Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaNudnaDziewica

Dlaczego jedni mają w życiu wielu poważnych partnerów a inni wcale???

Polecane posty

Gość oooojkkkkkkkkkkk
Ludzie są różni. Wbrew pozorom kobiety mające nawet setki partnerów i bardzo atrakcyjne nie spotykają często w życiu tej "prawdziwej miłości". To jest po prostu rachunek prawdopodobieństwa i tzw. "szczęście". Baa sporofacetów czy kobiet rodzi się i umiera bez odbycia tzw. "stosunku". Zobacz ilu jest prawiczków na forum, a ile nieśmiałych dziewczyn na ulicach, gdzie dopiero w łóżku dowiadujesz się, że to był jej pierwszy raz. To od Ciebie zależy czy będziesz czekała na tego jedynego - to będzie zapewne wspaniałe, bo mało który facet żeni się z 33 letnią dziewicą. Ale z drugiej strony to może ci się nie zdarzyć do końca życia. Twoim kolejnym problemem jest zbyt poukładane życie - rodzice Ci kupili mieszkanie, pojechałaś po najmniejszej linii oporu nie próbując się rozwijać. Próbowałaś chociaż zrobić maturę zaocznie czy studia? Czy próbowałaś także podróżować w wolnym czasie lub poznawać ludzi? Zawsze jest ryzyko natrafienia na zboczeńca(jak go nazywasz), ale wbrew pozorom w supermarkecie też ktoś może Ciebie rożnem zaatakować. Są także tacy faceci którzy szukają od razu kandydatek na żonę - poszukaj w ogłoszeniach, zwłaszcza tzw. dzieciatych. Ale to Twoja decyzja co zrobisz ze swoim życiem... Ja np. nie cierpię pubów czy barów, ale czasem tam bywam. Zresztą zazwyczaj dzięki zaproszeniom kobiet (dlatego wolę Francuzki od Polek, bo one nie boją się podrywać). Spróbuj także - skoro jesteś katoliczką, jeździć na pielgrzymiki - tam także jest sporo ludzi.

Gość hmmmmm...,
1.65cm i 73kg?? Nie sądzisz że trochę za dużo na zgrabną figurę? Ja mam 173 i ważę 77 ale uważam się za opaslą i nieatrakcyjną, wcześniej ważyłam 64 i równiez tak się czułam aczkolwiek od sexu nie stroniłam w tej chwili uważam że jestem na to za gruba niby w jakiej pozycji można to robic z takim ciałem?? Najlepiej będzie jak zapiszesz się na aerobik z jakąś rześką instruktorką i zrzucisz 10kg odrazu ktoś zwróci na ciebie uwagę i ty poczujesz moc dopaminy,zobaczysz że ujżysz świat w innych barwach,nakręcisz się do działania.

Gość hmmmmm...,
No a jeżeli jesteś niebrzydka to znaczy że możesz być ładna a nawet piękna. Znasz statystyki 99% KOBIET Z NADWAGĄ NIE MA SZANS NA PRZYCIĄGNIĘCIE UWAGI PŁCI PRZECIWNEJ STRASZNE!!! Żeby dostać szansę trzeba zrobić dobre 1sze wrażenie a do tego jeśli masz uśmiech potrzeba juz tylko świetnie wyglądać co naturalnie jesli nie jestes brzydka równiez da się zrobić. Cała reszta przyda ci się dopiero przy bliższym poznaniu więc zacznij od początku.

Gość hmmmmm...,
marta poranna to ja zlekceważyłam kupon z trafioną szóstką chyba...

Gość wyglada mi to na próbe
literecką...

Gość zmarszczony
Do hmmmmm : zgadzam sie z Tobą w 100% dopamina jest debest! Szczegolnie teraz jesien zima. Masakra

Gość pausilipon
to trz a zamowic s e ruchacza an telefon