Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaszczyk dla dziewczynki

ładny płaszczyk dla dziewczynki gdzie kupić?

Polecane posty

Może orientujecie się drogie mamy w jakim sklepie mogę kupić jakiś ładny, ciepły, wyjściowy płaszczyk dla dziewczynki w wieku 3 lata? Przeglądam strony internetowe ale nic sensownego nie znalazłam, allegro odpada bo wolałabym jednak przymierzyć córce ten płaszcz przed zakupem.Niestety nie każdemu we wszystkim ładnie :)

chodzi mi o coś w tym stylu http://allegro.pl/plaszczyk-czerwony-next-jesien-2-3-lat-i1856343761.html ofertę zary przeglądałam ale niestety nie mam tego sklepu w pobliżu :( choć wg mnie w tej kolekcji nie ma żadnego fajnego płaszczyka, wszystkie z lekka przesadzone, stylizacja" stara malutka".Być może na żywo wyglądają inaczej

Gość julkiaaa
zładnymi płaszczykami naprawde ciezko ale mi nawet wpadła w oko w tesco cherokee -wełniany granatowy w białe groszki w formie grzybka-naprawde super 76 zł

no nie mam :) same typowe sieciówki typu h&m, c&a, re kids itp no ale tam nic nie ma :( ten płaszczyk co podałaś linka to mi się w ogóle nie podoba, taki za stary jak dla mnie :) ten z next niby podobny ale taki bardziej dziewczęcy w tesco dawno nie byłam, muszę się przejść.Dziekuję

grejs--- ten widziałam, całkiem ładny ale niestety cieniutki.Nawet była promocja na niego Mi chodzi bardziej taki na podszewce, ciepły

W HM jakoś tak "ciemnawo" bylo jak bylam ostatnio. Wszystko czarne, granatowe ewentualnie śliwkowy. Czerwonych nie widzialam. W tesco nie widzialam płaszczyków. Byly jakieś tęczowe kurteczki, ale szczerze to sie nie rozgladałam specjalnie za płaszczami. Może warto jednak zaryzykować na allegro? Mnie dzis przyszla kurtka dla M (tez chcialam koniecznie czerwoną) i super jest :D A kupowałam trochę "w ciemno"

no właśnie chodzi o to że te typowe sieciówki nie maja w swoich ofertach nic ciekawego.Może jeszcze coś dojdzie, choć wątpię Chyba jednak pozostanie mi allegro, trochę mi się nie uśmiecha ponieważ tak jak pisałam wcześniej wolałabym przymierzyć.Chodzi o to że córa nigdy wcześniej nie miała płaszczyka i nie wiem czy nie będzie w nim śmiesznie wyglądała Brakuje mi czegoś wyjściowego na święta, 1 listopad itp i stąd pomysł o płaszczyku Tak to ma 2 kurtki, tylko takie mało wyjściowe, bardziej sportowe ale do przedszkola itp to są ok julkiaa a masz może jakiegoś linka? bo nie mogę tego znaleźć.Będę wdzięczna

Gość tylko.....
MAYORAL CHIC - firma genialna!!!

tylko.... a czy mayoral ma swój sklep internetowy?Kolekcja bardzo ładna ale gdzie to kupić?

Gość myszkamikimała
i co autorko byłaś może w tesco?Ja mam do tego sklepu ok 30 km i nie chce jechać na darmo Są te płaszczyki?Ładne?

no niestety nie byłam, córka mi się rozchorowała i siedzimy w domu :( ech... uroki jesieni może jakaś inna mama była w tesco?

Gość gość
Ja kupiłam córeczce płaszczyk w sklepie internetowym blumore.pl. Polecam jest super. Ma regulowany rękawek więc postarczy na dłużej niż jeden sezon. Rozmiarówka idealnie trafiona. Wymiary podane bardzo precyzyjne. Miła atmosfera i szybka dostawa.