Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina20.

Jestem szczesliwa ! Poznalam sponsora ;)

Polecane posty

Gość niedobrze_mi
"dzielę się moim wnętrzem" hahahahah faktura za usluge - dzielenie sie wnetrzem, jednostka godzina, stawka x NAZWA USŁUGI zapraszam do środka sex analny - wizyta u sąsiada :)

albo "po co mi facet? nie będę sprzątaczką i kucharką, wolę być panią swojego życia" :D

Gość niedobrze_mi
zawsze szczery Boze, jak Ty sie o wszystko przypierdzielasz! :P Moje literówki są wyrazem sprzeciwu wobec poprawności gramatycznej. :P

Moje literówki są wyrazem sprzeciwu wobec poprawności gramatycznej. yyyy no ten, moze pani ci kiedys tego nie wytlumaczyla, ale blad gramatyczny to nie literowka, lepiej zostan dama do towarzystwa ;-)

Gość bobek221
Autorko!Daruj sobie.Można zarabiać spore pieniadze w normalnej pracy:)Trzeba tylko chciec:)

Gość niedobrze_mi
albo "po co mi facet?" tudzież "Wolę być sama niż z byle kim" Gdyż jak wiadomo, Polacy zasługują na więcej :)

Gość klaustrofobiczna_jazda
zs , wyrywanie słow z kontekstu jest zabiegiem manipulacyjnym, ale co sie dziwić, taki Twój warsztat dyskutanta, znowu tu przykustykałeś? masz jakis powód, czy wymówkę? ;-)

Gość niedobrze_mi
Przykro mi, ale .....tego... to była literówka w tym przypadku. Ale dzięki za czujność. Doceniam.

Gość niedobrze_mi
zs , wyrywanie słow z kontekstu jest zabiegiem manipulacyjnym, Jemu za to płacą:)

zs , wyrywanie słow z kontekstu jest zabiegiem manipulacyjnym, Jemu za to płacą" tak zarabia? to dziwki przy tym wymiękają! ;-) ale zaraz zaraz, on to robi za darmo. szczyt frajerstwa ;-)

Gość niedobrze_mi
Nie, wtedy by wyszlo sprzeciwu przeciw - w życiu bym tak nie napisała, nie obrażaj mnie :)

Gość niedobrze_mi
yyy, za czujnosc nalezy sie oplata Znaczy się, sponsora szukasz? :P

klaustrofobiczna to już nieważne, nie będę teraz czytać kilku stron naszych wypocin wstecz, żeby wyłuskać zagadnienia :D tym bardziej, że do konstruktywnych wniosków nie dojdziemy :D

Gość niedobrze_mi
Tymczasem idę się sprzeciwić KULTOWI szczupłego ciała i zamierzam opierdolić pizzę. Bawcie się dobrze:)

NB, skrytykowałaś mnie, ta druga przyklasnęła, ale podać dowody, ze krytyka jest zasadna to już sie nie chce ? WŁaśnie tak tutaj szczekacie, bez żadnych argumentów, byle szzekać.

popieram, nie daj się zwariować dietom, facet nie pies i na kości nie poleci :p

klaustrofobiczna szczekać to może pies, więc proszę bez takich :) niech będzie: twierdziłaś, że normalny człowiek nie siedzi na kafe, więc zapytałam co robi Twoim zdaniem normalny człowiek?

zs, to jaki jest powód lub wymówka twojej tu obecności?