Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Wchodzę na foru m a tu dalje to samo:PJEdna osoba uparła się na swoje racje chociaż sama też nie potrafi podac sensownych argumentów Oscyluje wokół tematu unikacjąc części dosadnej Według Ciebie prostytucja nie ma minusów i nie wiadomo dlaczego jest potepiana To wytlumacz mi prosze dlaczego jest dobra?Dlaczego prostytutka ma byc dumna z tego co robi?Potrafisz tylko obrażac innych ubierajac to w madre i ładne słowa Uwazasz ze tylko nienormalni siedza na forum a sama robisz to przez cały dzień NAbrałam 100% pewności że z toba jest cos nie tak

Fajnie by było gdyby moderator usunął w końcu ten wątek bo nie daj Boże przeczyta to jakaś małolata i z dumą zacznie szukać sponsora Zrobiło się nudno JEdna osoba prowokuje a reszta tołkuje jej swoje (z resztą słuszne) racje Zawsze jest tak że najmniejszy pies najgłośniej szczeka:P Pozdrawiam wszystkich:)

Gość klaustrofobiczna_jazda
adalis, nigdzie nie napisałam, ze prostytucja to coś dobrego, to zarobek. Lepienie garnków jest dobre czy złe?

Gość klaustrofobiczna_jazda
"słuszne racje" słyszałaś kiedyś o niesłusznej racji? idź poczytaj słownik JP

Ta specjalistka jezyka polskiego sie znalazła Jedna literke mi wcielo "slusznie ze inni wbijaja ci swoje racje" Sama sobie zaprzeczasz Najpierw piszesz ze to dobry zawód jak kazdy a potem ze nie Zdecyduj sie

Pisac z toba to jak gadac do sciany - ten sam poziom Wiec wybacz ale skoro tylko ty tu jestes to nie mam z kim konwersowac