Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Gość klaustrofobiczna_jazda
jak ci zależy to możemy mówić lenistwo, jeden choooj, mam sponsora wiec nie bedziesz nic placiła za moje lenistwo.

to tak jak z dysleksją :D w moich czasach szkolnych to się nazywało tumaństwo :p

Gość niedobrze_mi
a mnie bawią stwierdzenia, ze inni tu siedzą bo są no-lifami, tylko nie ja." Dodam jeszcze, ze są tacy ludzie, którzy potrafią robić kilka rzeczy jednocześnie. Siedzenie na cafe nie jest AŻ TAK absorbujące.

Gość niedobrze_mi
NB Kurde, wiem! Siedzenie na cafe to prokrastynacja! :)

a wracając żabo, do uzaleznienia, to akurat nie dotyka mnie chociaz to goowno, od niczego sie nie uzalezniam, bo w mojej chorobie są tak zmienne fazy że wzystko sie z nimi zmienia, dzisiaj tu pisze, jutro mi sie przestawi w glowie na poziom haju i bedę na Kasprowym, byłam na paru forach i potem do nich nie wracam. taki plus tego lenistwa, a u ciebie constans i codzień kafe z rana lepsza niż śmietana.

klaustrofobiczna jestes chora?Hm moze to jest jakies wytlumaczenie dla bzdur ktore piszesz:PRozgrzeszamy cie:P

Gość niedobrze_mi
Ale żalisz się czy chwalisz?

Gość chce miec sponsora,,,
Hej !! :) Ja tez bym chciała mieć sponsora,mam 22lata , spotkałam się juz z kilkoma panami z Internetu ,ale to była porażka :) Biedaki , żonaci którzy chcą poruchać na boku i sypnąc pare groszy, ściemniacze, bajkopisarze... Z żadnym z nich nic nie robiłam ,zaznaczam ;) Cos takiego jest dobre dla nastolatki ,ktorej wystarczy kilka stówek miesiecznie. Chcialam miec sponsora z lenistwa, pracuje i jednoczesnie studiuje,zarabiam 1800do reki ,oplace mieszkanie ,zaplace rachunki i gówno mi zostaje. Chcialabym zyc na wysokim poziomie, a droga do awansu jest kręta i wyboista. Pomyslalam o sponsoringu po przeczytaniu kiedys artykułu w Cosmpolitan , niby wywiad z dwiema kobietami ,które zachwalały ten rodzaj zarobkowania , piękne futra, skóry ,perfumy ,luksusowe apartamenty bla bla bla, w Internecie tez czytałam opowieści o tysiącach złotych miesięcznie... Rzeczywistość jest inna z tego co widze ;) Mimo, ze jestem atrakcyjna , proponowali max 800-1200 miesięcznie. Kwoty rzedu 5000-20000 tys mozna sobie wsadzic między posladki :D Napiszesz komus ,ze chcesz 5000 to cie wysmieje ;)

niedobrze_mi nie ma rzeczy mniej wartościowej od kafe, więc normalny człowiek nie marnuje na to ani minuty, reszta sobie racjonalizuje siedzenie tutaj jak tylko potrafi.

"szefie, od lat zmagam się z prokrastynacją, proszę mnie zrozumieć, to choroba jak każda" :D :D :D

Gość niedobrze_mi
chce miec sponsora,,, Nie ma rady - musisz zacząć kraść. Powodzenia! :)

adalis, nie nie nie trzymaj sie jednej wersji, przecież uważałaś ze pisze bez nawiedzenia o prostytucji, bo sama jestem dziwką ;-)

Gość niedobrze_mi
nie ma rzeczy mniej wartościowej od kafe," Jest. Sponsoring na ten przykład.

Gość niedobrze_mi
"szefie, od lat zmagam się z prokrastynacją, proszę mnie zrozumieć, to choroba jak każda" :):):) A myślałam, że jestem leniwa, a ja chora jestem! :)

kolejny mundry o wpisie do CV, Sponsorówka nie napisze nigdy CV, bo nie potrzebuje takiej pracy jak twoja, za marne grosze u chamskiego szefa wykonywać rozkazy, ona leje na taką pracę jak ty masz i na to ze jacyś bidni ludzie muszą składać CV i sie prosić o job.

i kto to jest w dzisiejszych czasach "normalny człowiek"? :) czy gdybym spędzała czas oglądając popularne seriale, byłabym normalnym człowiekiem? :D albo gdybym grała w Simsy to byłabym bardziej wartościowa? a jeśli pochłonęłabym 20 tomów "Sagi o ludziach lodu"?

Ja napisalam ze jestes dziwka?:PNo wypraszam sobie jesli juz to mogłam snuć domysły ze mozesz byc skoro tak bronisz

Sponsoring daje kasę i niezależność, a siedzenie na kafe to tylko strata: czasu i pieniędzy po stronie kafe nie ma żadnych korzyści

Gość niedobrze_mi
ona leje na taką pracę jak ty masz i na to ze jacyś bidni ludzie muszą składać CV i sie prosić o job." Bo ludzie dzielą się na dwie kategorie - kurwy (czyt. sponsorówki) i podludzie ze swoimi nikczemnymi żywotami.

Sponsorówka nie napisze nigdy CV, bo nie potrzebuje takiej pracy jak twoja, za marne grosze u chamskiego szefa wykonywać rozkazy, - no tak facet który idzie dupczyc za kase to napewno, inteligentny, przystojny, miły, sympatyczny człowiek:P ona leje na taką pracę jak ty masz i na to ze jacyś bidni ludzie muszą składać CV i sie prosić o job. - ciekawe jak długo bedzie tak pracowac - do momentu az złapie jakies choróbsko, ktos ja zamorduje niechcacy albo tak jej dupe poluzuje ze juz nikt wiecej jej nie zechce...

bo ty adalis taka prosta jesteś: broni dziwek, widać dziwka, nie ma moich poglądów, widac nienormalna. Takie układanki składają ci sie w spójny obraz świata. to pomaga ci sie zorientować w otaczającej rzeczywistosci, są tylko czarno-białę schematy, stereotypy i truizmy, typowe dla prostaków.

Gość hdhddjskksksks
EE , zycie ze sponsoringu szybko sie konczy ;) w tym fachu liczy sie młodosc , 18-20 latka ma branie, pozniej mają coraz gorzej :P Taka laska nudzi sie szybko facetom , no i bogatych ludzi jest niewielu :P Taki sponsor woli znalezc potem lepszą, młodszą i ladniejszą :P

NB - normalny człowiek to taki który: nie siedzi na forach, nie czyta książek, nie ma dzieci, i zarabia dupą:P

A ty za to taka hop do przodu że az tylu nie widac:PWolę być takim prostakiem z zasadami niż kobietą na czasie ze sponsorem:P

szef chamski i mało płaci klient chamski i dużo płaci, pracuje na marnym etacie całe życie, na pewno nie odloży, pracuje jako prostytutka- na pewno odłoży, wybór jest zawsze ;-) Ty adalis jesteś taka prawa i moralna, ciesz sie tym, nie zazdrość zdzirom.

no ale sponsoring nie jest jedynym źródłem zarobkowania, a praca nie wypełnia 100% życia :D no i co z tym "normalnym człowiekiem"?