Rossi* 0 Napisano Październik 6, 2011 wiem ale zawsze wiem ktory mam dzien cyklu to juz jest liczone podświadomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 7, 2011 No i znowu chyba nic z tego.Jestem dzien przed @ i mam jakis brazowawy śluz i kłucie w podbrzuszu ;( ach.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 7, 2011 a czy ktoras z Was miała kłucie tak jakby pod pepkiem i na dole w pochwie na dzine przed planowanaą @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula85910 Napisano Kwiecień 11, 2013 hej mam pytanie jesli dostalam 22 marca okres a 03.04 sie kochalismy to jaka jest szansa ze bede w ciazy prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laurka28 0 Napisano Maj 13, 2016 dzis jest 14 dzien mojego cyklu wczoraj kochalismy sie z mezem i tez 11 dnia cyklu. od rana pobolewa mnie dol brzucha mam zgage wiem ze to za wczesnie na objawy ale mam przeczucie ze teraz sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mamii Napisano Listopad 5, 2019 Hej dziewczyny Ja też mam takie pytanie mam cykl 38 w tam tym miesiącu miałam 37. Mogły byście mi pomóc kiedy będą dni płodne takie najlepsze do współżycia staramy się pół roku z mężem o dziecko i nadal nic. Wczoraj miałam 12 dzień cyklu wspolzylam z mężem. Miesiączke miałam 24-30 październik. Dziękuję wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Delli Napisano Listopad 5, 2019 Kup sobie tani, ale niezawodny- sama używam tester wielokrotnego użytku, który określa owulacje przez ślinę, i wszystko wiadomo o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mamii Napisano Listopad 5, 2019 2 godziny temu, Gość Delli napisał: Kup sobie tani, ale niezawodny- sama używam tester wielokrotnego użytku, który określa owulacje przez ślinę, i wszystko wiadomo o co chodzi A jakaś nazwa tego? I określi przez sline ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanminko 1 Napisano Listopad 5, 2019 Test owulacyjny ze śliny - jak tak wpiszesz to znajdziesz różne opcje. Przez ślinę określi bo podczas owulacji zmienia się skład śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach