Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk8d8f

CZY WY TEZ JECIE TAK ZDROWO NA CODZIEN??CO JADACIE ZDROWEGO??

Polecane posty

Gość kk8d8f

JA CO DNIA PRAWIE PAPRYKA ,JABLKA ,PLATKI OWSIANE,BANANY,KIWI CHLEB RAZOWY SWEGO WYPIEKU ,SOK Z BURAKOW I RZEPY CZOSNEK CIAGLE I CEBULE CZERWONE DO KANAPEK I ZERO MIESA BO JESTEM WEGETARIANKA ZAMIAST TEGO JAJKA OD BABCI ZE WSI PRAWIE CO DNIA I NABIAL I WARZYWA I OWOCE

Gość podziel się tymi jajkami
jw.

Gość podziel się tymi jajkami
bo w sklepach niejedne są oszukane moze byc 1 na poczatku pieczatki a tak naprawde sa od kur z klatek niczego nie mozna byc pewnym...

Nabiał nie jest zdrowy, wegetarianie nie jedzą jajek, a warzywa i owoce są zdrowe ale pod warunkiem że nie były opryskiwane. Tak więc tylko te z własnego ogródka.

Gość ja86sia
ja nie jadam niestety tak zdrowo jak Ty :) z różnych względów... ale chciałabym :)

ja tez nie jem mięsa, od ilus lat juz nie tykam bialego pieczywa, nie słodzę, jem dużo warzyw, owoców, otrębów, płatków, twarogów.. i czuję się fizycznie bardzo dobrze.

Matko ja bym nie mogla tak bez mięcha ... w zasadzie mogłabym nie jesc nic więcej, ale mięso obowiązkowo ... Tak to z nami leniwcami :P Ewa :classic_cool:

Ja jem owoce, warzywa, serek wiejski, ser żółty, chleb razowy, musli, suszone śliwki, sucharki itp.:)

Gość jem niezdrowo
nie cierpię warzyw i owoców..... Najważniejsze, że ja jestem zdrowa :-)

Gość na pewno wkładałas
jak można niecierpiec owoców :-O ja nie jadam mięsa, bo mnie odrzuca i nie smakuje mi, ale nie uznaję się za wegetariankę. dziwi mnie to,że jecie przyszłe dzieci kury (jaja) :-D i nadal mówicie, ze zwierząt nie jecie