Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Jaki telefon uważacie za lepszy dla kobiety?????

Polecane posty

wydaje mi się, że telefon w pełni sprosta Twoim wymaganiom a dodatkowo także zapewne przyciągnie wielu facetów wielbiących tego typu zabaweczki jak nas zapewniła Toksy :classic_cool: Co do psa mordercy - nie taki diabeł straszny ;)

Gość a ja baja
nie to nie mialabys stowke za friko ale skoro nie chcesz

Nokia odpada - stary system - z tego co mi się udało doczytać - nierozwijany :O :O :O poza tym chcę coś ekstra i tyle - a nie rzęcha odstającego właściwie w każdej kategorii :) problemy z zasięgiuem w ajfonie to chyba sajens fikszyn - trzeba było do serwisu oddać ;) z tą aplikacją też coś tam było - no ale ajfon odpadł także się nie liczy :P zresztą jest strasznie ciężki - blleeeeeeeee :( kto trzymał kiedyś oba ten wie ;)

a ja baja nie to nie mialabys stowke za friko ale skoro nie chcesz 1. ależ chcę. 2. najpierw musi wpłynąć na konto paypal ;) jak mi podeślesz email to Ci prześle ;) nawet tego sie boisz? ;) 3. musisz nieco uważniej czytać posty ;) hehhe... :P

Gość dyrektorke lubi
trzymac ciezkie sprzety w obu rekach :classic_cool:

Gość dyrektorke lubi
Ja nic :classic_cool: Czyzby glodnemu chleb na mysli ? :classic_cool:

Gość a ja baja
zeczywisie nie wiem co to paypal

Gość dyrektorke lubi
Na allegro jest odpowiedni dzial , abys nie czula sie samotnie , skoro chlopa brak :classic_cool:

Gość dancerka11
Najpopularniejszą formą sprzedaży telefonów jest przez internet. Chciałabym polecić świetny serwis, który ułatwia sprzedaż www.skuptelefonow.pl . Wystarczy zamówić bezpłatnego kuriera, zapakować i wysłać, a w ciągu 24 godzin pojawiają się pieniądze na koncie. Aktualny cennik znajduje się na stronie.