Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bmwm5

BMW dla normalnych ludzi czy plebsu??

Polecane posty

Może 7 jest lepsza pod każdym względem bardziej luksusowa,droższa,lepiej wyposażona ale to infiniti zwraca większą uwagę;)jest czymś nowym a nie tym samym niemieckim oklepanym kształtem,po prostu typowym dla bogatego wieśniaka.Ciekawe ile rolników ma bmw7 a iiu ma infiniti

Jennifer odnoszę trochę wrażenie jakbyś teraz usilnie próbowała wmówić światu, że Twój samochód jest NAJ i jakbyś chciała nam to wpoić do głów. Dla mnie nie ma lepszej marki od BMW, dla mnie ten samochód ma to ''coś'' i po prostu nieziemsko mi się podobają modele tej marki. Nawet mercedes mojego ojca nie robi na mnie wrażenia w przeciwieństwie do nawet dużo starszej beemki. Dla Ciebie z kolei to Twoje infiniti będzie NAJ NAJ chociaż kto inny powie, że trąci tandetą - tak już jest. a ocenianie mój lepszy niż Twój (technicznie) pozostawmy może fachowcom w tej dziedzinie ;)

to tylko dowodzi na to ze hiundaj zaczyna miażczyć wyglądem bmwu,szmelcwageny,bemki i audie są tak oklepane że nowszy model od poprzedniego ciężko odróżnić.

nie mam najlepszego samochodu ,ja mam poprsotu samochód inny .Kazdy wie co to jest bmw i jak wygląda a jak powiesz infiniti to wielkie gały a jak pokażesz to jeszcze większe.Sprawdzone und potwierdzone jak to się pisze na kafeteri:D

A poza poprawna nazwa tego auta ..wiesz cos wiecej? Czy tylko spisujesz wiadomosci z neta? :D Jenny po raz kolejny, jestes pustak!! Wyglad to nie wszystko ;)

Ja Ci powiem szczerze w Niemczech jeździ tego jeszcze więcej i ja jakoś właśnie pozytywnie to odbieram - skoro więcej osób się na nie decyduje to może znak że właśnie się cieszą dobrą opinią? I ludzie chetnie się decydują na bezawaryjne samochody ;) Co więcej - mogę minąć tysiąc beemek dziennie - i na każdą się spojrze chętnie, każda mi się będzie podobała (nie mówie tu o zjechanych tureczkach od turasa) choćby to była tysięczna jednego dnia to i tak będzie mi się tak samo podobać. A na takie infiniti podejrzewam, że bym nawet nie zwróciła uwagi ponieważ jest za bardzo podobne do całej reszty nissanów, hyundai, oplow itd. moim okiem to auta robione na jedno kopyto i jak ktos sie nie zna na markach to ich nie rozrozni natomiast np. mietka, audice czy bmw szybciej. To podobnie jak z facetem. Maz swojego meza, kochasz go i podoba Ci sie i mimo, ze widzisz go codziennie to i tak Ci sie podoba i nie zmieniasz go na ''bardziej egzotyczny'' model :D

Gość fgjdfgdfkjl
Zapraszamy pania do uk..tu tego gowna po brzego zaczyna byc.. wiec sie nie szczyc bo niemasz czym..plastik fantastik:D

Gość erabesska
mamy z mężem BMW 5 powiem wam jedno to nasze 8 auto i żadne mu nie dorównuje, a mieliśmy passata, audiA6, nową vectre, mazde... auto niezawodne, prowadzi się doskonale, bezpieczne, komfortowe i w sumie śmieszą mnie opinię że jeżdżą nim dresy :) tej radości z jazdy nic nie jest w stanie zburzyć! polecam naprawdę!

no tak Jenni, nieistotne ale troche dziwne podejscie masz odnosnie samochodu. Meza tez wybralas dziwolaga (nie widzialam go) np. z zielonym irokezem, zeby sie wyroznial z tlumu? Bez wzgledu na jego charakter, wazne ze sie odroznia od calej reszty? :D Nie noo to tylko taki zabawny przyklad podejscia ;) bo jakby nie patrzec owszem w zyciu wybieramy to co nam sie podoba ale musi tez spelniac nasze oczekiwania a nie tylko wygladac ;)

mychol a ty chciałabyś mieć sukienkę która jest ładna i nosi je pełno kobiet na ulicach? czy wolałabyś mieć ładną ale takiej której nie ma żadna inna?;)

21:41**Mychol W jakichkolwiek testach np. ADAC również znajduje swoje miejsce np. w pierwszej piątce. Dlatego warto rzucić okiem na pewno na tę markę, bo jest tego godna. " no przepraszam bardzo, ale jak widzę (od lat) jakiekolwiek testy, czy to ADAC, DEKRA czy TUV, to na czołowych miejscach zazwyczaj widzę Toyotę, Porsche albo Audi. beemke to raczej rzadko uświadczysz 🖐️

chcialabym mieć taką, która jest ładna i bardzo mi się podoba a jednocześnie ładnie leży i jest bardzo wygodna ;) ja mam troszeczke inne priorytety, nie obchodzi mnie to co nosza,lubia inni ludzie. Jesli wiekszosc ludzi lubi np. jakies tam piosenki ktore leca na codzien w radiu to nie zalacze sobie Hard Metalu zeby sie wyrozniac bo mi on nie pasi. Tak samo z sukienka - mnam sobie odmowic slicznej sukienki i wygodnej w dodatku tylko dlatego ze np moja kolezanka ma taka albo sasiadka? Nie obchodza mnie inni.

a jakby mial brata blizniaka to juz bys z nim nie byla? :D albo by byly szescioraczki :D:D:D:D:D:D ???? Bo kilka babeczek by mialo podobnego wygladem meza :D

J nie znam sie na autach jesli sie moge p0rzyznac ale moja maz jest rownie wielkim zwolennikiem jak nasz Seba heheh Jenni...sa ludzie, faceci ktorrzy trakttuja auto jako przedluzenie penisa... Mysia u Was pewnie tez pelno Jeb..turasow bujajacyach sie bmw 3 lub starszymi.. Sa tez ludzie , ktorzy kupuja auto bo np jest szybkie, praktyczne i wygodne-ja mam kombi i psu jest tam wygodnie heheh.

Gość niunqaaaa
polecam honde acord!!!!!!!!tym ktorzy sie nzja na uatach!;)