Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 A Wy jakie macie plany na weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 Chyba gadam jak zacofana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 Osz kurcze, wspolczuje :( mam nadzieje, ze niedlugo juz bedziemy zafasolkowane i nie bedziemy musialy sie juz martwic. Kurcze jak bede sie musiala leczyc to juz wiem mniej wiecej co mnie czeka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 przeraszam nie chcialam zeby to zabrzmialo to tak egoistycznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 panterka: chyba mnie przekonałaś i się zdecyduję na tę wizytę, a najpierw to mojego przekonam ;)Talia_D: w weekend chciałam jechać na śląsk do rodziców i na wybory, ale chyba się nie uda, bo jutro do pracy jeszcze ;/ a potem to się już mojemu M nie chce na chwile do domu jechać 180km ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 7, 2011 e tam dziewuszki damy rade glowa do góry musi byc dobrze i nie ma innej opcji ... a my idziemy jutro do znajomych na impreze kumpel meza ma urodzinki moj m tez mowi ze jest juz stary i nie zamierza byc dziadkiem dziecka 31 grudnia stuknie mu 30 lat juz ale mam duzoe wsparcie w nim on tak naprawde mnie podnosci na ducha i mówi ze bedzie dobrze moge liczyc na niego we wszystkim nie narzekam ma kochanego meza i tak mysle na 3 rocznica moze jaks kolacja przy swiecch chodz moj juz cos tam planuje z tego co udalo mi sie dowiedzec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 7, 2011 NIKITA8387 to mnie cieszy bardzo dobry y krok po co sie zamartwic i czekac jak mozna isc i bedzie sie wiedzialo jakie ewentulanie podjac kroki w leczeniu itd a czas leci nie ublagalnie naprawde a po co masz czekac do stycznia? z tym nie ma zartow anóz do stycznia sie wyjasni i sie nawet moze udac zeby nie bylo ze jestem jaks znawczynia czy cos ale swoje juz przezylam i troche wiem jak to jest czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 Pewnie ze damy rade! Trzymam kciuki! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 Jednym słowem udało Ci się wywiad środowiskowy zrobić :P tylko bądź zaskoczona podczas tej jego niespodzianki ;DNam już 12 wrzesnia 2 latka minęły, jakoś szczególnie przez pracę nie świętowaliśmy, ale w przyszłym roku chcemy sobie odbić i sprezentować sobie na 3 rocznicę jakąś fajną wycieczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 :*Oby się udało nam wszystkim :*Nie będę czekać i wezmę to w swoje ręce i przyjmę to na klatę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 Mnie tam dalej brzuch pobolewa.. wieczorem bardziej czuje ostatnie dni, tak samo z cycuchami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 7, 2011 kurde ciesze sie ze to forum powstalo naprawde i mam nadzieje ze przetrwa i nie umrze smiercia naturalna:/ ja tak naprawde nie ma z kim oprucz meza pogadac od serca no o ciazy staraniach itd koleznaki czy znajome maja juz dzieci albo sa w ciazy ,albo juz bede rodzic i nie da sie tak naprawde pogadac bo co o ne mniej zrozumia nic tak naprawde fajnie sie tak móc wygadac to duzo daje naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 W sumie lepiej też brać przykład z innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 7, 2011 nick..............wiek......cykl starań ...........k olejna@.....województwo panterka w centki ........29.........juz dużo..........nie liczę........śląskie NIKITA8387 .................24..............11.............30.10 .....opolskie Talia_D...................24...............3lata...... ...nie wiem......holandia talia a kiedy masz dostac @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 i ruszę do przodu z tymi badaniami...wszystkimi!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 Panterka rowniez sie ciesze! ja to w ogole juz nie mam z kim rozmawiac o ciazy, nikt mnie nie chce sluchac :( Tata jedynie mnie sluchal, ale niestety odszedl :( Dobrze, ze Was mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 nie wiem, przewaznie mialam cykl 34d, ostatni trwal 27d i teraz nie wiem ile ten by mial trwac. ostatni okres mialam kolo 7 wrzesnia. Jakby mial trwac 34 dni to powinnam miec dzis i nie wiem teraz jak mam liczyc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 Też mam nadzieję że forum przetrwa. I tak samo nie gadam z nikim o tych staraniach oprócz z moim M i Wami. Rodzinie zdecydowaliśmy nie mówić bo uznajemy to za nasza intymną sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 7, 2011 Talia_D przykro mi ja na mojego tate moge liczyc ale m na mame juz nie:O z czego mi bardzo przykro moi rodzice rozwedli sie tuz po moim slubie mam mieszka z najmlodsza si w Angli od ponad praktycznie 4 lat z druga sisotra utrzymuje sporadyzny kontakt z mam nie ma kontaku juz od marcu za to odzywa sie czesto do moje sredniej siostry ktora ma 2 miesaczna córeczka i nie ma kontaktu gdy dowiedzial sie ze siostra jest w ciazy od tamtej pory cisza no trudno nie bede mamy zmuszac do kontaktu z wlasna córke:/ ale jak uda mi sie wkoncu z pomoca boza zajsc w ciaze dowie sie ale nie ode mnie bo nie zamierzam mowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2011 Kobietki ja na dziś kończę, jeszcze kąpiel, jedzonko (głodna nie pójdę spać nigdy ! :P) i nyny. zawitam pewno jutroPapa :*"Budzić nadzieję w sobie i w innych, oznacza: dodawać odwagi, dodawać życia." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 Dzieki! Brakuje mi taty jak nie wiem, codzien do mnie przychodzil a teraz jest tylko pustka :( Zmarl tak nagle jak bylam na wakacjach w polsce..dzien wczesniej jeszcze z nim rozmawial przez spype a na drugi dzien rano zmarl, zatrzymanie akcji serca :( ciezko sie z tego pozbierac. Byl dla mnie najlepszym przyjacielem!! Dobrze, ze mozesz na swojego tate liczyc, przykro mi z tego powodu, ze mama Cie zostawila, wiem cos o tym ale zbyt duzo pisania zeby opowiadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 Dobranoc Nikita :) Milej nocki! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 tez ide przysznic wziac, bo chyba troszke czasu trzeba mojemu m poswiecic :) pozniej zajrze jeszcze napewno bo pozno chodze spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 7, 2011 ja te juz spadam milego weekendu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 7, 2011 A ja nadal nie śpie i postanowiłam zajrzeć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 8, 2011 Dziendobry dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 8, 2011 Dziendobry dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Październik 8, 2011 Równiez witam w te sobotnie przedpoludnie u mnie zimno i deszcz pada no ale coz zrobic tak patrze i jestem z was najstarsza i to sporo hehhe ja juz posprzatalam mieszkanko obiadek zaraz bede robic a męzus w pracy a co do badan to jedziemy do szpitalu we wtorek powtórzyc bdania po kuracji a wam jak mija dzionek? slucham dzis caly czas Lady Pank -Mój swiat bez ciebie, piekna piosenka noi meloda:P a co do troche smutne nie wybrazam sobie zycia bez mojego meza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 8, 2011 A jak zwykle chodzę jak bomba zegarowa..jeszcze chwilę i wybuchne.Taka Jestem rozdrazniona że juz sama ze soba nie moge wytrzymać.Brzuch nadal pobolewa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Październik 8, 2011 A jak zwykle chodzę jak bomba zegarowa..jeszcze chwilę i wybuchne.Taka Jestem rozdrazniona że juz sama ze soba nie moge wytrzymać.Brzuch nadal pobolewa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach