Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuper duzy jak arbuz

dam rade zrzucic 15kg do Sylwestra???

Polecane posty

mam 167cm i waze naprawde duzo. czuje sie jak slon. 55kg zywej wagi. do Sylwestra musze miec 40kg na wadze. musze wygladac naprawde ekstra, bo idzie tam tez facet,ktorymi sie bardzo podoba. jak mam zrzucic te 15kg? jak bym jadla tylkpo wafle ryzowe to daloby rade???

Gość pmarianan
buahahaha !!:D:D waga jak dla 13 latki :D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D co za ludzie tutaj są :D:D:D:D:D:D:D: jedz jednego wafla ryżowego i pij szklankę wody moze schudniesz do 40 kg słoniu :D:D:D:D:D:D

widze, ze bardzo cie to bawi. do Sylwestra jeszcze ponad 2 miasiace wiec 15kg to chyba mozna schudnac. poza tym mi naprawde zalezy. ten koles naprawde mi sie podoba, a sam mowil, ze lubi kobiety drobne i wiotkie, a potem sie mnie zapytal czy ja tylko frytki jem :-(

Gość pmarianan
ok...to musi byc prowo ....nie wierze w to ,że sa takie dziewczyny są na świecie które z wagi 55 chcą schudnąc do 40 kg jedząć wafle ryżowe tylko -pomyśl troche dziewczyno !!!! nie wymagam zbyt wiele troche rozumu zamiast teg wafla jedz orzecha ... pomaga na móżdżek

ale ja mam naprawde tluszcz na brzuchu. taka oponke. tylek tez mam niemaly w stosunku do reszty ciala.i cellulit.

Gość Oidkdkdkdkd
Uwierz mi jak zobaczy Cie (takiego kościotrupa) to zwieje i pomyśli ze to hallowen

Gość zielonookaczarownica
Przy Twoim wzroscie wystarczy jak schudniesz 7 kg czyli do 50 kg. Napewno bedziesz wyglądała zdrowo ale brzusio będzie płaskie..