Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyuiop[]

kobiety palaca od ok 10 lat....jak teraz wygladacie??

Polecane posty

Gość rtyuiop[]

co sie teraz zmienilo??np jak mialyscie 15 jak zaczalyscie palic a teraz macie 25 ??czy cos takiego??zmienilo sie cos??wygladacie starzej??

Paliłam od 6 klasy :O do 20rż, nie paliłam w sumie wcale przez 3 lata, później zaczęłam popalać i tak mi zostało... nie widzę żadnej różnicy, wyglądam młodo chociaż porównać do tego jakbym wyglądała gdybym wcale nie paliła raczej się nie da c'nie 🖐️

oprócz tego ze jestem niska to chyba nic więcej,chociaż mama tez jest niska.postarzeć się nie postarzałam za to wyglądam na dużo młodszą niż mam.pale od ponad 8 lat

Gość rtyuiop[]
heh dzieki wiecie co nobo ja mam 18 a pale od ponad 15 roku zycia tak juz nalogowo;/ chce rzucic to cholerstwo ale kurwa trudno:( boje sie ze sie postarzeje przez to szybciej ludzie mowia o zmarszczkach itd

postarzeć raczej się nie postarzejesz możesz co najwyżej się roztyć strasznie ale to tez nie reguła

Gość rtyuiop[]
roztyc od palenia?

jak sie rzuca to mozna sie roztyc a nie jak sie pali.nie bylo tu pytania czy macie zolte zeby czy skore wiec o co te pretensje

Gość rtyuiop[]
mi sie wydaje ze to zalezy od genow itp

Gość kpokopkop
Beda ci teraz tu pisac jak w wieku 30 lat wygladaja na 18stki, jak to nie moga kupic papierosow bez okazania dowodu (LOL) i inne tego typu bzdury, ale nie wierz w to, palenie przez 10 lat pozostawie duuuuze sladuy na wygladzie, przede wszystki skora jest ciensza, co powoduje, ze ma sie wucej zmarszczek mimicznych, zmarszki na ustami itp.

Gość kpokopkop
aha, najbardziej to widac u kobiet po 30stce, a jak palili nalogowo od wczesnych lat, to nawet juz u 25latek. Wczesniej organizm sobie jeszcze radzi, ale jak skora przestaje produkowac kolagen, to kobieta baaardzo szybko sie sypie

Ja po 30.Pale z pewnie z 15 lat.!!! Zaluje jak cholera!!! Czuje , ze gdybym nie palila to mogloby byc lepiej. Ogolnie samopoczucie. Chcialabym byc taka "czysta" oddychac swiezym powietrzem i czuc zapach lasu... Pewnie i twarz i wlosy mialyby lepszy , taki swiezszy wyglad. Wygladam ok jak na moje lata. Ale czuje, ze papierosy niszcza ta swiezosc "czystosc". W koncu napewno smierdzi ode mnie po zapaleniu. ZEBY! Tez pewnie byly by ladniejsze. SYF i co tu duzo mowic. Ciezko rzucic! Ale ostatnio mysle o tym intensywnie.

Gość kpokopkop
spokojnie milutka, masz jeszcze czas, palenie powoduje raka, ale nie ma w ogole wplywu na jedrnosc i kondycje skory, taaaa:D

Gość jeszcze na zmarszczki
ma wpływ też słonce i cukier

Gość kpokopkop
Dori, rzucaj to gowno, po ci to?

O wlasnie, zapytam przy okazji... Slyszeliscie moze, zeby komus pomogly elektryczne papierosy, plastry, albo cos w tym stylu? Chociaz w ograniczeniu na poczatek?

Gość uyutu
ja mam teraz 16 lat :p

podobno nie pomagaja zadne plastry ani te elektryczne papierosy slyszalam ze pomagaja tabletki Tabax ale sa na recepte

wstyd sie przyznac ale ja zaczelam podpalac papierochy majac zaledwie 13 lat :/ 2 lata mialam przerwy, jak dowiedzialam sie ze mam problemy z plodnoscia wrocilam do nalogu :/ kurva