Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyuiop[]

kobiety palaca od ok 10 lat....jak teraz wygladacie??

Polecane posty

No nie wiem Milutka.. tak mi sie skojarzylo po Twoim typie urody. A ile masz lat, tak z ciekawosci?

Milutka rzeczywiscie na drugim zdjeciu wygladasz jakbys miala problemy z alkoholem ( nie chcialam cie urazic, wybacz )

Milutka, nie mam pojecia. Twarz masz dziecina, ale jakies lata juz widac. Nie umiem tak ocenic... 25?

Gość fkkfkfkfkfkfkfkfkf
Millutka, ty wyglądasz jak prymitywny babsztyl, nie tylko palący ale pociągający z kielicha. Laski, na litość, wasze są zasyfiałe, macie zjechane organy wewnętrzne, uszkodzone DNA, duże szanse na raka w przyszłości, a wy się sądzicie, że na gębusi wam od tego jednej zmarszczki nie przybyło???? Zresztą, tu nie o zmarszczki chodzi. Jest coś takiego, co lekarz dermatolog nazwie "twarz palacza". To widać nawet z daleka.

nie jestem urazona przez ostatnie 1,5 roku mialam z tym problem i nie tylko,nie wiedzialam ze az tak to widac

Gość ja paliłam nawet dłużej
Zaczęłam popalać jak miałam 16 lat, a skończyłam definitywnie jak miałam 28 :o Wyglądam chyba na tyle dobrze, że nowo poznana makijażystka, która mnie malowała na jakąś okazję, była zdziwiona jak jej powiedziałam, że tak długo paliłam, bo moja cera w ogóle nie wykazuje takich oznak. I w sumie mam 30 lat, nie używałam nigdy kremów przeciwzmarszczkowych, a jedynie nivea w puszce i minimum 1,5 l wody mineralnej dziennie i nie mam nawet zaczątków zmarszczek.

Lady Love No , ale Ty chyba 20stki nie masz? Millutka ja dalam 25, ale nie wiem ...

ja mam 21 ehh to pierwsze bylo robione jak tryskalam energia i bylam szczesliwa a to drugie z depresja

Ja Wam cos powiem. Najgorsze sa 30 urodziny. Do 30 trzymalam sie SUPER (Taj jak Ty Lady Love) Po 30 cos sie zaczyna dziac. To znaczy ja nie zwracam tak na to uwagi, bo nie mam kompleksow. Jestem szczupla i ogolnie ok. (jak juz mowilam. Ale tak pod lupa... Jak np. robie makijaz w powiekszajacym lusterku, to widac , ze skora juz nie ta sama co przed 10 laty. Zmienily sie rysy twarzy... Jak sie nie wyspie, albo mam za duo stresow , to tez gorzej dojsc do formy. Twarz wydaje sie zmeszona. Kiedys po calonocnej imprezie nie bylo widac tego zmeczenia. Takie tam , ale jednak.

Gość super dzunia
nic się nie zmieniło, już po 30 tce pale z 16 lat a zeby białe

uwiez ciezko jak nic sie nie uklada :( tak z papieroskiem :) nie wiem ale wiekszosc zdjec mam z papieroskiem musze zaczac to kontrolowac bo jakos nigdy o tym nie mysle jak ktos mi foto robi

zdaje sobie sprawe ze papierosy nie sa zdrowe i niszcza mnie od srodka, ale za uja nie potrafie rzucic.. w zasadzie na dzien dzisiejszy nawet nie wiem czy chce :/

No, a tak bylo fajnie w ciazy i rok po. Nie palilam , odrzucalo mnie, smierdzialo... a potem tylko ten jeden dla towarzystwa i sie zaczelo.

w wieku 25lat może nie widać tych różnic między palącą a niepalącą ale później między palącą 35latką a nie palącą może być ogromna różnica;) więc radzę Wam laski, rzucajcie!

ja chce rzucic i zamierzam kupic te tabletki Tabax moze pomoga,checi sa ale silnej woli brak.osatatnio probowalam nie palilam przez pol dnia ale sie fatalnie czulam :( zawsze rano jak wstane to pierwsze co robie to pale

Taaa, rysy spewnoscia nie zmieniaja sie od papierosow, ale ja juz tak ogolnie chyba gadam ;)

glupie jestesmy, zdajemy sobie sprawe z tego ze to takie siakie i owakie a jednak bierzemy tego papieroska i odpalamy zaciagajac sie i wypuszczajac dymka