Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama w 2012

jak wygladaja wizyty u gina. po 14 tyg. tylko usg??

Polecane posty

czy tez badanie..?

neco, a Ty w 24 tygodniu?

a kiedy dowiedzialas sie jaka bedzie plec, bo widze, ze chlopczyk :) ??

super!! ja dopiero 14 i w sumie najwazneijsze zdrowie, ale chcialbym wiedziec co tam siedzi w moim brzuchu :)

spokojnie dowiesz sie :) dziś miałam wizyte i gin chciał zerknąć między nózki to Mały pokazał panu doktorowi tylko stope i dwa razy go kopnął :D i tyle było oglądania,nie dało sie :D

no to dziekuje za informacje :) zycze powodzenia i duzo zdrowka dla Ciebie i synka :)

ja bylam wczoraj i 15 min. lekarz pukal w brzuch potrzasal delikatnie,zeby sie obrocilo, ale tak sie ustawilo,ze nie mogl zmierzyc, w koncu cos udalo sie zobaczyc i zmierzyl :)

dzięki i wzajemnie :) he he maluszki nie zawsze chcą współpracować :)

Gość ja nigdy nie wierzylam
przeszłam dwie ciąże, dwa porody i do końca nie wierzyłam w płeć która wskazał lekarz! w pierwszej- do 9 miesiąca była dziewczynka, uwierzyłam i nakupowałam ubranek jeszcze w HM !wydałam mnóstwo pieniedzy, nawet butelki i smoczki kupiłam z Nuka różowe! a w 9 mies lekarz m mówi ze jedna chłopiec! szok! a le i tak powiedziałam -zobaczymy jak kjuz sie urodzi,urodził sie chlopak.Tyle ubrań.... trudno,zostawilam je, bo wiedzialam ze kiedys bede miala drugie dziecko, a jesli bedzie chłopak-sprzedam. Na szczescie w drugiej ciązy mówili mi że bedzie dziewczynka, i to prawda, inaczej sie czułam i wyglądałam,czułam ze bedzie dziewczynka,miałam pryszcze,plamy na twarzy, moje ciało było suche,itd... i jest dziewczynka! słyszałam o przypadku ze przez cała ciąże mowiono mamusi ze bedzie dziewczynka, urodził sie chłopiec-niespodzianka.Kobieta tak się przejeła ze dostała mega doła.

no tak tez bywa, nigdy nie jest to 100%, ale jak dobry lekarz i ma dobre oko, to wiecej niz 50% jest ze sie sprawdzi

też znam takie sytuacje. Lekarze też są omylni i trzeba zawsze przyjmować,że może nie będzie ten synek tylko córka i na odwrót. dla mnie najważniejsze żeby maluch był zdrowy. ja nigdy nie wierzyłam- swoją drogą nieźle zaszałałaś z tymi różowymi butelkami ;)

Gość szpilki 10 cm;))))
ja ciążę prowadziłam w 2 krajach-UK i w Polsce(prywatnie) więc w UK badanie mialam dopiero na porodówce żeby sprawdzili rozwarcie,wczesniej na oddziale podczas indukcji.W Polsce miałam około 4 wizyty,w p[rywatnej przychodni lekarz badał krocze i robił usg(krocze tylko 1 xw 14 tygodniu,wtedy poznałam płeć) potem prywatnie tylko usg,a na Nfz lekarka badała krocze.