Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha8030

Sprzedam Suknie slubna

Polecane posty

Gość mkoreczki
skoro taka jestes bogata to oddaj ta suknie za darmo

sie zarabia sie ma to sobie kupiłam w salonie mowa a ciebie nie stac przykro mi ale takie jest Zycie jak sie zarabia najniższa krajowa

Gość no następna
no dokładnie, oddaj za darmo, i naucz się kultury, bo podobno osoby z wyższej półki są wychowane pożądnie, a ty?? obrażasz bo nikt ci nie da 1750zł za używaną sukienkę, bo tyle ieniędzy poprostu nie ma sensu wydawać,

Gość mkoreczki
a pisz tam sobie co chcesz twoje slownictwo swiadczy o tym jaka jestes super inteligetna i nie pisz o tym ile zarabiam bo nie masz o tym pojecia.

kacha jestes niezle ograniczona i zakomleksion, skoro wyzywasz od kurew i ip, bo ktos skrytykowal Twoja kiecke :D haha

Gość no następna
przestan się już wywyższać, zapewniam cię że nie zarabiam najniższą krajową, się zarabia się ma...(twoje słowa) się naucz ogłady, i SE szukaj dalej

Gość mkoreczki
ona chyba malo kasy zebrala z wesela i stad te kompleksy

Gość no następna
nic dziwnego pewnie przy każdym gościu sprawdzała kopertę i jak była kwota nie zadawalająca ją to wyzywała i obrażała,

Gość mkoreczki
hehe ale zaraz pewnie napisze ze dostala z 40 tys i w ogole ze ma swoja firme itp.

Gość no następna
nonono no opatrz jaka obrotna, a to wesele się robi żeby zarobić??

Gość mkoreczki
widocznie ona tylko o tym myslala i pewnie nie mogla sie spokojnie bawic bo tylko myslala ile dal wujek ciotka kuzynka itd

To skoro jestes taka bugata, nie powinno Ci robic zadnej roznicy za ile pojdzie suknia. Ale ze jestes nowobugata, to sie pienisz i spuszczasz nad tym, ze masz suknie od madonny, a to już szalu nie robi z tego co wiem. Nie wiem, jedz na wies, powiedz, ze kiecka jest z salonu Madonny i dziolchy sie beda bic o to Twoje cudo niepowtarzalne ) haha

Gość no następna
dobra bogaczko już przestań bo widać że kasa ci mózg wyżarła,

Gość MalinowaKrólowa
-suknia paskudna -autorka żenująca -cena kosmiczna za używaną kieckę w której autorka się pociła całą noc, a fuj

trafilas zajebiscie ze zebralam ok 40 ty ale firmy nie posiadam moja droga . Z tego co wiem wesela sie nie zwracaja a piszemy o sukni ze chcesz kupic nie drogo polecam szyc na miare wtedy tani wyjdzie i tyl. Sama piszesz glupoty i ludzi obrażasz pisala ci ze nik nigogo nie zmusza do kupna sukni ty sama musisz wiedzieć w czy ci biedzie dobrze w jakim kroju. Polecam ci zebys pomierzyła sobie ropnych fasonow sukni w roznych salonach moze bedzie wtedy wiedziała czego chcesz

Gość mkoreczki
autorka pewnie sama jest ze wsi i to powod dla ktorego tak sie rzuca ze suknia jest od madonny bo kazdy musi to wiedziec

Gość no następna
dobra to ja sobie gdzieś TANI kupię suknię

Gość MalinowaKrólowa
Wieśniak ze wsi wyjdzie, wieś z wieśniaka nigdy. Skoro tak się pieni nad tą metką to widocznie jest mocno zakompleksiona. Mi ta nazwa nic nie mówi ale może dlatego że nie interesują mnie suknie ślubne bo nie wychodzę jeszcze za mąż. Ale widzę czy coś jest ładne czy nie i czy warte tych pieniędzy. Autorko- naprawdę myślisz że 3tys to takie straszne pieniądze za suknię? haha Ślub ma się najczęściej raz w życiu i nawet zarabiając najniższą krajową każda panna jest w stanie zarobić 3 tys -wystarczą 3 miesiące pracy :) A ty myślisz że to jakiś cud wydać tyle na suknię. Zejdź na ziemię.

SORRY BARDZO SIE NIE CHWALE, LEKKA PRZESADA CO WY TU WYPISUJECIE * biedne jestescie i tyle * w jakiejs remizie robicie wesela za 80 zl az os * malo tego zaciazylas pewnie z jakim wiesniakiem * matka ci z ojcem nie mowila ze z hujem nie ma zartow i co kurwa milo wam patologia 8

Gość mkoreczki
jak chawalisz sie swym bogactwem to moglas kupic sobie suknie za 50 tys wtedy byloby sie czym chwalic a na suknie za 3 tys stac kazda panne mloda tym bardziej ze slubu nie bierze sie z dnia na dzien i mozna przez rok planowania na nia odlozyc

Gość no następna
JA MIESZKAM NA WSI, WŁAŚNIE TAKIEJ MAŁEJ, i tzw. zabitą dechami, ale nie brak mi ogłady i kultury tak jak tobie nowobogacka autorko,

I jeszcze próbowałas wkleic zdjecie z dysku nie wrzuiwszy wczesniej na zaden hosting plikow. No leb do interesow to Ty masz :classic_cool:

Gość mkoreczki
ona ma sam leb bo mozgu juz nie

Gość no następna
hahahahahaha nie robie wesela w remizie, tylko w pożadnym Domu weselnym, rodzice nam wogóle nie pomagają zbieramy sami, choć teściowa sie deklarowała, ale my nie chcemy, moja mama nie zyje, aha i mam przecudowna córeczke, tatuś jest aktualnie w Niemczech, to ze mam zdrową córkę(2latka) to jest powód do chwalenia a nie ze sie robiło wesele dla kasy, my za rok mamy swój slub koscielny, suknia wymarzona bedzie zamawiana z zagranicy z długim trenem i welonem,(żadna firmóka tylko moja wymarzona) ehh juz nie moge sie doczekac, aż zobacze najblizszą rodzine, tak bardzo za nimi tesknie, a za daleko mieszkają abym mogłą sie z nimi często widziec, bo w odróznieniu od ciebie ja wesele robie dla uczczenia naszego ślubu a nie dla kasy i dla pokazania metki sukni,