Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donald Choojarski

Wybory do Sejmu 2011. Zabierz świniom koryto!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Donald Choojarski
14:08 [zgłoś do usunięcia] widziałem Wawel bo byłem parę razy w Krakowie. smoka tez widziałem. A zielonego liścia widziałeś ???:P

Gość Donald Choojarski to pisurek
z małym siurkiem

Donald dlaczego nie porozmawiałeś z przedsiębiorcami czekającymi na ciebie na Śląsku ruda pokrako? Oj nieładnie, oni maja rodziny i znajomych i oni już na pewno nie zagłosują na PO z czego się niezmiernie cieszę :)....

Gość zielonego liścia to ty
masz na maluchu

Gość Donald Choojarski
14:09 [zgłoś do usunięcia] Donald Choojarski to pisurek z małym siurkiem" Jesteś zboczeńcem ??? Wasz Palikot też tylko o genitaliach. Poza tym nigdy nie ma nic do powiedzenia. :P

Gość Donald Choojarski
nie rozmawiałem bo mam małego pisiurka

Gość Donald Choojarski
14:10 [zgłoś do usunięcia] zielonego liścia to ty masz na maluchu" Będziesz zawiedziony. Noszę slipki. Liście pozostawie rudemu donkowi i głupiemu palikotowi.:P

Gość bzdura totalna
zabrac koryto swiniom- a ci, ktorzy znow przy nim zasiada , będą swieci? wiec nikt nie ma zasiadac? Ma byc anarchia? puknij sie w głowę!

Gość Donald Choojarski
14:14 [zgłoś do usunięcia] bzdura totalna zabrac koryto swiniom- a ci, ktorzy znow przy nim zasiada , będą swieci? wiec nikt nie ma zasiadac? Ma byc anarchia? puknij sie w głowę!" Dla inteligenta to nie jest bzdura. Jak zabierzesz koryto świniom to świnie pójdą gdzie indziej kraść. To chyba logiczne. :P Nie ma koryta nie ma donków, bronków, mirów, zbychów , stefanów. A są Korwiny. :)

Gość ty jesteś inteligent
jak z majtek katapulta

Ja to najchetniej wszystkich wyniosla bym na kopach z sejmu i senatu!!!Dopuscila bym do wladzy mlodych i bystrych ludzi! Dlaczego te grzyby i grzybice tak trzymaja sie tych stolkow?? Bo !! garna dla siebie! a Tusk , ma najwiekszy minus za STOCZNIE!!! I za to, ze tylko sie usmiecha jak k.u.rwa do milicjanta, i klania w pas Merkelowej i Rosji!! a oni sobie tam za plecami Polski, kreca interesy ! ha ha...z ktorych Polska bedzie miala gowno smierdzace....a zreszta szkoda zdrowia.....

Gość co ty z tymi stoczniami?
co do tego ma Tusk?

Gość im się wydaje że jak
za socjalizmy pierwszy sekretarz decydował o losie firmy. teraz jest kapitalizm matoły! jak firma nie zarabia na siebie to pada. nie będziemy dopłacali do dziadostwa.

Gość ja też wiem kim jestem
z tego nic nie wynika a szczególnie dla cienie

no własnie. dlatego pytam bo chyba ktoś się nie zna

a możesz dokładniej

Gość Donald Choojarski
14:28 [zgłoś do usunięcia] im się wydaje że jak za socjalizmy pierwszy sekretarz decydował o losie firmy. teraz jest kapitalizm matoły! jak firma nie zarabia na siebie to pada. nie będziemy dopłacali do dziadostwa." Jaki kapitalizm ?????:D:D:D:D:D Kto tu pisze 1/8 inteligenta ???:P

Gość Donald Choojarski
14:29 [zgłoś do usunięcia] SAMOSIA123 Co ma Tusk?? oj duzo! bardzo duzo brudu za paznokciami...." Tak dla ścisłości to nie brudu tylko...........putinowskiego gówna:P

Gość a nie kapitalizm?
to co? socjalizm nie czy komunizm bop tam sa inne stosunki własności. feudalizm tez nie. to co?

Gość w Polsce jest taki sam
ustrój jak na zachodzie Europy.

Gość a po polsku już nie
umiesz?

Gość Donald Choojarski
07.10.2011] 14:33 [zgłoś do usunięcia] a nie kapitalizm? to co? socjalizm nie czy komunizm bop tam sa inne stosunki własności. feudalizm tez nie. to co?" Ustrój który teraz obowiązuje w Polsce to socjalizm złodziejski. Czyli dać biednym 2 złote ukraść 2000 złotych. :P W Polsce kapitalizm trwał bardzo krótko na początku lat 90 siątych. A wprowadził go komunista z PZPR Wilczek Mietek. :D:D:D:D:D:D:D Później do władzy doszedł cham po podstawówce Bolek Wałęsa i zaczął realizować ustalenia okrągłego stołu. Czyli film pt. Komuszki w nowej rzeczywistości. :)

Gość tak myslałem że z
Polską nie masz nic wspólnego. po co się wtrącasz w nasze sprawy?

Gość socjalizm? to państwo
dąży do upaństwowienia środków prodikcji? a ja czytam cały czas o prywatyzacji. pewnie źle czytam. podaj które firmy bedące własnością prywatna zostały upaństwowione.