Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

czy taka kurtka dla 22 latki bedzie ok?

Polecane posty

Gość erweqewq3q
jwbv478vg Nie lubie Noxi i zwykle mnie wkurvia, ale teraz przyznaje jej 100% racji. Dla takiego obrzydliwego gowna umieralo zwierze 07:26 [zgłoś do usunięcia] ja też nie lubie nox alle w tym temacie ma racje. Zwierzęta cierpią i umierają po to, żeby jakaś kretynka mogła sobie kawałek jego skóry ponosić ' 08:08 [zgłoś do usunięcia] stop_idiotkom zadbana to nie znaczy ta co myje pysk i zeby zadbana to zrobione paznokcie, brwi, rtegularne wizyty u kosmetyczki, proste zeby, ladny kolorek na wlosach i wlosy a nie takie straki i ubior, to wszystko sie sklada na zadbanie Rozwaliło mnie to A kupując paniusiu taką kurteczkę, napędzasz popyt na futra. Ja pier**, żyjemy w dobie Internetu, sprawy niehumanitarnego zabijania zwierząt są nagłaśniane niemal codziennie, a ciemna masa i tak ma to gdzieś. Lady love i Ty chcesz później pracować ze zwierzakami? Dziewczynko, na staż (nie wiem co tam masz) idzie się nie po to, bo jest to modne tylko dlatego, że się to lubi. POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gość
Skończcie napędzać ten bestialski interes. Ja rozumiem innuitów, indian czy tubylców żyjących w zgodzie z naturą którzy żyją z polowań, ale oni polują z czcią, wierząc że łączą się z duchami zwierząt. Po zabiciu oddają cześć ich duchom. A tu ? Jebią wszystko pała w łeb i zdzierają skórę. Każdy mówi, a tam to tylko jedna skórka, ale w taki sposób napędzamy popyt na cierpienie. Jak chcesz chodzić w futrze, to weź włócznie, łuk i zapierdalaj na polowanie. Będziecie mieli równe szanse, a może ci się misio trafi :D. Faktycznie Islandia przoduje w wybijaniu żywcem wielorybów i fok. Zapewne zapierdalasz później do komunii i do kościółka i masz czyste sumienie. Jebana hipokryzja

ale czy naprawde nie przeszkadzaloby ci,ze niemal wokół twarzy nosisz czyjeś futro?? W dodatku w taki sposób bestialski zdobyte?

Gość kary
zajebista :D tyle , ze ta taką samą widziałam na outletach w Holandii za 59 euro ! ;)

ja nie mysle o tym w tych kategoriach, nie wiem np jesz kotleta to myslisz ile ta swinka wycierpiala? kupujesz adisasy to myslisz o biednych chinczykach ktorzy pracuja caly dzien za miske ryzu? watpie

No akurat ja myślałam o tym wlasnie w tych kategoriach,dlatego jestem wegetarianką,i kotleta bym nie przełknęła..

Gość sdfghggdfsdfgcbh
pomiajac ze ma futro co dla mnie ja skresla calkowicie, to nie podoba mi sie. z tylu wyglada fajnie, ale z przodu za duzo tego. w sumie guziki sa ok, ale razi mnie to na rekawach, te paski. no i nie wiazalabym paska w kokarde tylko normalnie. a ogolnie to jestem za tym zeby kupowac oryginalne rzeczy a nie szaro-bura masowke, sama ubieram sie na kolorowo :)

Gość ginorossi i lady love to sucze
bez serca :( co innego humanitarny uboj swin na jedzenie, a co innego odzieranie zywcem z futer ktore nie sa nam do zycia potrzebne. kurtka ohydna :(

