Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmwm5

BMW dla normalnych ludzi czy plebsu??

Polecane posty

Gość bmwm5

Prosze o opinie i normlane wypowiedzi za kogu uwazacie ludzi,ktorzy jezdza BMW??

Gość vbsds
ale jakim bmw, 10-20letnim czy nowiutkim? Plebsu raczej nie stac na nowiutkie bmw

Gość bmwm5
Nie mowie tu o 15 letnim BMW choc na pewno ma swoj urok. Chodzi mi tylko o glupi streotyp,ze kazdy kto jezdzi BMW to cham i dresiarz a ja poprostu mysle,ze wiekszosc ludzi ktorzy tak mowia zazdrosci,ze nie moga miec takiego auta,ale to czysta retoryka.

Gość dzisiaj go zobacze
faktem jest, ze pewne marki przyciagaja specyficzna klientele Co oczywiscie nie oznacza, ze wszyscy ktorzy jezdza BMW to pozerzy z plebsu.Niemniej jednak zauwazylam pewna prawidlowosc ;) Widzieliscie ostatnia reklame KIA? widac jak na dloni, ze reklama jst skierowana w emocje pozerow "wszyscy ci beda zazdroscic" :D

Gość Martinkaaaaaaaaaa
z wiochą może nie ale stereotyp dresiarskiego auta jednak gdzieś tam siedzi w końcu jak to mówią BMW Bolid Młodzieży Wiejskiej ;) P.S nie jestem uprzedzona

Gość dzisiaj go zobacze
here are two types of BMW drivers. there are auto enthusiast who actually buy the cars and drive them for the engineering that goes into them and then there are people who buy them for a status symbol. BMW is one of the top sedans when it comes to driving dynamics road feel and handling but because of the cost they can also be a status symbol. if you are looking for a status symbol you are better off buying a MB if you want a drivers car BMW or Audi are both great cars. nic dodac nic ujac dwa rodzaje ludzi: jedni kupuja, bo sa entuzjastami inzynierii BMW, ale jest spora grupa ktora nabywa go jako "staus symbol". smutni sa :D

Gość dzisiaj go zobacze
"status symbol"

Gość dsaertrter
Ja nie jestem fanem motoryzacji i nigdy raczej nie będe .. Ale wiele ludzi sadzie ze BMW i mercedesy kupują zakompleksieni ludzie

Gość bmwm5
Skoro tak piszecie, jakimi samochodami mają jeździć normalni ludzie ?

U nas się utarło, że to burakowóz lub auto dla snoba. Ja lubię, ale mieć nie zamierzam.

Gość dzisiaj go zobacze
szczerze mi by bylo wstyd jezdzic BMW, wlasnie ze wzgledu na to, ze ludziom kojarzy sie z pustymi pozerami

Gość dzisiaj go zobacze
wiem, glupie :D

Gość glupie tylko pozornie
ale prawdziwe :classic_cool:

Gość dzisiaj go zobacze
sebastos emocjonalnie podchodzisz do tematu :D czyzbys byl wlascicielem? ;)

Gość frentii
Jezeli ktos kupuje bmw i miesieczna rata stanowi 50% zarobkow, to znaczy, ze go na ten samochod nie stac i faktycznie probuje sie dowartosciowac. Jezeli jednak kogos stac na nowe bmw lub bierze go na raty, a rata stanowi maksymalnie 15-20% zarobkow, to ja nie widze w tym nic wiochowatego, trudno aby ludzue zarabiajaacy po 10-20 tysiecy miesiecznie kupowali toyote yaris:D

19:47 Seb/_\stos 95% ludzi wypowiadajacych sie ludzi tutaj krytycznie nawet nie siedzieli w BMW " Siedziałem w BMW wiele razy, i jedyne co mi się spodobało, a czego dotąd nie miałem, to "Night Vision" w BMW 5, co i tak sobie dokupiłem do mojego Audi, i jest teraz no "troszke" lepsze od bejcy ;) :classic_cool:

Gość dzisiaj go zobacze
sebastos :D ale czy ja psiocze na marke ? :D alez skad! wyraznie napisalam, ze kupuja ja 2 grupy ludzi, ci zafascynowani inzynieria oraz ci, dla ktorych jest symbolem wysokiego statusu i chca sie ppokazac 🖐️ ta druga grupa jest juz legendarna :D nie oceniam cie, nie wiem do ktorej grupy nalezysz. a jaki jest twoj zawod?

Dlaczego zakładacie, że nowe beemki kupowane są w kredycie?;) Te kupowane na firmy są częściej leasingowane, a na użytek prywatny - ..... no własnie;)

Cześć Sebastos. :) W tym kraju wszystko jest na odwrót;) Jeśli masz dostęp do BBC HD (takie, które na N jest) obejrzyj sobie program dokumentalny " Chiny - rewolucja samochodowa".

Gość taka malutka...
Seb/_\stos - w pełni się z Tobą zgadzam. Sama jeżdzę tą marką już kilka lat i nigdy w zyciu nie zdradze tej marki! BMW są dla mnie niezastąpione, moje autko jest dla mnie tak komfortowe, wietnie się w nim czuję i "czuję" to auto. Nie wiem, ale po prostu nie potrafię czuc się tak dobrze prowadząc jakiekolwiek inne auto. Tylko BMW :)