! na tym forum się NIE DA nie wiedzieć - że się budujesz..... ;) :classic_cool: 🖐️ choć wiesz..... ja i tak wiem swoje :classic_cool:

nie mówię o różnicy cenowej tylko ogólnie o cenie bo to dość drogie modele :P ja wybrałabym Samsunga ale to tylko moje skromne zdanie :classic_cool: 🖐️

jennifer8787*** dyrektorke to za ile możesz kupić tego samsunga przy przedłużaniu umowy? firmowa umowa - tam jest więcejtelefonów - wszystkie trzeba przedłużyć - także przywiezie je wszystkie - tylko trzeba wybrać jaki dla mnie :P :P :P 😴

nie wiem jak sie ma Iphone w uzytku ale Samsung śmiga że aż miło także moja rada bierz go i się nie zastanawiaj :) Co do zagadki - śliczny strój, całokształt bardzo w moim guście :classic_cool: aczkolwiek nie wiem gdzie to jest 😭 na pewno przy jakichś schodach :classic_cool: dawaj podpowiedź :P

Aniołek w kropki Wiem, wiem ale obawiam sie że uwielbienie już Ci przeszło tak cos mi sie wydaje to bój się bój..... żebyś nie została Ejńdżel z ręką w nocniku :classic_cool: 🖐️ ;)

potrafisz tylko wymijająco odpowiadac na pytania?;) myslałam ,że masz coś więcej do powiedzenia;)i można z tobą rzeczowo i normalnie pogadac ,ale cóż pozory mylą .Pozdrawiam