Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Gość klaustrofobiczna_jazda
Ależ ja napisałam, że normalna nie jestem i dobrze mi z tym' to niestety potwierdzasz moją teorię, a poza tym znasz już definicję normalności skoro określasz sie jako jej przeciwieństwo. ;-)

Gość niedobrze_mi
zgodnie z Twoją definicję 90% społeczeństwa to ludzie nienormalni, bo marnują czas w Internecie; a może takie czasy mamy, że właśnie coś stało się normą, a Ty nie idziesz z duchem epoki? " Powtórzę się (choć nie lubię :)) - bo widzisz, gdybys miała sponsora, to nie marnowałabyś czasu na cafe. :) My, którzy przegraliśmy życie - tylko to nam pozostaje.

zgodnie z Twoją definicję 90% społeczeństwa to ludzie nienormalni, bo marnują czas w Internecie; a może takie czasy mamy, że właśnie coś stało się normą, a Ty nie idziesz z duchem epoki?' moze, a moze to swiat biegnie do przepaści i całkiem fiksuje ?

Gość niedobrze_mi
Klaustrofobiczna Oczywiście tendencyjnie pominęłaś drugą część mojej wypowiedzi - ale w końcu to "normalne" u CIebie :)

nie martwcie się o mnie Moi Drodzy, aktualnie sprzedaję swoje umiejętności i czas za pieniądze, więc powiedzmy, że mam sponsora w nietypowym rozumieniu tego zwrotu :p

Można się utrzymywać z nierządu (sponsoringu jak wolicie) tak samo jak z kradzieży. W tym sensie to nie jest "normalne"." bardzo nadużywasz bardzo nadużywasz analogii, ona nieistnieje, kradziez to czyjaś krzywda, a prostytucja nie. Utrzymując sie z kradziezy, krzywdzi sie wiele osób, utrzymując sie z prostytucji, nie krzywdzi sie innych. Zrozumiesz to w koncu, czy cała krew z mózgu odpłynęła do zołądka trawic arcie?

wybacz klaustrofobiczna, jeśli mówimy o zmierzaniu świata w stronę przepaści, to bardziej boję się broni nuklearnej i islamskich ekstremistów niż forów internetowych dla znudzonych :)

której wypowiedzi? cytowałam NB, nie ciebie cytującą NB :-)

jestes pewna kretynko, ze mam ci to wytlumaczyc? bo znow ryzykujesz" kto nie ryzykuje ten nie jedzie! chamie"! ale najpierw powiedz, dlaczego siedzisz na kobiecym forum? :-)

Gość niedobrze_mi
Utrzymując sie z kradziezy, krzywdzi sie wiele osób, utrzymując sie z prostytucji, nie krzywdzi sie innych. Zrozumiesz to w koncu, czy cała krew z mózgu odpłynęła do zołądka trawic arcie?" Zrozum, w końcu.....nie chodziło mi o aspekt moralnym typu krzywda, nie-krzywda, ale sam fakt istnienia pewnego nieakceptowanego źródła utrzymania. Stąd analogia, ja pierdole, naprawdę jesteś tępa, czy udajesz? A trawienie mam dobre, dzięki :)

wybacz klaustrofobiczna, jeśli mówimy o zmierzaniu świata w stronę przepaści, to bardziej boję się broni nuklearnej i islamskich ekstremistów niż forów internetowych dla znudzonyc' po pierwsze, ty sie bój czego chcesz, a ja wyrażam swój pogląd. po drugie- właśnie chodzi o to "znudzenie", osoba która sie nudzi jest podejrzana, osoba inteligentna nigdy sie nie nudzi, coraz więcej osób sie nudzi, coraz głupsze rzeczy z tego wynikają i w ostatecznosci ktoś z nudów wciśnie ten czerwony przycisk ;-)

Gość b.b.b.b.
Utrzymując sie z kradziezy, krzywdzi sie wiele osób, utrzymując sie z prostytucji, nie krzywdzi sie innych. HA ha ha Dobre! Bzdura, też się krzywdzi, Chyba że się nie ma zasad, jak ty.

Gość niedobrze_mi
osoba która sie nudzi jest podejrzana, osoba inteligentna nigdy sie nie nudzi, coraz więcej osób sie nudzi, coraz głupsze rzeczy z tego wynikają i w ostatecznosci ktoś z nudów wciśnie ten czerwony przycisk " Brawo, to bardzo rzeczowa i inteligentna riposta ! Se wezmę spiszę....

