Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 27 lat już

Czy warto decydować się na związek z dziewczyną która miala 10 partnerów?

Polecane posty

Na związek nigdy w życiu. Możesz chwilę poudawać że ci na niej zależy i poruchać sobie troszkę No i być z nią dla seksu dopóki cie nie rzuci. Może właśnie tych dziesięciu partnerów tak robiło i dlatego było ich aż tylu.. Wszyscy chcieli poruchać i po udawać,potem ja zostawiali a biedna kobitka moze zawsze liczyła na coś więcej.Tą są własnie faceci poruchać i zostawić.. Jest jeszcze druga opcja,bo być może dla niej seks to sport i ty autorze bedziesz 11..

co wy gadacie tylu partnerów to jest norma w tym wieku? łatwa laska i tyle. z toba tez tak bedzie autorze. jestes numerem 11:P Niefajnie.

Gość nie ilość lecz jakosc
lepiej 10 fajnych i porzadnych niz jeden nachlany w kiblu.

"NIc podobnego Ja jestem z dziewczyną która miała 8 partnerów przede mną. " no to związałeś się z puszczalska k.u.r.w.ą -czego się chwalisz ? To wstyd. Teraz usiłujesz uwyjątkowić swoją decyzję, żeby nie wyjść na osła przed samym sobą. Do 20ki 8 facetów? - to tzw. k-u-r-w-a: łatwa i puszczalska. Ona jest dziwką, a ty osłem. Fajne masz życie ośle." czyli wszystkie dziewice sa normalne

Wiem wiem i nawet powiem "Wszyscy jesteście walnięci jak oceniacie dziewczynę po ilości partnerów ." - a co myślałaś że jesteśmy naiwnymi debilami co dadzą zrobić z siebie pośmiewisko dla innych facetów? 10facetów do 16ki nic nie znaczy? -przecież to się kwalifikuje na oddział psychiatryczny. To Objawy choroby afektywnej dwubiegunowej. ""A jak facet miał 20 to nikt nic nie mówi poza tym ze musi być niezły w łóżku"" to jako kobieta, to mu powiedz idiotko, na co czekasz? Czego naiwnie myślisz że w związku z tobą się zmieni?. To wy naiwne zakochane idiotki myślicie że jak facet miał np:20, to jest super i się wyszalał Jak facet miał 20 debilko, to będzie miał następne 20. I znów 20, i ponownie 20 itd.Czy jest dobry w łóżku ?-nieee, tacy zaliczacze są szybcy i nie dbają o przyjemność tzw. partnerki, tylko o szybkie dojście do szczytu. jak można zreszta dbac o przyjemnośc latawicy ? "Żal mi was" ----wal się na ryj, ze swoja litością. Mogła się nie przyznawać i by nic nie wiedział " i tu się głuptasko mylisz - opinie się rozchodzą: jeden drugiemu informacje przekaże. Kłamstwo ma krótkie nogi, a kłamiący się boi. podczas kłamania łamie mu się głos i nie jest naturalny -więc jak sie facet postara to wyciągnie te informacje.nie dziś to za tydzień lub miesiąc -ma na to cały czas bycia z partnerką. nie bierz nas facetów za wałów, których da się okłamać jak dzieci. nie jesteśmy tak ślepi jak byście chciały. Przecież to może być całkiem dobra dziewczyna.---------sorry mam gdzieś jej dobro. niech będzie zła, ale przy tym dumna wyniosła i wybiórcza - niech faceci sie wypruwają by zdobyć jej spojrzenie. Wolę niedostępne dumne zło, niż puszczalskie dobro.

"- a co myślałaś że jesteśmy naiwnymi debilami co dadzą zrobić z siebie pośmiewisko dla innych facetów? 10facetów do 16ki nic nie znaczy? -przecież to się kwalifikuje na oddział psychiatryczny. To Objawy choroby afektywnej dwubiegunowej." tak z pewnoscia :)

"to jako kobieta, to mu powiedz idiotko, na co czekasz? Czego naiwnie myślisz że w związku z tobą się zmieni?. To wy naiwne zakochane idiotki myślicie że jak facet miał np:20, to jest super i się wyszalał Jak facet miał 20 debilko, to będzie miał następne 20. I znów 20, i ponownie 20 itd.Czy jest dobry w łóżku ?-nieee, tacy zaliczacze są szybcy i nie dbają o przyjemność tzw. partnerki, tylko o szybkie dojście do szczytu. jak można zreszta dbac o przyjemnośc latawicy ?" musze sie isc leczyc

gggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh mysle ze raz ona glupia ze powiedziala dwa ty glupi ze pytasz trzy na pewno tak bo przynajmniej fajna w lozku bedzie i nie poleci za penisem twego brata sk**wysynie ////////////////////// obawiam się autorze że poleci właśnie za przyrodzeniem twojego brata sąsiada klegi itd. W łózku nie mozę być dobra bo była zaliczana szybko łatwo i na jeden raz. Juz po 3cim facecie rozeszła się opinia w jej szkole czy na osiedlu, wiec nikt się z nia nie bawił godzinami, ale kazdy się w nią zlał jak w szmatę.

