Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem pewnych zachowan

musze sie wygadac,bo nie wiem co myslec

Polecane posty

dwa tyg.temu zakladalam tu topik na temat chrzcin.siostra meza nas niespodziewanie zaprosila i nie wiedzialam co zrobic. teraz mamy inny problem. Babcia meza dzwonila do nas z 3 msc temu,ze chce do nas przyjechac na noc,prapotomka zobaczyc.Babcia mieszka z tesciami,w tym czasie akurat ich nie bylo.Jakos nie wyszlo,potem drugi raz miala przyjechac,pochorowala sie.I teraz maz dzwonil by wziasc babcie.jego ojciec odebral telefon i kazal mu zadzwonic za godzine. maz zadzwonil i babcia nagle nic nie pamietala,ze ma do nas przyjechac i jak juz to tylko z meza tesciami przyjedzie.W ukryciu powiedziala-ja nie chce miec problemow,wiesz jak jest. Wiemy,ze tescie zrobili jej jazde o to.Pol roku temu chcielismy druga babcie odwiedzic i rodzice meza tez zrobili o to zadyme(maz rzadko widuje babcie,bo mieszka daleko)nie pojechalismy. babcia(ta co mieszka daleko) wkurzona zwyzywala tesciow i kazala nam przyjezdzac kiedy chcemy. Nam sie wydaje,ze oni nas tak obgaduja,albo raczej mnie,ze robia wszystko zebysmy sie z zadna babcia nie spotkali. maz akurat tam pojechal i chce sie na spokojnie od babci dowiedziec o co chodzi.Ale wiadomo,bedzie ciezko bo tescie beda jej pilnowac by sie nie wygadala. mam metlik w glowie,wiem ze tescie mnie nie akceptuja.Wogole nie dzwoia by spytac jak dziecko,tesciowa nawet powiedziala ze nie ma na to czasu. Ale dlaczego terroryzuja obie babcie?

Gość cmkwenfjnbrejvnbjiertbgvch
o matko ale straszne :o jeju jeju

co się, kobieto, przejmujesz? babcie, choć stare, swój rozum mają. Jak się terroryzowac dają to nie świadczy o nich dobrze. A na teściów bym się wypieła i już - kiedys oni będa Was potrzebować ale za późno będzie. Ja tak zrobiłam - moja teściowa się wylała na wnuczkę a ja na nią...

dzieki,za odpowiedz.Wypielam sie jakies pol roku temu,zal mi meza tylko.