Zrozum, w końcu.....nie chodziło mi o aspekt moralnym typu krzywda, nie-krzywda, ale sam fakt istnienia pewnego nieakceptowanego źródła utrzymania" Ja pier... nie chodziło ci o apekt moralny tylko o fakt istnienia nieakceptowalnego żródła utrzymania- co ty pierdzielisz dziewczyno? rozumiesz chociaż sama to zdanie , które napisałaś? jest wiele żródeł nieakceptowalnych dochodów- kradziez, oszustwa finansowe, sutenerstwo, to ma własnie takie uzasadnienie, ze przy zdobywaniu tych dochodów komus dzieje sie krzywda, podaj mi jedno nieakceptowalne zródło zdobywania dochodów, w którym nikomu nie dzieje sie krzywda, (oprócz prostytucji, o której twierdzisz ze jest takim żródłem) znasz? Zrozum wreszcie tępoto, że gadasz truizmy o prostytucji, bo ona nie jest zła tylko tak cie nauczono!!!

klaustrofobiczna czy prosty czy krzywy, każdy chce być szczęśliwy :p i ci inteligentni, i ci mniej inteligentni :D jeśli chcą zabijać czas plotkując na forum to ich decyzja... mogą też obejrzeć "Modę na sukces" i wstąpić w szeregi normalnych :classic_cool:

niedobrze, tam na koncu mrugnęłam okiem, jakby ci uciekło, to była ironia i tak samo rzeczowe jest twierdzenie że od broni nuklearnej przestaniemy istnieć, od czasu wynalezienia tej broni nie ma wojen światowych, bo kazdy przywódca zdaje sobie sprawę że jak wciśnie guzik, to sam zaraz wyleci na grzybie.

Gość niedobrze_mi
Wymiękam.....nie potrafisz tępa krowo zrozumieć, że DAWANIE DUPY NIE JEST SPOŁECZNIE AKCEPTOWALNYM ŹRÓDŁEM DOCHODÓW???? Niosz kurwa, zabierzcie ją! Krzywda nie ma tu nic do rzeczy, i nie mów mi, że prostytucja jest zła bo tak mnie nauczono. Jest upokarzająca. Tyle w temacie.

Ci, którzy oglądają Modę na Dodę to dopiero są stuknieci ! ;-)

Gość niedobrze_mi
A co do krzywdy - jak ukradnę bogatemu to krzywda się nikomu nie stanie :) Tak też to można ograć.

Gość b.b.b.b.
ty jesteś chora psychicznie, tak?

Gość b.b.b.b.
Klaustrofobia to choroba, ale ty masz coś jeszcze. Dziwka to dziwka, po co filozofować.

klaustrofobiczna ale bać się mogę wojny nuklearnej? czy też mi nie wolno? :D idę szczęściaro i już nie będę drążyć :p do zobaczenia wszystkim

Gość niedobrze_mi
Na razie :) Też chyba pójdę, pyskówki są nawet fajne, ale - do czasu. :)

DAWANIE D**Y NIE JEST SPOŁECZNIE AKCEPTOWALNYM ŹRÓDŁEM DOCHODÓW????' to już mówiłaś 100 razy ale jeszcze ani razu nie uzasadniłaś, jaka jest przyczyna że społeczeńtwo tego nie akceptuje, bo innych rzeczy typu kradziez nie akceptuje własnie z powodu czynienia komu krzywdy, a prostytucji dlaczego nie akceptuje? bo trzeba szanować swoja godność? pracownik płaszczy sie przez szefem i nikt go nie potępia, modelka reklamuje firmy w kórych wykorzystuje sie pracę dzieci lub torturuje zwierzęta i nikt jej nie obarcza współodpowiedziałnością, bufetowa pracuje za 3 zl na godzinę i nikt sie jej nie dziwi że bierze zapłatę poniżej godziwej, wielu ludzi daje sie wykorzystywać i są codziennie "roochani" przez innych, a społecznie potępia sie dziewczyny, które owzem dają sie wyroochać ale robią wszystko donbrowolnie i za bardzo godziwą rekompensatę. Społeczeństwo akceptuje palaczy i jedzących pizzę czy inny szajs, a to za nich kiedy zapłaci, a nie za te dziwki, ktore nikogo nie krzywdzą i niczego nie chcą. H I P O K R Y Z J A sprawdz w słowniku, bo nie bedę wyjaśniać definicji.

Gość niedobrze_mi
to już mówiłaś 100 razy ale jeszcze ani razu nie uzasadniłaś, jaka jest przyczyna że społeczeńtwo tego nie akceptuje, bo innych rzeczy typu kradziez nie akceptuje własnie z powodu czynienia komu krzywdy, a prostytucji dlaczego nie akceptuje?" A co to ma do rzeczy DLACZEGO? Wątek był zupelnie o czymś innym. Kompletnie nie zrozumiałaś. To aż przykre. Tymczasem żegnam, bo ręcę opadają.

a prostytucji dlaczego nie akceptuje?" A co to ma do rzeczy DLACZEGO? Wątek był zupelnie o czymś innym." i to jest cała wartość twojej wypowiedzi, idź sobie wstydu oszczędź, poczytaj coś o nowych maseczkach ogórkowych.

Gość niedobrze_mi
A wiesz, niegłupi pomysł. O tym przynajmniej piszą z sensem:) Miłego dnia, uważaj na hipokrytów.:)

wiem ,że niegłupi, tam sie dowiesz pozytecznych rzeczy, bo na prawdziwe jesteś szczelnie zaimpregnowana. także tutaj tracisz czas, ale jak każda kafeterianka lubisz tracić czas na pierdy. odsloń sobie czasem te klapki na oczach, to nie boli...

Gość niedobrze_mi
:) Pa.