Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyuiop[]

kobiety palaca od ok 10 lat....jak teraz wygladacie??

Polecane posty

Millutka ja tez. Sniadanie : Kawa i papieros! No po prostu rewelacja! Ja to juz nawet tego nie umiem zmienic, zeby najpierw cos zjesc. .

Gość ja nie palę
ale pracuje z 4 babkami po 50 które kopcą bo paleniem tego nazwać nie można, wyglądają strasznie włosy jakieś takie szare cera ma dziwny kolor, zęby żółto brązowe, charczą, kaszlą a jedna ma głos prawie jak facet podejrzewam że to od palenia. Tu się kobietki wypowiadały że wyglądają normalnie nic nie widać itp do czasu, potem już widać ogromną różnice w wyglądzie między palącymi a tymi co nie palą.

ok, fajnie sie z Wami gadalo. Rzadkosc na kafe tak zgodnie pogadac;) , nikt nam nie przeszkodzal ... Ale musze spadac, bo jutro o 6:00 pobudka. Rozprostuje stare kosci na sofie ;) hihihi RZCMY PALENIE; POMIMO ZE TAK FAJNIE JEST ZAPALIC.

Gość urocza czarownicaa
W mlodym wieku to jakis wiekszych roznic pomiedzy palaczkami a nie palaczkami nie widac, tylko czuc, dlonie smierdza, paznokcie brzydkie, cera troszke bardziej szara, ale potem to robia sie zmrszczki wokul ust od tego ciaglego "ssania"papieroska same zobaczycie Mila nie pij wiecej