Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czy taka kurtka dla 22 latki bedzie ok?

Polecane posty

hahahah wierzysz w to? wejdz na PETA zobacz filmiki jak to humanitarnie sa obdzierane zywcem, aby futro dobrze wygladalo na bezdusznych wywlokach.

łzy ciekna mi same, jak pomysle o tym bolu tak czuje ten bol tak mam serce... tak wiem... to juz dziwne dzis ze potrafie wspolczuc.

anielica, bez poezji bo sie poplacze ;) fajne te butki, ale nie boisz sie,ze bialy kozuszek sie szybko ubrudzi?

Gość Monsteur
Futra sa boskie gino piatka

jestes po 30-stce...coz zostalo ci maksymalnie 40 lat zycia. szybko czas mija, buty nie pomoga, te buty sa bardzo brudne jak twoja dusza.

Gość nie chce mi sie logowacc
anielica Twoje zdanie akurat najmniej mnie interesuje:D wstrzymaj sie od opinii bo nie bedzie brana pod uwage🖐️

bardzo dobrze, ze ludzie umieraja. dziekuje za to bogu, to najlpeszy wynalazek - śmierć. kazdy umrze, kazdy co do jednego. i to jest najlepsza nauczka, lekcja pokory. zawsze bede gora a wy sie strojcie poki czas... pustaki.

czlowiek umiera, potem lezy nago w kostnicy... potem lezy w trumnie, potem zasypuja go ziemia, zimna... potem nastepuje rozklad ciala, dostaja sie robaki do wnetrza. i jedyne co pozostaje to...pustka. im czlowiek gorzej czynil,. tym pustka wieksza i czarniejsza. ale strojcie sie, smiac mi sie chce. przeciez jestescie tylko kupa miecha, kim tu sie przejmowac :)

wlasnie tak mysle o tyn korzyszku ale jakos go wyczyszcze na pewno cieplutkie a ja zmarzluch dlatego kocham futerko naturalne naprawde grzeja Twoja kurteczka tez jest cieplutka:0zobaczysz jak milo bedzie Cie futerko grzalo

anielica, wlasnie wiec tez sie zacznij stroic bo chyba z domu w tym czyms co masz na focie nie wychodzisz :D ja siebie znam i bialego futerka na butach bym nie dala rady utrzymac ;) czarne albo camel to jeszcze ;) ale same w sobie sa sliczne ;)

mam sie przejmowac kupa miecha z zgnije? hahahahah nie, ten lis by tego nie chcial. raczej trzeba smiac sie w morde takim chwilowka. czyz to nie zalosne ze dzis jestes, a jutro cie nie ma. po co to wszystko? i tak wszyscy umra. tylko ciemnosc jest wieczna. ale stroj sie, te zwierzeta, one tworza teraz energie. bardzo negatywna energia zbiera sie nad toba. futro to trup.

teraz cie grzeje, moze. grzeje cie trup. milczacy juz, krzyk umarl wraz z nim, krzyk rozpaczy i bolu. lecz i ty bedziesz takim zimnym, milczacym trupem. kazdy z was. i wtedy to inni sie posmieja i byc moze pomacaja w kostnicy ciala. wysmieja niedoskonalosci, napluja na twarz, tego nikt nie sprawdzi, a ja to wiem tyle 🖐️

anielico rozpedz sie i walnil lbem w drzewo:Ochociaz watpie czy pomoze jestes pierdolnieta:Odoslownie:O debil i tyle:O jeczysz nad zwierzetami,niby taki z ciebie wielki czlowiek a mi robilas po chamsku masz szczescie,ze w pore odpuscilas bo final dla ciebie bylby bolesny zrozumialabys,ze w necie nie ma animowosci a za zwoje chamskie czyny spotyka surowa kara

trzymaj sie ode mnie z daleka dobrze ci radze

w imie ideologii i dla zwierzat mozesz mnie nawet pobic, co mnie to obchodzi. moja dusza krwawi patrzac na takie kamienie jak wy, zegnam i do spelnienia... no wlasnie 🖐️

nie jestem projektem, dzialam w obronie zwierzat nie od dzis i nie tylko tutaj. njienawidze bezsensownego cierpienia. szkoda, ze tu sami znieczuleni ludzie, podli i bez serca, szkoda 🖐️

wiele razy pomagalam w schronisku, nie musisz mi tego mowic. wzielam dwa psy stamtad nawet i sa dla mnie wazne. po prostu brzydze sie okrucienstwem i bezmyslnoscia pustych panienek.

Gość Monsteur
Tak czy siak jestes brzydka

ona wie doskonale co zrobila naruszyla moja prywatnosc-nie chce sie rozpisywac na ten temat to chora osoba

Gość brunoosikakk
oj no powiedz;) albo moze linka masz? jestem ciekawa poczynan tego psychola ;)

nie wiem co zrobilam akurat, ty pewnie sama jeszcze tego nie wymyslilas :D akurat ja jestem bardzo zadbana, a przy okazji nikogo tym nie ranie.