"W łózku nie mozę być dobra bo była zaliczana szybko łatwo i na jeden raz. Juz po 3cim facecie rozeszła się opinia w jej szkole czy na osiedlu, wiec nikt się z nia nie bawił godzinami, ale kazdy się w nią zlał jak w szmatę." no i dobrze zasłuzyła sobie...mam nadzieje ze dziewczyna sie ogarneła juz :)

Gość jhgjkdhg
Ma 24 lata, miała 10-ciu, zgadzam się z poprzenią wypowiedzią iz nie liczy się ilość lecz jakość. Bo lepsza jest dziewczyna która miała 10-ciu normalnych facetów i z jakiejś normlanej przyczyny się znimi rozstawała, niż taka co miała 1,2 lub 3 np.w samochodzie po dysce, czy wogóle byle gdzie byle jak byle z kim.

no to ja sie nie kwalifikuje do zadnej z tejj grup :P z zadnnym nie rozstałam sie w normalnych okolicznosciach i nie bzykałam sie w samochodzie na dyskotekach :)

jhgjkdhg Ma 24 lata, miała 10-ciu, zgadzam się z poprzenią wypowiedzią iz nie liczy się ilość lecz jakość. /////////////////////// czy ty jestes normalny psychicznie? jaką jakość relacji można miec przy 10-ciu facetach, do tak wczesnego wieku ? Co ty p.i.e.p.rz.y.sz ? Bądź pewien że to byli kolesie z "tylniego siedzenia samochodu", lub z "po pijaku na imprezie u Wacka". Żadnej wybiórczości, żadnej selekcji żadnych wymagań, żadnej dumy. nie liczy się ilośc? ---- to 100 facetów w łóżku w ciągu miesiaca tez się nie liczy. Ale JESTEŚ naiwny i głupi. nie liczy się ilość lecz jakość. ---tzn cieszysz się że dobrze ja wydymali jakościowo? No to chyba że -gratuluję dziewczyny :)

Gość egoist dobrze gada
jak w łózku moze byc dobra taka szmata?:P nikogo juz raczej nie interesuja jej przyjemnosci chyba takiego który nie wie jaki miała przebieg. załosny facet który ozeni sie z taką dajką.

Gość szerloczka
to nie ma najmniejszego znaczenia ilu miala kochankow. Musisz poznac co to za czlowiek, czy wam dobrze ze soba i na tej podstawie zdecydowac.

Gość Wiem wiem i nawet powiem
Brak mi słów Egoist 31. Nie rozumiem co się tak unosisz i mnie obrażasz. To takie naiwne ciagnięcie ludzi pod jedną kreskę. Pewnie ty taki zawiedziony i sfrustrowany jesteś bo cię jakaś pusciła. Wcale nie mówię że to dobrze jak się ma tyle partnerów ale to nie znaczy że macie tu brukać osobę której wcale nie znacie. Głupia dyskusja

Pewnie ty taki zawiedziony i sfrustrowany jesteś bo cię jakaś pusciła. //// dziewczyno - odwal się i nie zatykaj mi ust ok? -laska jest szmatą bez dumy i tyle.

Gość moze miala ochote na seks
i juz??? przeciez nie jest powiedziane ze w zwiazku rowniez bedzie zdradzac ogarnijcie sie prawiczki jebane

musze sie zastanowic czy mam bliżej poznac czy dac jej spokój ?!

"to nie ma najmniejszego znaczenia ilu miala kochankow." jeśli chce ją tylko przelecieć, to owszem. ale jeśli chce się z nią związać, to ma znaczenie i to spore 🖐️

Gość szerloczka
Jest jedno znaczenie tego faktu, ze miala 10 kochanków- lubi seks. To nie jest wada, wręcz przeciwnie, nie bedzie królową lodu.

To ty się do mojej odpowiedzi doczepiłeś i nie wyzywałeś. Poza tym to że ty uważasz że ona taka szmata wcale nie znaczy że tak jest- na szczęście ! Teraz jestem pewna- zfrustrowany do kwadratu jesteś :P

Miało być " mnie" wyzywałeś

dowiedziałem sie od kollesia jego kolegi że miała około 10partnerów pewnie on tez jej podupczył i nie powiem że nie... pracuje w urzedzie, jest miła, wygadana itd... nie wiem co mam myslec...zobaczymy

Gość szerloczka
Najlepiej to ją zapytaj, bo może jest tak, że ten koleś ją obgaduje, bo mu nie dała ;-)

"Jest jedno znaczenie tego faktu, ze miala 10 kochanków- lubi seks" i ma aktualną bazę wirusów :classic_cool: ja mam jednego partnera - obecnego i też lubię seks, mało tego, nie mam jakichś głupich zahamowań po poprzednich facetach, bo ich nie było. 🖐️ "zfrustrowany" prześpij się ze słownikiem.

Gość kolega pewnie kłamał
a ty glupi uwierzyłes:O🖐️

Myśle że Kafe nie rozwikła twoich wątpliwości. Na bym kolesi nie słuchał. Może być że coś chciał i mu nie dała i teraz coś opowiada żeby się zamscić, kto wie ...

a ten kolega który ci to powiedział to był przy tym że tak wszystko wie.. A moze z racji jej sposobu bycia ktoś taką łatkę jej przypiął,że jak ładna wygadana to pewnie sie dupczy na lewo i prawo... Co z Ciebie za facet że słuchasz co Ci kumple mówią...