Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhajdh

Jak można głosować na PIS?

Polecane posty

Gość jhajdh
nitka od swetra:"masz dzieci to wiesz co zrobił PIS - odpis na każde dziecko. jesli kupiłes nieruchomośc to tez wiesz -zmniejszenie taksy notarialnej. wykup mieszkania spółdzielczego za grosze na własność. PIS jest dla ludzi a PO dla bogaczy." No w końcu jakieś argumenty! Prócz ostatniego zdania. Na to jednak mogę podać kontrargumenty: -PO podniosło płacę minimalną -wybudowało orliki i place zabaw -przejście przez kryzys w miarę spokojnie przy zachowaniu wzrostu gospodarczego (to dotyczy wszystkich obywateli). No ale ok, argument jest:)

Gość jhajdh
"Bo pis nie pozwoli by Polska i Polacy byli okradani i nie pozwoli by jakiemuś Polakowi działa sie krzywda" To ma być racjonalny argument?

Gość mojitomaja
ostatnia wypowiedz chyba przepisywales ostatnie wypowiedzi tuska bo ona to oastatnio gadal... to nie twoje slowa...

Gość jhajdh
Nie rozśmieszaj mnie. Dawaj argument.

Gość drabina-bez-szczebli
żałuje że się tu urodziłam... ile zawiści w Polakach...

Orlik to projekt PiS "blisko boisko" podniesienie placy minimalnej zasługa zw. Solidarniość popieranych przez PIS żona swojego męża - sprawdż zanim napiszesz: Wprowadzono pierwsze ustawy pro rodzinne (becikowe, odpis 140zł/dziecko wydłużono urlop macierzyński)

Gość jhajdh
PO też wydłużyło urlop macierzyński.

Gość byly posel pis dzis pjn
tak mowi o prezesie :Kamiński przyznał że choć sam nie jest politycznym sojusznikiem Donalda Tuska, to jeśli miałby wybierać „premiera, który przeprowadzi kraj przez trudne czasy z pary Tusk, Kaczyński, to bez wątpienia wybrałby obecnego szefa rządu.

Gość jhajdh
Pierwsze słyszę, by PIS miało taki projekt. Nawet jeśli tak było nie liczy się projekt tylko realizacja.

Gość jhajdh
zona a po co ty sie denerwujesz kobieto? Mnie nie zalezy by przekonac pisowcow do glosowania na po. Mnie tylko interesuje jak sobie ludzie tlumacza to, że chcą na nich głosować.

Gość Arnold Strzelipyta.
13:54 [zgłoś do usunięcia] kajka123 Ja głosuję na konkretnego człowieka z listy. Pracował u nas wiele lat w urzędzie. dał się poznać z dobrej strony. Był juz posłem jedną kadencję. Jego biuro poselskie znajduje się niedaleko mojej firmy i wiem,że przychodzący do niego ludzie otrzymują konkretną pomoc. A że jest na liście PIS-u..." 10/10 i to jest właściwe podejście osoby inteligentnej. A nie oddać głos na jakiegoś skurwiela bo jego partie popiera GW i TVN. Jakby tak wszyscy do tego podchodzili jak ty to takie Tuski, Komorowskie, Niesiołowskie, Kempy, Kaczyński i wielu innych okupantów polskiego Sejmu zniknęłoby z polityki. :) Czy to PIS czy PO to jeden chooj obie partie socjalistyczne ale ważne jest kogo wybierzesz. :P

Gość 928392839
Tak PO przeprowadziło nas przez kryzys tak, że zadłuzyło nas bardziej niż za Gierka... Podwyzka ołacy minimalnej tuz przed wyborami to typowa kiełbasa wyborcza, totalnie szalony krok to w rzeczywistosci podwyzszy tylko rosnące bezrobocie.

Gość wygraja te durnie
lepiej wchodzic w dupę,niz burzyc wszystko dookoła siebie

Gość jhajdh
928392839-> no i co wg Ciebie wynika z tego, że jest wysoki deficyt? Popatrz co się w okół dzieje. Buduje się autostrady, stadiony. To są inwestycje. Na inwestycje ponosi się koszty, które w przyszłości mają się zwrócić. Jeśli nie w całosći(bo to państwo a nie firma) to sam fakt powstania takich obiektów jest dla kilku pokoleń do przodu znaczący. wawcia powraca1500->zajebiście racjonalny argument. Gratuluję.

Gość gfgfbnkgkblmnb\n
Kaczynski nikomu nie wlazi w d**e tak jak to robi tusk a może czas skończyć wojnę polsko niemiecką,która spędza sen z oczu prezesowi? może trzeba się otwierać, a nie zamykać, trzeba współpracować z Niemcami, trzeba mieć miły przekaz dla Rosjan, trzeba Polskę umieszczać w Europie, a nie ją z tej Europy wypisywać?

Gość jhajdh
buble? Argumenty, dowody proszę a nie insynuacje i powtarzane bzdety.

Gość palikotesgfcvvu
mily przekaz dla rosjan? no tak bo przeziez putin z tuskiem sa odpowiedzialni za katastrofe w smolensku, do tego tusk manipuluje przy cenach ropy i jest winny swiatowemu kryzysowi i powodziom, ktore nawiedzily nasz kraj :D

Gość jhajdh
No dobra ale to Cię przekonuje, żeby głosować na PIS? Jeśli tak to nie jes t racjonalny argument tylko "będę głosował na PIS bo PO jest be".

Gość wygraja te durnie
jhajdh a ty masz mózg???sam decyzji nie potrafisz podjąć??

Gość 928392839
Autostrad to ja nie widze, Tiry pomyskają środkiem miesta, a ludzie z Wrocławia jezdzą Do Kołobrzegu przez Berlin... (!)..... :p

Gość jhajdh
wygraja te durnie-> A po co ta agresja? Ja nie mam wątpliwości na kogo zagłosować. Interesuje mnie co kieruje ludźmi w wyborze PIS. Jesteś w stanie to pojąć?

Gość jhajdh
928392839-> no widzisz a ja gdzie się nie ruszę widzę autostradę w budowie. No ale wróćmy do tematu.