Gość FFDSSDS
Jest wiele ladniejszych, za to bez futra...serca nie masz chyba :(

"Jak chcesz chodzić w futrze, to weź włócznie, łuk i zapie**alaj na polowanie." za ten tekst się należy milion puntków (((:classic_cool:))) czlowiek nie po to jest stworzeniem ''wyższym'' aby wyrządzać mniejszym ból i cierpienie. Zrozumiem jeszcze szybciej ubój zwierząt na mięso, wedliny i generalnie jedzenie dla człowieka (ale NIE ZNĘCANIE SIĘ TYLKO W MIARE BEZBOLESNE UŚMIERCANIE) niż zabijanie zwierząt dla mody :o to nie ma w ogóle sensu. Niegdyś to i może miało, u neandertalczyków, kiedy na zimę musieli się czymś ogrzać, nie mieli wyboru by nie zamarznąć a jakoś mimo tego szanowali zwierzeta - teoretycznie rzecz biorąc byli lepszymi ludźmi od tych dzisiejszych, którzy po prostu się na zwierzakach wyżywają. Podejrzewam, że fanki futerek :o nawet nie zajrzą do filmiku, który ktoś wcześniej wrzucił, albo nie zdołają obejrzeć do końca. Tak samo jak ludzie którzy wpieprzają mięso niewiadomego pochodzenia, z masówek nie obejrzą filmu na którym pokazuje się jak traktowane są zwierzęta w rzeźni. Najlepiej uciec przed prawdą dla czystszego sumienia. Jeśli na kimś cierpienie tych zwierząt nie robi wrażenia to jest okrutny i nie chciałabym obcować z takim ''potworem'', jakby nie patrzeć podchodzi to pod sadyzm. aaa i odnośnie stwierdzenia - jadam mięsa, wędliny i wszystko takie. Różnica w tym, że kupuję to z prywatnej masarni, właściwie prowadzonej na własną tylko korzyść i ewentualnie dla lubianych sąsiadów. Mają mało zwierząt i używają metod dzięki którym zwierze nie zdąży poczuć bólu i zostaje uśmiercone. Co prawda w porównianiu do mięsa z Lidla czy Reala to jest bardzo drogie ale przynajmniej wiem co zjadam.

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okropna kurtala!!!!!!!!!!!!!

Gość Mychol, Sacrifical, Noxelia
Popieram :) A kurtka i tak jest brzydka :D

a kto powiedzial ze tego nie lubie? jestem przeciwniczka zabijania zwierzat na masowa skale, moze zle mnie zrozumialyscie bylam w tym roku zobaczyc jak to wszystko wyglada, nie wiem moze trafilam na jakas humanitarna hodowle gdzie zwierzeta wcale nie byly przetrzymywane w malych klatkach po iles tam sztuk, nie zabijano ich zywcem.., w ogole nie bylo tam zadnych mlodych zwierzat tylko staruszki albo juz chora zwierzyna nie wiem jak to wyglada w innych hodowlach i mysle ze chyba nawet nie chce wiedziec po tym co napisaliscie zwracam honor i jest mi strasznie glupio za moje wczesniejsze wypociny mam to do siebie, ze zyje w swiecie wyidealizowanym i czesto sie myle

a zreszta w dupie cie mam zlosliwa pomaranczko, mysl sobie co chcesz, tutaj tzn na forum nie bardzo mnie to interesuje

Gość benia3455
Nie podoba mi się ta kurtka, a futro dodatkowo ją przekreśla i tylko cene podbija.

taaa mam kurewsko nudne zycie, zebys wiedziala ;) koncze ta rozmowe bo szczerze mowiac nie chce mi sie gadac

Gość nuskaaa
wyglada jak dla dziecka :o

Gość samantamumbaa
lady love to żałosna dziewucha bez życia, w dodatku wkurwiająca 🖐️ kurtka okropna, bo za cene cierpienia 🖐️

Gość Mężatka 222
Super kurtka;) Sama bym ją kupiła,tylko jest mega droga jak dla mnie;P

Całkiem fajna kurtka jak dla 22 latki, no może poza tym lisem i jenotem.... ja bym jej nie kupiła tylko przez te biedne stworzenia zamordowane dla kurtki, ale skoro Ty nie masz z tym problemu to no...fajna jest :)

Gość tandeta i kicz, tragiczna
maaasaaakra strasznie dziecinna nie to, że młodziezowa, ale ona wygląda jak dziecieca!