Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmthhhhhhh

czy kobiety mogą nielubić lizanie cipki?

Polecane posty

Gość hmmmmmmthhhhhhh

czy są jakieś kobiety które nie mają ochoty na lizanie cipki?

Gość Madzialena86
Mogą

Gość Lady Zgaga razy 2
chyba nie ma takich

Gość hmmmmmmthhhhhhh
sory za błędy, maturę juz dawno zdawałem :)

Tym gorzej to o Tobie świadczy. 🖐️ Polecam czytanie książek, na początek może "Na jagody" Marii Konopnickiej. 😴

Gość małyzielonykamyczek
ja nie lubie. i co w związku z tym?

Gość jojok
Oczywiscie, że mogą nie lubić.

Gość hmmmmmmthhhhhhh
czytasz i nic Twoja wyobraznia się nie rozwinęła, wrzucasz wszystkich do jednego worka a moze mam dysortografię.

Gość hmmmmmmthhhhhhh
ocenianie ludzi po pisaniu swiadczy tylko o oceniającym i jego potrzebie dowartościowania się.

Może masz, ale jak się ma dysortografię to trzeba ćwiczyć. Poradnia psychologiczno-pedagogiczna nie jest tylko od wydawania zaświadczeń o dysortografii, ale również do ograniczania jej konsekwencji do minimum. Zadziwiające jest to, że mam wielu znajomych, którzy mają dysortografię i błędów nie robią praktycznie wcale. 🖐️

Gość hmmmmmmthhhhhhh
a jak badzo przeszkadza Ci ze ktos robi bledy

Bardzo przeszkadza mi, że ktoś ma problem z opanowaniem materiału szkoły podstawowej i kaleczy mój ojczysty język, za który walczyli moi przodkowie ryzykując własnym życiem. 🖐️

Gość perwersja dręczy ludzi
bo to uwielbia

Gość hmmmmmmthhhhhhh
No właśnie, wiec jak masz ochotę to ćwicz swój jezyk dowoli a ja bedę robił co bedę chciał tez dowoli to własnie demokracja. Na tym forum moze kazdy pisac co chce i jak chce i nie musisz czytać jesli się zle czujesz i robi Ci sie niedobrze, zamiast forum proponuję ksiązki, sprawdzone pod względem błędów, a i racja widać zatrzymałaś się na lekturach szkolnych ze szkoły podstawowej, "Na jagody" Marii Konopnickiej...... :)

nie przejmuj się ona na każdym topiku to robi

Gość pomozzwierzetom
Ta kampania nawet jak zostanie rozstrzygnieta, to i tak za malo. Na stronie www.8hours.eu skladane sa podpisy (szybko i latwo) ktore sa za kampania. Ilosc potrzebnych podpisow dla rozstrzygniecia sprawy to milion, litit czasowy 4 listopada. Mamy taki glupi kraj ale zeby W OGOLE cos zrobic i w ogole poprawic, lub chociaz zwrocic uwage na problem LICZY SIE KAZDY PODPIS. Jest to kampania europejska. Bywaja tacy ludzie ktorzy nie dostrzegaja problemu, bo sami nie sa w takich opisanych sytuacjach http://ratujkonie.pl/category/raport-o-transp ortach-zwierzat/raport-2000/ Ludzie tak naprawde wiedza jacy jestescie naprawde. Pomoc sie oplaca bo role w kazdej chwili moga sie odwrocic. Rozsylajcie petycje, umieszczajcie ogloszenia na szkolach, na tablicach ogloszeniowych, na klatkach schodowych. Kampania konczy sie 4 listopada a jeszcze potrzebne jest niemal drugie tyle głosow! Kazda jedna osoba moze pomoc bo jestescie WIELCY!

Gość hmmmmmmthhhhhhh
to tak jak faceci nie lubią loda, nie rozumiem tego dlaczego ludzie tego unikają

wszystkie lubią jeśli się je delikatnie wprowadzi w te pieszczoty. łechtaczka to ich wizytówka. nawet jeśli początki są krępujące dla kobiety to z czasem polubi to każda zdrowa kobieta

Gość hmmmmmmthhhhhhh
kurcze no jestem w tym mistrzem, ale moze jej chodzić o to ze sie mnie krępuje? nie czuje sie za czysta?

Gość hmmmmmmthhhhhhh
a ja bardzo lubie licać cipke a ona nie chce i co mam zrobic? moze ona nie chce się oddac bo to zawsze sie konczy orgazmem u niej

Gość hmmmmmmthhhhhhh
32

Gość hmmmmmmthhhhhhh
ale czy nawet pomimo wieku kobiety kobieta moze sie krępować przy swoim facecie? moze ma kompleksy, moze mysli ze gdzieś jest gruba itd....