Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twoja dziadek

Po czym poznać że kobieta ma okres?

Polecane posty

Po czym poznać że kobieta ma okres, miesiączkę czy jak to tam się zwie? Wiem że u każdej pewnie inaczej ale na pewno jest jakaś wspólna cecha :). I następne pytanie: W trakcie okresu podobno nie można uprawiać seksu. Przez jaki czas? I jak długo trwa to miesiączkowanie i co ile?

Gość takie małe pytanko
w jakim wieku tego się nie wie jeszcze?

Gość po zapachu
a kto powiedzial, ze niewolno. mozna tylko po wyglada jabys jej zyly przegryzl...hehehe, przescieradlo cale czerwone, ale przyjemnosc ta sama:D

Gość takie małe pytanko
ale musisz mieć chyba z 10 lat a w tym wieku sprawy seksu są raczej jeszcze nieintersujące :)

Gość kihhjkh
wszystkie jestesmy wtedy wkur*wione i boli nas brzuch. i mamy syfy

Gość nie zgadzam sie z kihhjkh
To nie cecha wspolna dla wszystkich. Wszystkie zmieniaja tampony lub podpaski w tych dniach :D

W czasie okresu boli was brzuch i nie macie ochoty na seks, resztę miesiąca boli was głowa albo jesteście zmęczone.

mozna poznac po szefie......szef boi sie zblizyc na odlegosc 3 m do takiej kobiety i wtedy wysyla swego zastepce na pozarcie lwom :D

Gość twoja m
w tych dniach mamy większe brzuchy

Gość twoja m
polaczek -nie zgodze się z tobą. W 2 pierwszych dniach ja np mam największe libido

Gość twoja m ma racje
po okresie spokojnie dopinam sie w ciasnych spodniach, a przed i w czasie ciezko ;)

Gość inne objawy niekoniecznie
Mnie np. brzuch boli dzien lub 2 przed okresem, w czasie tylko czasem. Nie ma na to reguły, jak kobieta się czuje.

Gość do polaczka
dla mnie zycie nie dzieli sie na dni z okresem i na dni bez, sam fakt okresu nie ma wplywu na moj humor, a wiec na to, czy chce towarzystwo czy nie.

Gość twoja m
ja lubie lezec sobie na łóżku z kimś

Po humorku a co za tym idzie? Że kobieta całe życie ma okres :D:D a uprawiać seks w momencie okresu? Dlaczego nie:D to się zwie, " na indianca" :)

Co do seksu w trakcie okresu. Czy odczuwacie jakiś ból podczas stosunku? Czy są jakieś inne odczucia?

A tak serio to trudno... bo po mnie jak zawsze kazda kolezanka kazdy moj facet mawiał, ze po mnie nie widac. Zazwyczaj kobieta ma humory przed i w trakcie, ból brzucha, wydane kasy na podpaski czy tampony. Cykl trwa od 21 do 28 dni. Sama miesiączka róznie... od 4 do 10 dni nawet. Cykl zaczyna się od pierwszego dnia krwawienia czyli dajmy 7 dni, potem 21 dni przy cyklu 28 dniowym jest czysciutka :)

Raczej nie... mnie się pare razy zdarzyło. Facet mnie przebudził, ale gdy się całkowicie przebudziłam było już prawie po, a w ten czas nie byłam świadoma tego co sie dzieje i zaspana a i o okresie zapomniałam, za to moj wiedział, ale go to nie zdraza, bo nigdy jeszcze mu sie nie zdarzyło, by po stosunku w momencie okresu były jakies plamy na przreścieradle. Nie wiem jak to sie dzieje no ale... teraz pilnuje tych dni w nocy jak oka w głowie :D

Nie bardzo rozumiem... krwawienie trwa około 10 dni a później na 28 dni spokój? I tak w kółko?

OOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNN tutaj O znaczy okres, a N dzien bez okresu, a O+N to jest ten 28 dniowy cykl. Cykl zaczyna się od pierwszego dnia krawienia a kończy się na krwawieniu nastepnym czyli po 28 dniach.

Gość morelamorela
polaczek - tyle jest artykułów w internecie mądrych nt miesiączkowania a Ty tutaj dopytujesz? dziecko ile masz lat?

Gość okres:P
jakie tlumaczenie :D

Gość nie wiem czy znow
najlepsza podczas okresu jest owulacj a:classic_cool:

Gość do Gośqa
w czasie okresu jest się grubszym, jakby spuchniętym, twarz bardziej nalana, spodnie opięte etc. bolą piersi (które są w tym czasie nieco większe)