Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27mama27

dwoje dzieci w jednym niewielkim pokoju? macie tak? jak to wygląda u Was?

Polecane posty

utuczone :D Szczególnie ze kornel ma niedowagę :D:D i łyka apetizer i inne cuda bo waży około 13 kg a ma skończone 3 lata :D:D Ale dzięki. Milo słyszeć ze są utuczone a nie wychudzone :P Fajna odmiana. (Korniś bo M ma wagę na 50 centylu)

Wiosenna mama , to malenstwo tez Twoje? Dwa blondaski i czarnulka? Dzieci przescliczne. Ja tam nie widze nadwagi. Co Ci ludzie tacy sftustowani? .

Gość 27mama27
dzieci wiosennej są prześliczne, a ona jest bardzo miłą i fajną mamą, ale kafeteria z tego słynie, że się każdego wyśmiewa, wyzywa, prześladuje:o szkoda mi takich ludzi, naprawdę! :o ... Dori, przeprowadzę młodsze jak będzie przesypiało całe noce, sądzę, że tak po skończonym roczku, więc córka będzie miała rok, żeby się przygotować do dzielenia mamy,pokoju,zabawek (młodsze też będzie miało swoje:p) z młodszym rodzeństwem:) a co do tej szafy komandor to są takie? nie mogę sobie jej wyobrazić, drzwi są na środku ściany naprzeciw okna...

Gość 27mama27
to z tą szafą pisałam do pani o nicku : radom to zaglebie bezrobocia z rozpędu nie napisałam do kogo kieruję te zdania:p

Gość 27mama27
muszę znikać, wejdę później, obowiązki wzywają:D pozdrawiam i dzięki za pożyteczne komentarze! reszcie frustratów napiszę, żeby się zajęli w pierwszej kolejności sobą i swoją głową:o

Gość ellkkka
Ja pislaam ze dziecko musi miec minimum 6 lat zeby spac na gorze na lozku pietrowym bo tak w instrukcji lozka pisalo:(. Zreszta ja bym mniejszego dziecka chyba nie dala na gore, nie wiem, no moze 5 lernie lae mlodsze to bym sie bala.Dziecko znajomych(4 latka) tak spadlo z gory i nie obylo sie bez pogotwoia, szwow :( A ten plan pokoju to taki odrecznie narysowany jakbys miala, latwiej byloby sobie wyobrazic ustawienie okna, drzwi:)

ikea ma fajne pojemniki na zabawki - seria trofast - mogą być wąskie a wysokie albo szerokie i długie, takie regały z wyciąganymi pojemnikami, są pojemne i można dobrać taki który ci akurat pasuje. my mamy i jestem zadowolona. popatrz na stronie ikea. polecam

Gość wrociłaś?
wiosenna mama to " kornelkowa mama", a wczesniej "mamani' ???

Gość radom to zaglebie bezrobocia
a co do tej szafy komandor to są takie? nie mogę sobie jej wyobrazić, drzwi są na środku ściany naprzeciw okna... wygląda to mniej więcej tak, jakbyś miała 2 szafy od podłogi fo sufitu ( po prawej i lewej stronie drzwi) i jeden pawlacz ( nad drzwiami) - masz po prostu wrażenie jakbys do pokoju wchodziła przez drzwi w GRUUUBAŚNEJ ścianie, bo boki szafy są na równi z końcem futryn drzwiowych. Takie rozwiązanie skróci pokój o 60-70 cm, ale pomieści sie tam wszystko - ciuszki, zabawki itd

Gość 27mama27
dziękuję Wam za wszelkie pomysły. to rozsuwane łóżko i szafa są fajnymi pomysłami:) jeszcze raz dzięki...teraz mogę sobie bardziej wyobrazić jak pomieszczę tam dwójkę urwisów...pozdrawiam!

Gość netoperz
łózko piętrowe pozawala rozwiązać problem miejsca i dzięki niemu można znacznie zaoszczędzić przestrzeń.

Gość netoperz
Dzięki łóżkom piętrowym dzieci zyskują miejsce do zabawy, a same łóżko jest już dla nich pewną atrakcją :D polecam www.lozkapietrowe.com

Gość netoperz
Dzięki łóżkom piętrowym dzieci zyskują miejsce do zabawy, a same łóżko jest już dla nich pewną atrakcją :D polecam www.lozkapietrowe.com