Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czy taka kurtka dla 22 latki bedzie ok?

Polecane posty

Boze, jak mozna nosic skrawek trupa na sobie. te dziwki mysla ze sa pepkiem swiata, musze miec szmaty na smiersdzace dupy. ale cale szczescie, ze zgnija. i wtedy zobacza gdzie ich miejsce. nienwidze takich wywlok, nieludzkich, bez uczuc, ktore popieraja zabojanie zwierzat dla durnych szmat. kurva malo masz normalnych ubran, szmato pluje ci w morde i zycze jak najgorzej, zegnam nie jestes warta nawet zeby ci sie wysrac w pysk, brudny i parszywy. serca nie masz, ale swoje przejdziesz, los ci pokaze gdzie twoje miejsce 🖐️

Gość joannna krupa
popieram!

jesli na tym zdjeciu z lastfm jestes ty to sie nie dziwie,ze tak piszesz :D wygladasz jak pospolity zul z dworca ktorego stac tylko na kurtki w krate z lumpeksow :D wez zadbaj troche o siebie, zrob cos z tymi kudlami, zdejmij te medaliony z odpustu za 5 zl , koszulki po ojcu pijaku i badz kobieca ;) wtedy zobaczysz. mi nic nie bedzie leszczyku ;)

ja nie jestem pusta szmata, mam inne piorytetuy i cele w zyciu niz pseudo markowe sciery na dupe. kocham zwierzeta i napluje w morde kazdemu, kto przyczynia sie bezmyslnie do ich cierpienia, a szczegolnie jestem wrazliwa na futra i wywloki w nich. dlaczego zwierze umiera dla jakiejs durnej sciery, co za swiat. a ty pustaku nza to zaplacisz, z Natura nie wygrasz. kazdy z nas odejdzie z tego swiata i wtedy tylko na nia bedziemy zdani i te szmaty ci w niczym nie pomoga, juz cie nie upieksza. przemysl lepiej swoje piorytety poki nie bedzie za pozno.

to ze ja nie kupie tek kurtki to nie znaczy,ze ludzie nie bede zabijac zwierzat lda futer. tym,ze mi ublizasz swiata nie zbawisz :) po twoim wizerunku wnioskuje,ze glany nosisz a one tez sa skorzane

skad mozesz wiedziec jakie nosze? nosze tylko syntetyczne ubrania i buty, ktorych jest na maxa duzo. witaj w mojej stopce scierwo. i obys miala koszmary jak katuja zwierze noszac jego trupa na sobie. gdyby kazdy myslal jak ja, wiele zwierzat by nie cierpialo.

wiedz, ze bardzo mi przykro ze takie lajzy bez serca niszcza Nature ktora dala im zycie. ale twoja wola, ty za to zaplacisz. ona pomsci te lisy, uwierz 🖐️

Gość nie chce mi sie logowacc
fajna:)ja jestem po 30stce i tez bym taka sobie sprawila ale widze,ze duzo ofert kupna droga bo naturalne futerko mysle,ze nawet wiecej mozna za nia dac widzialas,ze przesylka 80zl?

tak, widzialam ;) juz licytowalam i dalam max 350 ale jeszcze tego nie wyswietlilo, ceny min tez nie osiagnelam wiec chyba sobie odpuszcze ;) albo moze podbije jutro do 400 ;) taka sliczna,nie wiem czy sie opre:P

Ginno nie wdawaj sie w dyskusje z ta wariatka:O

bedzie Ci sluzyla i sluzyla wiec odzaluj i kup za 300zl to teraz chinska szmate dostaniesz:Oani wyglad ani jakosc:O

nikt z nas nie jest niesmiertelny i za wszystko przyjdzie nam zaplacic. zastanow sie zanim ja kupisz, czy warto, czy nie lepiej miec czyste sumienie? jestesmy czescia natury, nie niszczmy naszych braci zwierzat. co innego jedzenie, co innego kaprys noszenia szmaty.

a ile bys za nia dala max? w sumie chcialam sobie kupic dwie nowe kurteczki zimowe, mam jakies 700 zl od rodzicow na ten zakup. ale cholera wie ile jest min za ta kurtke. a chcialabym jeszcze jakas w stonowanym kolorze

no tak, jak ktos wykazuje uczucia i wartosci wyzsze to jest wariatem w dzisiejszym swiecie. tak, kurva jestem wariatka. i chce byc. a wy jestescie znieczulone i bez serca, tylko... no wlasnie. zlo powraca 🖐️

ja jestem czlowiekiem i moimi bracmi sa ludzie a nie lisy i jenoty. ja mam czyste sumienie, przeciez to zwierze i tak nie zyje ;) a nawet jesli to ludzi sa nad zwierzetami ;)

Gość pimpuszka12
A ja się zgadzam z Nox Anielicą, tym bardziej że ta kurtka wygląda tandetnie. Nie chciałabym jej nawet za 20 zł :o

Gość FDGFGF
OKROPIENSTWO !!!!!!!!!!!!!!!! I TO Z AJAKA CENE TFUUUUUUUJ

i tak nie zyje, bo jest popyt na fotra przez takie scierwa a ty to popierasz, gdyby nikt nie kupowal futer zwierzeta nie ginelyby w tak bezsensowny i drastyczny sposob. ogladalas filmik? wyobrazasz sobie jaki to musi byc bol dla zwierzaka? nie do pomyslenia... jestesmy ssakami, tyle ze o lepiej wyksztalconych mozgach. ale jestesmy tak samo kruchymi istotami i radze spokorniec poki czas. nie jestes nikim lepszym, a wrecz udowodnilas ze jestes zwyklym smieciem bez serca.

to nie jest bunt, ja pom prostu umiem wspolczuc cierpiacym istota i ograniczac to cierpienie. lo skonczylam juz dawno, mam 21 lat. nie jestem dzieckiem. zdaje sie ze bede miala dzis sporo pracy ezoterycznej, tylko zbiore kilka informacji o... wiesz kim 🖐️

mi jak sie cos podoba to dam duzo;)kupilam plaszczyk obszywany futerkiem za ponad 3000 6lat temu;) za ta kurtke 500zl dalabym na pewno

dobrze wygladac mozna w innej szmacie, nie koniecznie tej pokrytej krwia i bolem BEZBRONNEJ ISTOTY. ktora odzierana zywcem wija sie w meczarniach, piszczala, probowala uciekac... nie rozumiala dlaczego. ten niewyobrazalny bol, te lapy, te bezduszne twarze niewidome na takie cierpienie. chory ten swiat.

skad masz to przeswiadczenie, ze zabijane sa zywcem??? te malutkie zwierzaki sa zagazowywane a nie odzierane ze skory na zywo

nie wiesz jak wygladam idiotko, wiec daruj sobie. niemal codziennie chodze w spodniczce, to meskie jest? po jednym zdjeciu mnie oceniasz? ale fakt., gdybym miala do wyboru naturalne futro a worek na ziemniaki, wybralabym worek. bez zastanowienia.