Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hawana1

Mąż przytył i mnie nie pociąga

Polecane posty

Gość Hawana1

witam mam taki oto problem:mój małżonek - zawsze szczupły i zadbany w trakcie gdy byłam w ciąży bardzo przytył. Z 70kg na 98kg. Przestał mnie pociagać niestety. Ja po porodzie wróciłam do formy i wagi wyjsciowej (50kg) i chętnie bym pofiglowała w łóżku ale co z tego kiedy nie mogę się przy mężu podniecić?Czasem mam ochote ale jak zobaczę ten jego OGROMNY brzuch i wały tłuszczu to mam dość. Sam stosunek też obniżył swoją jakość. Przez wzrost wagi mój facet kończy w 3 minuty. Nie muszę chyba mówić że dla mnie to zdecydowanie za krótko:( Próbowałam rozmawiać z mężem żeby coś ze sobą zrobił - zaczął biegać, zmienił dietę A on nic. Kilka razy bez owijania powiedziałam mu, że jest za gruby i mnie nie pociąga ale jakbym do ściany mówiła. Nie rozwiadę się bo poza tym mój facet jest wspaniałym człowiekiem. Tylko jak będzie wyglądało nasze życie bez udanego seksu?

Gość Ritusiatitusia
a ile macie lat ?

Gość Ritusiatitusia
hmmmm moze sprobujcie razem zaczac chodzicna silownie, on sie wciagnie i problem zniknie ??

"Przez wzrost wagi mój facet kończy w 3 minuty." Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jaki ma związek jedno z drugim? :classic_cool:

Gość Hawana1
Perwersjo - nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale odkad przytyl nasz seks jest ekspresowy:P Wczesniej bylo o niebo lepiej Razem na siłownie - no ok Ja ćwicze regularnie, biegam a on nie chce - twierdzi ze musi w wolnej chwili odpoczac Probowałam mu pare razy zostawic syna pod opieka (trzeba naprawde sie nameczyc z moim dzieckiem:P)Ale on po godzinie juz wołał o ratunek:P

Gość Hawana1
Przykre to gdy na widok męzczyzny mojego zycia spada mi ochota na seks. Kiedys miekly mi kolana gdy go widzialam...No ja nie wiem jak go zmotywowac. W pewnym stopniu jest to cecha dziedziczna-tesc i szwagrowie tez sa grubi.Ale mój luby jakos do tej pory się trzymał formy. A tu nagle tak przytył...

Niee. :D Raczej byłoby jak możesz, to Twoja żona, liczy się dla Ciebie tylko wygląd. Męska szowinistyczna świnia i takie tam. :D

byl taki temat, zona sie skarzyla, ze maz powiedzial ze by mogla schudnac przed slubem zeby ladnie wygladac. wiec ona narobila lamentu i dostala rady w stylu ze co to za facet skoro nie kocha jej wnetrza i inne tego typu bzdury. kocha sie za caloksztalt a juz wogole w seksie chodzi o sama fizycznosc. wiec rozumiem. ja bym po prostu odmowila wspolzycia..

Gość Hawana1
No i odmawiam bo nie bede sie zmuszac. Co mi z tego jak robie to na sile?Zero satysfakcji a nawet ból. Kocham meza i dlatego nie zostawie go i nie znajde kochanka. Mam spory temperament i pewnie bede sie meczyc. No ale skoro nie idzie go przekonac do zmiany przyzwyczajen to co? Dzis budze sie w nocy o pierwszej a mój luby zajada kanapkę z mega kawałkiem miesa...Popatrzyłam na niego jak na kosmitę a on tylko się zaśmiał...

Gość Hawana1
No nie wiem o co mu chodzi. ja po ciazy wzielam sie za siebie ostro po to żeby znowu się podobać ukochanemu. Mnóstwo wyrzeczeń, kupa pracy ale się udało! A on nic sobie nie robi z moich uwag. RAz nawet stwierdził "kochasz mnie takiego jakim jestem - nie wygląd jest najważniejszy" Owszem zgadzam się. Ale jeśli niesie to za sobą jakieś konsekwencje to chyba trzeba coś zmienić...

Gość safljlksdjflkjsf
Ty byłas w ciazy nie on;) wiec dlaczego on przytył ;) heheheeheheh

Gość Hawana1
I to jest pytanie:PDlaczego on przytył:PHehe Mówią ze jak kobieta nosi syna to maz tyje razem z ciezarna:P Wydaje mi sie ze genetyka ma tu duze znaczenie - jak pisałam wszystkie chłopy w rodzinie meza to duze sztuki:P tylko maz do tej pory byl chudziutki...

Gość ramoneska
zmien wyzywienie,obiadki lajcik,lodowka na kłódkę a kolacje no po 2 tyg.sex,może zrozumie