Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męzczyzna 38

Szukam kobiety by się w niej zakochać

Polecane posty

Gość Męzczyzna 38

Witam... szukam kobiety dziewczyny, która poszukuje wysokiego mezczyzny 184m wykształconego bezdzietnego wolnego. Kobieta może posiadac dziecko lub byc w ciązy..to nie jest warunek ale podaję by wskazac że to akceptuję. Ponadto jestem osobą spokojną dbajacą o drugą osobę. Jesli znalazla by się osoba w wieku pomiędzy 28 - 32 la średniego wzrostu od 168 cm szczupła to z chęcią poznam taką dziewczynę....

Gość Eleeene
podbije Ci topik :-), bo mam sentyment do szukajacych szczescia. Ps. podaj kobietkom e-mail , gg albo inny komunikator, predzej odwaza sie pisac do Ciebie. Pozdrawiam i zycze szczescia.

Gość Męzczyzna 38
Dzięki bardzo.....za zainteresowanie.... Uwazam, ze warto poszukać ..może w miejscu gdzie byc moze nie ma sie doczynienia z osobami które szuakja na raz..ja do tankich Nie należę.

Gość Eleeene
hej singielki -piszcie do chlopaka. Tak czesto narzekacie na samotnosc , a moze po drugiej strony jest ten, na ktorego czekacie . Kobiety piszcie , jest sobota:-) Na randki marsz!!!!

Gość PROSIAK:)
cZESC:) Mozesz zakochac sie we mnie:) Ale nie wiem czy spelniam wszystkie ,,kryteria""

Gość Męzczyzna 38
Witaj Dlaczeo tak pesymistycznie podchodzisz do znajomosci. ja uwazam ze trzeba poznac sie by wyrokowac na temat znajomosc

Gość Męzczyzna 38
Podam swego meila fajny_facet_73@o2.pl Jesli jest jakas osoba która chciałby odpowiedziec na moje ogłoszenia to ja z wielką ochotą odpiszę na wiwdomość.

Gość dlaczego nadal jestes sam?
napisz cos o sobie

Gość fajna.....
zachecajacy ten mail...:) napisz cos o sobie.....:P

Gość PROSIAK:)
podaj gg,ok?

Gość ona 32,,,..
Skąd jesteś szukający?

Gość patrzę nieufnie
akceptacja dziecka to bardzo szlachetny gest. matka jest ważniejsza, ja nie szukam na siłę opiekuna do dziecka, radzę sobie dobrze sama nie mam nic do zyskania będąc z facetem szczęśliwe przypadki chodzą jednak po ludziach

Gość Sela vive
A jak wyglądasz, bądź co bądź ładna szczupła dziewczyna nie chciałaby grubasa, albo wręcz przeciwnie patyczaka :)

Gość Męzczyzna 38
Drogie Panie.... Ja nie staram się byc ojcem dla dziecka...bo ono już swojego ma. Staram sie podkreslić, iż nie ma cię czego bać jak powiem MU ze mam dziecko... Po drugie kazdy sposb szuaknia jest dobry ble za nim nie kryło sie drugie dno...u mnie jest jedno Po trzecie szanuje kobiety wychwujace dzieci ..bo uwazam ze to wielkie rzeczenie i poświecenie Ponadto żyje sie z kobietą ...wiec kobiety poszukuje..a nie tylko dziecka czy wybieram płec Po czwarte jestem tu bo duzo pracuje i chciałbym poznac kobiete która zmienie moj swiat z pracy na dom To Tyle albo az tyle.... Pozdrawiam niezdecydowane

Gość fajna.....
no i sie zaczyna.....dziewczyny czy naprawde taki wazny jest wyglad ze tak o to pytacie ??? chyba jakas dziwna jestem ,bo patrze na to jaki jest czlowiek a nie jak wyglada mysle ze to wazniejsze ....

czemu szukasz 10 lat mlodszej?

Gość Męzczyzna 38
jesli chodzi o moj wyglad to 184 wzrostu cm. waga 83 oczy piwne szatyn lubie pływac biegać i wierzcie mi nie naleze do grubasów grubianskich mezczyzn. Jestem szczupły. ponadto ubieram się ąłdnie dbam o siebie by cziucx sie ze soba dobrze..oczywiscie bez przesady...

Gość Męzczyzna 38
Piszcie szybciej bo ruchać mi się chce, wszystkie byłe mi się znudziły i dlatego w dupe je kopnąłem a teraz szukam nowej naiwnej szmaty do łóżka

?

Gość Męzczyzna 38
Dlaczego szuakm młodszej.... Uwazam, że mezczyzni powini być młodsi gdyż czesto tak jest ze zostaja dzieci i trzeba je wychowac. On powinien zadbac o aspekt usamodzielnienia dzieci (poza miłoscia i szanowaniem kobiety i dzieci) a także jestem osoba która stawia ze warto miec oosobę młodsz przy sobie..

Gość Męzczyzna 38
Ktos sie podszył pod mój NICK i bzdury pisze....to jest to o czym wszem i wobec wiadomo ..czyli podłosc i chamstwo..ale z taki ludzmi terzeba funkcjonowac

Gość Męzczyzna 38
Dlaczego sam...bo nie zalezy mi na łózku i zmianie partnerki kazdej nocy. ja wole poczekac wybrac ta jedyna i z nia cos budowac

Gość co to za bekot
mam 28 lat i nie interesują mnie panowie pod 40tkę z przerostem ego. Może faktycznie jakąś pannę z dzieckiem złowisz,kobieta bez zobowiązań nie skusi się raczej, bo i na co? Nadal nie wiemy dlaczego nie szukasz rówieśniczki, ewentualnie2-3 lata młodszej? Kryzys wieku średniego?

Gość Sela vive
Nic nie rozumiem... Człeczku zaczernij nick bo ktoś się chyba podszywa, a jak to ty to żałosny jesteś.

Gość napisz coś więcej:::
jakie ona musi spełniać wymagania np. jaki rodzaj pracy wykonywać, ile zarabiać, jakie poglądy wyrażać, wreszcie czy musi wyglądać jak miss. Pytam, ponieważ spotkałam się już z tym, że ktoś kogoś odrzucił właśnie z powodu niezgodności ww.

Gość owiuleńka
do normalnych ludzi to ty chyba nie należysz? Albo zachęcasz, albo nie pisz durnych wypowiedzi!!!!!