Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmwm5

BMW dla normalnych ludzi czy plebsu??

Polecane posty

Lada niva jest całkiem, całkiem jako auto na wieś i po polu czy lesie.

Drugiego forestera kupiłam dla dźwięku silnika, mocy i dzikiej frajdy. To prawda. A że piękny nie jest, choć mnie się bardzo II generacja podoba.

W ogóle V^ czy V8 są miłe dla ucha. Mój tata miał kilka lat temu mondeo v6, słodko się tym jeździło i słodko brzmiało.

Tyle tylko, że w de dominują diesle a i do Polski ta tendencja się przenosi.

Gość psiubzdziuuuuuu
Dobrze wiesz o czym mowa, wystarczy poczytac Twoj watek o BMW.Widze kolejna fanka dzwiekow silnika hehe.. Widzisz prostaczki leca na fury..szkoda tylko ze swoja maske tak chowasz!

Gość psiubzdziuuuuuu
Kuga :D:D ladna zawczyni dzwiekow silnika :D:D ale bajera musi byc..

Nic nie zrobisz , olej. Wiesz, że drugiego mam diesla. ALe bardzo mało dieslowatego, prawie bez tyrkania. Ah te wały przeciwsobne.

Gość xoxololox
Seb/_\stos Wole PB + lypygy wlasnie tym jezdza biedacy ktorych nie stac na dobre auto :D:D

Gość psiubzdziuuuuuu
Prostaki dla mnie, to wszystkie puste idiotki, ktore maja mokro na widok faceta w bmw.Poza tym pierdziela od zeczy :D,o dzwiekach silnikow :D i tyrkaniu :D:D . Posmiejmy sie dale :D

Gość psiubzdziuuuuuu
Czekam na odpowiedz tej madrej znawczyni dzwiekow silnika:D,nie ma nic ciekawego do pwiedzenia widze:D:D

Diesle forda z tamtych lat mają niską kulturę silnika. Natomiast są całkiem niezawodne.

Dzidziuś, mamusia wie, że nie śpisz. Nie pisz tak do starej baby, bo to niemoralne.

Tak, to męczące cudo techniki rozpleniło się w wielu autach, W xc 90 też chyba.

Gość psiubzdziuuuuuu
Dobra wiemy juz ze starara rura jestes :D, co ty chcesz tu zwojowac koobieto?Sebastian mlody jurny kogucik, szuka zywej kotki, nie spruchnialej kwoki:D:D

Gość danusia s
23:58 [zgłoś do usunięcia] Seb/_\stos Moj bracik ma TDS-a z 1993 roku. o rany to pełnoletni samochód :D:D:D:D:D:D

Gość psiubzdziuuuuuu
Obronca wielki kobiet:D:D spadam bo mnie szlak zaczyna trafiaccc!

Gość zuzka93
Ja powiem tak znam kilka osob,co sa wlascicielami bmw albo wspoascicielami i to sa takie cechy;bardzo duzy cwaniak (to kazdego bedzie wyprzedzal czy w bezpiecznym miejscu czy nie bo ja sie pan cwaniak nazywam i droga jest moja a wy wiesniaki wyp........) zalozony tlumik co wiecej chasalu robi niz co jedzie glosna muzyka i ogladanie sie na boki ejj dupeczki fajna bryka nie hehe znam te gadki i duzo by tu wymieniac

Gość zuzka93
Ja powiem tak znam kilka osob,co sa wlascicielami bmw albo wspoascicielami i to sa takie cechy;bardzo duzy cwaniak (to kazdego bedzie wyprzedzal czy w bezpiecznym miejscu czy nie bo ja sie pan cwaniak nazywam i droga jest moja a wy wiesniaki wyp........) zalozony tlumik co wiecej chasalu robi niz co jedzie glosna muzyka i ogladanie sie na boki ejj dupeczki fajna bryka nie hehe znam te gadki i duzo by tu wymieniac

Gość gość
DLa wiestuningu ideal to 3 i 5, niestety

Gość gość sssijcie
Faktem jest, ze bmw jezdzi wiekszosc poj...w , wariatow , wiesniakow, dresiarzy i zlodziei. Ta marka przyciaga rolnikow jak gu...o muchy:p potem pod remiza strasza swoimi wierzami hifi z 1komuni wsadzonymi w bagaznik:D Ogolnie tych wsiokow to najwiecej pod remizami, na wsiowych parkingach i pod biedronka. Ten typ tak ma. To nie stereotyp, to fakt.

Gość gość
Dla wsiokow i pedalow (tu akurat x6) . Naukowo udowodnione. Po za tym nieposrajcie sie mowiac jakie to bmw x6 jest. Jest do d... prawdziwi faceci jezdza x5, range roverami i toyota LC v8. Jeszcze jedno x6 awaryjne niesamowicie, niezdarne , brzydkie i ogloszone najgorszym i najglupszym autem wszechczasow. Szit

Gość gość
BMW to auto przestępców albo biedniejszych szpanerów i pozerów (bogatsi wolą Porshe itp)